Режим на Пиер Дюкан - 53 част

• 26 910
  • 600
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И аз се чудя какво е написано с дребните буквички- Rolling Eyes

# 31
 Joy телескоп ни трябва

# 32
  • София
Туй от предишната тема:
Лелеееее, аз хубуу писах, а сега кой ли ще ме чете  hahaha
Аз и то с кеф, а предполагам и другите! Много си ни сладкодумна, а и обичам да се пише по много, то си личи и от моите постинги Laughing
Сноу, ако знаеш каква воля ми трябва да се кача на велото! Много ми е противно, скучно и досадно, смятам го за чиста загуба на време. Ама си трябва, иначе в скоро време ще си нагъвам шкембето на руло, а ц*ц*те ще си ги мятам като вратовръзка на гърба. И хич не е смешно!  Sad
Данида, ами тогава тегли се през деня  Joy
Цвети, браво! И утре едно такова намаление и ще се стопи плюсчето!
Видях, че Бачи въздиша тежко, що тъй?
А сега отивам да си стопля рибката и после да гледам децата на Деата

# 33
Вещи, моля да ми промениш килцата на 52.

# 34
Кри Simple Smile) Вече пиинах 2 капучини, хапнах три тричави филийки с крема и една Бонус с доматено пюре. Преди малко и един грейпфрут хапнах Simple Smile

# 35
Вещи !  Joy Ако може и моите да промениш. Аз не съм придирчива и на 60 ще се съглася Simple Smile)

# 36
  • София
Вещи !  Joy Ако може и моите да промениш. Аз не съм придирчива и на 60 ще се съглася Simple Smile)
Бачиnewsm62
Деата, красавци и двамата, бре! Представи си девойката каква ще бъде!!! Макси на баща си ли прилича, щото Марти ти е одрал кожата   bouquet

# 37
  • Пловдив
Бачииии rotfImbo Дребните буквички се виждат, като дадете "цитат" на мнението ми  Peace

# 38
# 39
Не ми се подигравай.  Mr. Green Тооолкова сладко излапах преди малко, че съм на черешата от кеф. Язък че си нося кюфтенца от чисто телешко, приготвени от майстор Пав.  Laughing Изневерих му муахахахаха!

# 40
  • София
Сноу, ако знаеш каква воля ми трябва да се кача на велото! Много ми е противно, скучно и досадно, смятам го за чиста загуба на време. Ама си трябва, иначе в скоро време ще си нагъвам шкембето на руло, а ц*ц*те ще си ги мятам като вратовръзка на гърба. И хич не е смешно!  Sad
smile3521 "Знам за какво говориш.... о, знам!"
Точно затова те приветствам!!!   bouquet
Остава и аз да успея да се превъзмогна! Rolling Eyes
Мога ли да си го обещая за... 2008 год?
/Миналата година спрях да пуша, тази година почнах да дюканствам, догодина ще фитнясвам! /идва от фитнес//  Sunglasses

# 41
Я? Thinking
 Flutter Ми ни сЪ вижда пък newsm78

Joy Ясно Бубе Simple Smile)

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 13:02 от baci

# 42
  • София/Осло

еми смешно е пък  Joy Joy Joy Joy

# 43

еми смешно е пък  Joy Joy Joy Joy

Кри, наистина не е смешно !!!  Hug
Без спорт не може..иначе трябва да събираме пари да ни поорежат от тук там. Има жени с много еластична кожа и всичко се прибира без проблем...но в повечето случаи си е проблемно. Моят съвет е от време навреме да ходиш и на фитнес, щото вкъщи си е скука. Много се мотивирам когато съм на фитнес ! И не ми е скучно , защото обикновено там ходя с приятелки и си лафим и се смеем и си е голям кеф ! Наистина ти с тези три дечица ще ти е трудно, но както се казва даваш ги на мъжо " ..и крадеш когато ти падне " ( както е на рекламата )  Joy

# 44
Момичета кажете каква друга шунка си купувате освен пуешка на барво ,че от нея вече ми се гади и ми идва и солена. Sad

Общи условия

Активация на акаунт