Кое е най-странното име на дете което сте чували?- 5

• 26 249
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Виктория-Грациела #Crazy

# 241
В кварталната аптека на касовата бележка излиза МОЛ
  newsm78Тенчо Манафов  newsm78
В детската градина  на сина ми има дете на име Огнезар Joy

# 242
В кварталната аптека на касовата бележка излиза МОЛ
  newsm78Тенчо Манафов  newsm78
В детската градина  на сина ми има дете на име Огнезар Joy
Огнезар- на какво ли не са готови някои родители, само и само и да угодят на някоя баба или дядо. Sad

# 243
Познавам едно дете, което се казва Христос Thinking
Аз имах един колега от университета,който се казваше Христос,с ударение на и, обаче е грък - в Гърция е често срещано име.Мъжът ми искаше да кръстим дъщерята Касиопея  Sick Бързо му избих тази мисъл от главата   bambam

# 244
Като казвам "нелеп", имам предвид "нелеп". Значи спокойно можеш да замениш "нелеп" с думите, които си изброила - няма да сбъркаш.
Проблем ли има , че си казвам мнението?
Разбира се, че няма проблем- просто мнението ти ми прозвуча нелепо.

Няма никакъв проблем, ако ти е прозвучало нелепо. Има проблем с произнасянето на мнение като от последна инстанция, ако ме разбираш какво искам да ти кажа.

# 245
Като казвам "нелеп", имам предвид "нелеп". Значи спокойно можеш да замениш "нелеп" с думите, които си изброила - няма да сбъркаш.
Проблем ли има , че си казвам мнението?
Разбира се, че няма проблем- просто мнението ти ми прозвуча нелепо.

Няма никакъв проблем, ако ти е прозвучало нелепо. Има проблем с произнасянето на мнение като от последна инстанция, ако ме разбираш какво искам да ти кажа.
Спам Naughty.
Темата е за имена Naughty

# 246
  • София
Монда, излишно е да обясняваш - жената просто има две лица, ако разбираш какво искам да ти кажа.

# 247
Дядо ми е искал баща ми да се казва Харибор Crazy Добре, че е размислил, защото презимето ми сега щеше да е Хариборова hahaha

# 248
  • София
 Цанета -  сигурно е на баба си Цонка

# 249
  • Пловдив
Има една нова водеща по Джи-Ти-Ви, много е готина, ама много странно име има - Аглая.
И в друга тема беше споменавано името. Аглая е от древногръцката митология - една от трите грации.

# 250
Цанета -  сигурно е на баба си Цонка
На баба си Цанка, иначе щеше да е Цонета:-)

# 251
  • Пловдив
Като раждах първия си син в стаята едно момиченце го кръстиха Цанита - на баба, пак беше нещо от рода на Цанка. Майката много съжаляваше, че не позволяват двойни имена (беше далечната 1990 година и все още не ги позволяваха), искала да я кръсти Цанита-Добромира.

# 252
ох  Joy
Йоан-Мартен  Confused
Десимира  Rolling Eyes
Хрисимира- леля ми  Rolling Eyes
Атина-Калина  Confused

а и във форума има мнооого странни имена, особено на момиченца, но няма да споменавам, за да не се обидят майките  Simple Smile не знам, но с тази мода с двойните имена се появяват и много глупости. буквално  Simple Smile

# 253
  • някъде
Диляра,Миросавина,Малгожата

# 254
Скоро срещнах името Морфа.

Общи условия

Активация на акаунт