Кое е най-странното име на дете което сте чували?- 5

• 26 246
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
  • София
В Сливен една циганка крещеше на хлапето си

"Ай Гагариииин - слизай от дървото!"
Не разбрах само, дали така се казва чавето
или ромката е с чувство за хумор  Laughing

# 46
Нервенчо. Това беше дете и като питахме баба му как се казва, тя каза гордо Нервен. Mr. Green
Тя съко беше със странно име, но не помня какво

# 47
  • Варна
Паунка  Shocked

# 48
Тихомир- Пламен

# 49
Вътю
Таню
Христофор (Фори на галено) - знам, знам, ама ми звучи като семафор
Диман
Бона (Бонка на галено)

Ама на мен още по-странно ми е да кръстиш детето си на себе си. Като един бивш колега на мъжа ми - детето се казваше Янко Янков Янков.

# 50
Има един художник, който се казва Петринел Гочев.
И то як художник, макар името му да е странно.

Мдаааа,за него става въпрос и наистина е много як художник и не само това.
Дайте да го видим този "як" художник. И ние да му се покефим....
Иначе по темата нищо не ми идва на акъла

# 51
Сега се сетих - имах съученичка Полет

# 52
Познавам лично братята Аниел и Петринел
                                     и   Анри и Пейо

(ама вече не са деца)

освен това, вторият не е Пейо, а Пею.... А и комбинацията с фамилията им е....

# 53
  • София
Имах съученик, който се казваше Дочо Дочев Дочев  Crazy. А на приятелката ми детето се казва Мадона. Името е хубаво,  но определено звучи странно за БГ.

# 54
Сетих се за още едно име. Не е на дете, но е странно - Тройка Николова
майка мИ се казва КалИчка по настояване на нейната баба, а еднИ познатИ сИ кръстИха детето ХрИс МарИя по малко И на двете бабИ
Това е голяма простотИя за мене да кръщават децата на бабИте И дядовцИте особено ако те Имат страннИ Имена
Какво значенИе Има на кого ще бъде кръстено детето няма лИ да го обИчат пак! Whistling

# 55
Персиян-Матей
Райън
Неди
Анжела
Мия
Ния
А,къде отидоха хубавите български имена?! Mr. Green
и кое им е странното????  Mr. Green

# 56
Какво значенИе Има на кого ще бъде кръстено детето няма лИ да го обИчат пак!

Може да не ти се вярва, но познавам хора, които се отдръпнаха от сина си, понеже не кръсти детето нито на дядото, нито на бабата. Години наред нито се интересуваха тия старци от потомството си, нито проявяваха желание да подобрят отношението си, да се извинят и прочее. Аз да бях на мястото на сина им, аз щях първа да се отрека от тях.

Аз винаги бих кръстила детето си както пожелая и с нормално име, без да робувам на традициите. Ако има някой достатъчно дребнав да се хваща за идеята "да ти е живо името", много му здраве! Да не би той да ходи да се черви вместо детето с име Гицка, Мича, Салфа или Ябълка* (Apple, дъщерята на Гуинет Полтроу). Арееее, у левооо!

*това са истински имена!

# 57
Какво значенИе Има на кого ще бъде кръстено детето няма лИ да го обИчат пак!

Може да не ти се вярва, но познавам хора, които се отдръпнаха от сина си, понеже не кръсти детето нито на дядото, нито на бабата. Години наред нито се интересуваха тия старци от потомството си, нито проявяваха желание да подобрят отношението си, да се извинят и прочее. Аз да бях на мястото на сина им, аз щях първа да се отрека от тях.

Аз винаги бих кръстила детето си както пожелая и с нормално име, без да робувам на традициите. Ако има някой достатъчно дребнав да се хваща за идеята "да ти е живо името", много му здраве! Да не би той да ходи да се черви вместо детето с име Гицка, Мича, Салфа или Ябълка* (Apple, дъщерята на Гуинет Полтроу). Арееее, у левооо!

*това са истински имена!
Абсолютно съм съгласна с теб даже съм бИла свИдетел как унИжават децата със страннИ Имена в учИлИще оттам те стават И по затворенИ И срамежлИвИ
Абе хора осъзнайте се най сетне стИга с тИя ИзгъзИцИ

# 58
В един вестник имаше интервю със съученичка на бившия министър Николай Свинаров-Планета Йорданова.
Ако и другите дечица са били с такива имена...Е..ти класа! Mr. Green

# 59
Зафир, Левент - на мен са ми супер страни!

Общи условия

Активация на акаунт