Кое е най-странното име на дете което сте чували?- 5

• 26 266
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Ясно, че за Количка, Торбичка, Трактор, Потник децата сами ще си направят сметка, но аз говоря за другите доста по-разпространени имена, който тук осмиваме, потривайки ръце "Ще видиш ти как ще го спукват това дете от майтап!". Патила съм си, пък не се казвам Табуретка.

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 21:32 от Beth

# 91
....... свободни да нарекат детето си Муха-Лайнарка Вонещикова, а ние ще трябва да подаваме ръка с учтива усмивка при запознанство. А представи си как ще го направиш.
rotfImbo Ох, немога...сълзи ми потекоха
На мен пък Вихра ми харесва. Познавам момиченце с такова име. И един Вихър познавах.
На един познат детето се казва Жара - странно, но пък не мисля че е лошо.

# 92
Баба ми се казваше Димка. От малка ми беше странно как може да са я кръстили така. Особено след като чух как във входа на една съученичка били подпалили димка. И можете да сте сигурни, че никой не ме е настройвал срещу това име.

# 93
Моята прабаба се казваше Димка също ми беше странно!   bouquet

# 94
Прабабата на мъж ми се е казала Кунка.

# 95
  • София
Цилия - колежка ми е.
Имам и колега - Груд Горов - хем грудка.... пък после се раззеленява и става гора.....

# 96
с риск да обидя майката, която пише и в този форум, но името на нейното детенце Катрин-Цонка (на двете баби - българска и американска баба) предизвиква смях у мен, дано тази реакция да не бъде предизвикана и в многото хора, които това дете ще срещне в живота си...
каквито и идиотски имена да съм срещала това е наистина най-странното!

Ако живеят в Америка, никой няма да им се подиграва. Цонка е екзотично за тях.
След всичките- Сури (Том Круз), Мозес и Апъл (Гуинет Полтроу),  Хевън Рейн ( Брук Бърк),  Руби Суитхарт( Тоби Маглайър-Спайдермен) и куп други шантави имена, това едва ли ще впечатли някой.

# 97
  • София
И на мен Вихра и Вихър ми харесват.Даже исках сина или малката дъщеря да кръстя така. Но като се замислих, че ако се окажат дебели и бавни, всички ще им се подиграват се отказах.Вярно, че ако бях кръстила малката Вихра щеше много да и подхожда, защото наистина е вихрена, но когато раждах не го знаех.Не,че и сега не и се подиграват на името, но важното е, че тя си го харесва.

# 98
 Графиня, една селянка от кюстендилско не знаела, че това е титла, а не лично име и кръстила дъщеря си така, подобен е и случая с Богиня.

# 99
Графиня, една селянка от кюстендилско не знаела, че това е титла, а не лично име и кръстила дъщеря си така, подобен е и случая с Богиня.

нещо не я схванах титлата Богиня.
Прекрасно име, баба ми се казваше така.
Дъщеря ми също, само че в гръцкия вариант. Теа е, да не взема да скандализирам някой, че съм си кръстила дъщерята Богиня Crazy

Бет, няма смисъл да те повтарям. Написала си го както аз бих го направила.

А Вихра е красиво име.
Както и Волен, но уви нещо ми е с кофти нюанс напоследък.

# 100
Докато има кой да крепи сериалността на темата,ще има и "странни"имена.Да,точно родителите са тези,които определят,правят едно име странно и смешно,не децата.Аз вече си изпатих от една "мила"госпожа,която си беше измислила да казва на дъщеря ми определен начин... ooooh!А името не е странно,нито смешно!И според мен тази тема се поизчерпа вече,ама от скука,някои се чудят как да се позабавляват,естествено на гърба на други!Било то и на дядо Гради!

# 101
  • България
  Grinning

# 102
Ауууууууу,ама много странно име!Не го бях чувала!Ц-ц-ц-ц-ц-ц-ц...... ooooh!

# 103
  • България
Ауууууууу,ама много странно име!Не го бях чувала!Ц-ц-ц-ц-ц-ц-ц...... ooooh!
Обаърках темата , сори  Embarassed И аз имам доста познати , които се казват така  Peace

# 104
Най-синеокото и слънчево момиченце, което познавам, се казва Айсун, викаме й Айси, ама пак не и прилича, освен ако айсун на турски не  е нещо много мило и слънчево.

Общи условия

Активация на акаунт