Кое е най-странното име на дете което сте чували?- 5

• 26 268
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Товя лято се запознах с едно детенце на детската площадка. Сигурно 5 пъти го питах "Как се казваш" докато разбера, че е Алдомир. Признавам че не бях чувала това име.

# 226
  • Kопенхаген
Ще посоча три странни фамилии, които са реални - Валерианови, Въздържанов, както и Минетчийска.
Първите две фамилии иди- дойди ама последната  #Crazy ако се казвам така веднага ще си сменя фамилията

# 227
 Доменика, но не коя да е а Иванова.

# 228
Имах една детегледачка, която се казваше Пройка. Тя твърдеше, че името е тракийско. .

Твърде възможно е. И аз познавах една Пройка- родът на жената е от Одринска Тракия.

# 229
а за някои политически дейци от развития социализъм?! Пеко Таков, Тано Цолов, Мако Даков....или пък един жирналист Ричард Груев....имах съученички от смесени бракове - Жанет Лъв или пък Етелка........

# 230
Параскева  Rolling Eyes

# 231
Паскалина и  Елмира, съседчета!

# 232
знам едно момиченце-Страшимира кръстено на дядо си Страшимир

# 233
Сутринта при бате Енчо едно от момиченцата се казваше Авигея,звучи ми странно и претенциозно.

# 234
Донатело,Нерон  Twisted Evil(детето го е срам да си каже името)
Марисвет-Лидия  #Crazy(скоро се роди и ми е много странно името и)
Прашко Rolling Eyes- (той не е дете )
Лука

# 235
Като казвам "нелеп", имам предвид "нелеп". Значи спокойно можеш да замениш "нелеп" с думите, които си изброила - няма да сбъркаш.
Проблем ли има , че си казвам мнението?
Разбира се, че няма проблем- просто мнението ти ми прозвуча нелепо.

# 236
# 237
Имена на мои колежки - Благородка, Снежанка, Танче. Съпругът на Благородка се казва Богослов. Wink
А относно братята Аниел и Петринел Гочеви - цял живот са ми били съседи, дори братовчед ми е кръстен на Аниел и се казва така Laughing Майка му твърди, че Аниел бил славянският вариант на Ангел, но може това да си е нейна интерпретация.
Навремето кумът на баба ми и дядо ми е настоявал баща ми да се казва Кимирсен #Crazy Слава богу не са го послушали  ooooh!

# 238
Пъцка  #Crazy
Тва е момиче на 24 години... Outta Joint

# 239
Вивиан-Никол  - така се казва малката дъщеря на мои колеги ooooh!. Наричаме я Виви. Цялото име е: Вивиан-Никол Асенова Величкова.

Общи условия

Активация на акаунт