Отговори
# 240
Колко е хубаво да се събудиш с хубави новини.4ЕСТИТО НА МАМ4ЕТАТА !ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ!!!

# 241
  • София
ЧЕСТИТО НА МЕГИ И Ohcaroline  Hug Hug Hug Hug Hug
АУ че хубаво!!!!!!
И с това слънчице навън - направо днес всичко е жестоко.
Ние направихме страхотен режим тая нощ - къпахме се и папахме в 9, после се събудихме чаааак в 3,  и после в 7. Нещо му става на това бебе. Не че сеоплакваме, никак даже. Майка му спа като къпана  Joy

# 242
  • София
Честито на Ohcaroline за бебче Калоян! Нека расте щастливо и засмяно детенце за радостна мама и тати! Hug

ЧЕСТИТО НА МЕГИ И Ohcaroline  Hug Hug Hug Hug Hug
АУ че хубаво!!!!!!
И с това слънчице навън - направо днес всичко е жестоко.
Ние направихме страхотен режим тая нощ - къпахме се и папахме в 9, после се събудихме чаааак в 3,  и после в 7. Нещо му става на това бебе. Не че сеоплакваме, никак даже. Майка му спа като къпана  Joy
завиждам Crossing Arms
Моя пък реши да ми изпитва търпението. Тази нощ изцица де що имаше, при това през 2 часа Whistling За сметка на това през деня спи, като къпан.

# 243
Честити бебчета на Миглена и Ohcaroline,  да са им живи и здрави   bouquet
За влагата - има един изсушител на Церезит мисля, че не е повече от 40-50 лв на нас ни го подариха и съм много доволна от него, сега даже съм го скрила в един шкаф, защото термометъра, който имаме мери и влагата и показва, че е паднала много Simple Smile
Момичета утре или най-късно в неделя сутрин и аз ще гушкам моето слънчице, утре вечер ни приемат в Токуда за предизвикване, стискайте палци, че малко съм се притеснила #Crazy

# 244
  • София
Alex83  Hug не се притеснявай - стискаме палци  fingerscrossed

# 245
ЧЕСТИТО НА МЕГИ И НА OHCAROLINE ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ МАЛКИТЕ ЧОВЕЧЕТА ЗА РАДОСТ НА МАЙКИТЕ И ТАТКОВЦИТЕ СИ!
Амадис, ами май си е така, мила - от варненките останахме само ние. А като си помисля, че Фелиша и Тони сигурно вече излизат по разходки. Но и нашият ред идва - дано и ние да имаме щастието да гушкаме здрави и хубави бебета. Сигурно нямаш търпение да гушнеш Мимка, а след това и Александра Hug
Аз съм на линия, но днес малко поработвам на дом.компютър и ще се включвам по-рядко, но при всяка възможност чета. А слънчицето се опитва да пробие и така ми се излизааа....
Да не пропусна - Алекс с теб сме, всичко ще мине прекрасно и ще чакаме добрите новини Hug

# 246
  • София
Алекс, нали не се съмняваш, че ще стискаме палци?! Wink С теб сме! И чакаме хубава новина Grinning

# 247
Ох, момичета добре, че сте вие, толкова добре ми действат вашите думи, много ви благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 248
Момичета помощ!!!!Сега отидох да пишкам и нещо кафяво ми тръгна,дали не ми е паднала тапата?Какво да правя?Нямам болки,не са ми изтекли водите.Но аз и незнам какво трябва да се случи.

# 249
Честито на Меги и Ohcaroline! Да са им живи и здрави малчуганите!
Били, не можеш ли да отидеш да се консултираш с доктора си? Поне да му се обадиш? Аз не мога да бъда полезна със съвет за съжаление.

# 250
Честито на Меги и Ohcaroline!

Алекс  fingerscrossed

Били - обади се на лекара си задължително или направо отиди да те погледнат ..... Тапата е слузеста , може и да има примеси на кръв , когато падне не е задължително да са ти изтекли водите или да имаш контракции , може и някакво отлепване на плацентата да е !

Льонка къде ще ти е секциото , кой ще гледа Йоана ? Успех , живот и здраве ще бутаме колички заедно , поне си имаме хубава градинка а и парк наблизо .....

# 251
Момичета помощ!!!!Сега отидох да пишкам и нещо кафяво ми тръгна,дали не ми е паднала тапата?Какво да правя?Нямам болки,не са ми изтекли водите.Но аз и незнам какво трябва да се случи.

bili, тапата е едно слузесто розовеещо нещо...ама и аз го обясних...определено не е като течност, а във вид на слуз...

# 252
Ето, че пак имаме бебчета Grinning Честито на Миглена и Окаролайн  bouquet Нека малките наследници ви даряват с много обич и усмивки Grinning

# 253
Ами да то е едно гадно слузесто нещо примесено леко  с нещо кафяво,но определено е слузесто.Като количество не е много.Како означава,ако е тапата?

# 254
Стискайте палци сега се обадих на доцента,който ще ме изражда и към 13.30 4аса съм на преглед.

Общи условия

Активация на акаунт