Отговори
# 135
И аз пия фолиева киселина 2х1 табл. И с предишната пиех същото до третия месец но тогава бях и с доста нисък хемоглубин и вземах малтофер, поставях си и инжекции. Мисля че е по- хубаво да се вземат витамини т. к. вече незнаем какво ядем

# 136
Не знам дали е хубаво да се взимат витамини без да са предписани.Тук не дават витамини , но фолиевата е задължителна.Иначе на базата на кръвните изследвания, могат да предпишат само желязо или нещо друго ако липсва, за да не стане пък предозиране. Flutter

# 137
Лека и безпроблемна бременност майчета. Живи, здрави и гласовити августчета ви желая от сърце.   bouquet  bouquet  bouquet

# 138
И аз съм една щастлива августинка от 2007
Радвам се за  Вас нови , августовски мами и Ви пожелавам най-леката и безпроблемна бременност Hug
Отдавна проверявам и доста се чудех как така още няма нови августинки ,а ето че се престрашихте и поздравявам Димяни за идеята   bouquet  bouquet  bouquet
Аз специално в този форум намерих отговори на много главоблъсканици и надявам се и за вас да е от полза .Целувки и успех ,а и винаги сме на линия за въпроси  Peace

# 139
Благодарим ви тазгодишни августински мами! Много е мило и приятно да ти се радват така. Димяни, хиляди благодарности най - вече и на теб за хубавия подарък. Страхотно е да бъдеш сред толкова хора със същите трепети като теб. БЛАГОДАРНОСТИ!!!

# 140
Добро утро момичета,и аз подкрепям думите на Valeni,много мил жест от страна на августински мами 2007 благодаря ви!!!   А вие как сте момичета тази сутрин?Аз се събудих със страхотно гадене  Simple Smile

# 141
Честито на всички бъдещи августовски майчета. Hug
Аз съм от юлския отбор на бременлийките. Пожалавам ви лека и безпроблемна бременност и на финала здрави, розови и пухкави бебоци. И само весели и положителни емоции, нали знаете. Grinning

# 142
Добро утро и от мен!Аз се чувствам идеално днес и кафето си изпих цялото даже..а вчера и онзи ден ми се догади от него.Дори  цигарката ми липсваше и така ми се пуши сега,но се опитвам да съм мирна..мислите ли че е вредно ако пуша по една на ден..най-много две?Има ли такива мами сега които се опитват да ги спрат... newsm78

# 143
Добро утро! Аз миналата седмица бях по-зле, непрекъснато ми се гадеше и от всичко. Сега съм по - свежа. Гади ми се само от време на време, но не повръщам.
Колкото до пушенето - Цветелинка, представи си малко колкото 1 см бебе, сега го развиваш вътре в теб, дали ще му е хубаво с цигара в неговата уста. Или си представи едно бебе в стая с десетина пушещи - колко ли му е хубаво? На мен това ми действа и ми се отпушва като се сетя за цигари. Ако на вас точно това не ви действа - измислете си нещо друго, но не си тровете бебоците, особено сега в началото, когато е най-важно и се развиват всички органи и системи. Знам, че е лесно да се каже и трудно да се направи, но както казва майка ми: "Лесно мамо се не казва!" Успех!

# 144
Аз също мисля,сега не трябва да пушиш(и не само сега и през цялата бременност)защото през първият триместър се формират органите на малкото човече.Ще ти дам един съвет,като една бивша пушачка(отказах цигарите още преди да забременея с първото си дете)най лесно се отказват отведнъж,вярно в началото ще ти е малко трудно,просто си казваш от днес повече няма да пуша,но бъди сигурна,че ако пушиш 1,2 на ден ще ти е още по трудно.Но в името на един нов живот си заслужава!!! Simple Smile

# 145
Добро утро момичета,
тази сутрин ми се догади за пръв път ,но беше само за няколко минути. Blush Иначе последната цигара ми беше ,когато видях положителния тест.Първата седмица беше зор да спра да мисля за цигарите и сега вече нямам проблем с тях. Peace
Пожелавам ви успешен и слънчев ден Hug

# 146
"Лесно мамо се не казва!"
Е това като го чуя и полудявам...
Сега ще обясня защо
За първи път го чух от пияния си вуйчо, който обясняваше на 24 часа раждалата му дъщеря "Лесно майка се не става".... Момичето едва гледаше, а баща й я поучаваше пред родилното и я държеше на крака и не се сещаше, че тя имаше нужда от топла дума, а не от сентенции
Не знам но лудвам като го чуя.... Просто от кофтия спомен=
То си е така, то си е факт,  ама не може да ми го обяснява човек, който и хабер си няма от всичко през, което се минава ...
За мен не е толкова мъчно износванети и раждаето (пу пу пу да не чуе дявола), а после болестите и възпитанието на детето. С това трудно се справям, да не кажа, че не се справям

а за гаденето, установих, че ми се гади само ако не съм яла
за цигарите - измисли си някакъв стимул, който да те държи. ако щеш се заречи нещо "Ако запаля цигара еди какво си да стане" Аз на времето така ги отказах

# 147
Съжалявам - не исках да те дразня с разни сентенции, но просто за това се сетих и това написах. Sorry!

# 148
Съжалявам - не исках да те дразня с разни сентенции, но просто за това се сетих и това написах. Sorry!
ама не го тълкувай като дразнене.... въобще не си ме подразнила.... просто случката от тогава винаги изплува пред очите ми... аз за това го обясних и така подробно, за да не си помислиш, че имам нещо против Grinning

# 149

Общи условия

Активация на акаунт