Отговори
# 255
  • София
Привет и от мен!

Честити бебоци на Меги и Ohcaroline! Бързо възстановяване на мамите и целувки на бебоците!   bouquet

Алекс стискаме палци, и ще чакаме с нетърпение новината!  Hug

Били, доколкото съм наясно, тапата може да ти падне и доста преди да родиш, например 20-тина дни преди събитието. Щом нямаш контракции и не са ти изтекли водите, споко  Peace Пък ако се почне, стискам пелци и на теб!

Джи-бейби
, това последното ти мнение все едно аз съм го писала. И моя мъж беше болен от началото на седмицата, даже спахме поотделно, ама ето на - от вчера ме боли гърло, глава, днес май тръгва и хрема. Пия парацетамол и вит.С, ама снощи не издържах и си разтворих един Тайлол Хот. Да се надяваме, че ще се пресече настинката и да не посягам отново към лекарства, спрямо които имам съмнения дали са съвсем безвредни.

# 256
Ами да то е едно гадно слузесто нещо примесено леко  с нещо кафяво,но определено е слузесто.Като количество не е много.Како означава,ако е тапата?

Ако си за нормално раждане и нямаш разкритие раждането може и да не е скоро , иначе зависи от разкритието от няколко часа до няколко дни !
Успех  fingerscrossed

# 257
  • София
Виждам, че Топчица чете темата! Къде се загуби душа? Да нямаме бебок на хоризонта   newsm30

И Розичка не е писала май вчера?

# 258
  • София
Bili2003, споко! Може би е прословутата тапа, но това пък не значи, че ей сега ще родиш. И да пишеш след посещението при доктора!

Мацата, и аз засега само с Парацетамол се мъча, честно казано ми просветва от него и дано не се налага да търся разни други "съмнителни" противогрипни лекарства.
А за течащ нос някой може ли да препоръча нещо?

# 259
Момичета , за настинка и грип може да взимате Оксцилококцинум , за гърло и кашлица - Исла Мус (много помага) и задължително много изцедени лимони с мед , за запушен нос Стеримар и инхалация с лайка мисля че можеше и спрей Олинт , но не съм сигурна !

# 260
Е, и аз най-сетне да има вероятност да родя, че се изчакахме. Сега се връщам от Токуда, имам 2 см разкритие, много мека шийка, наполовина скъсена и до 2-3 дни би трябвало да родя. Термина ми е на 11, госпожицата е слязла много ниско. Ама никак не съм доволна от бременността с момиче, момчетата ги родих 2 седмици по- рано и забравих..., а девойката стои до последния ден. Laughing

# 261
Честито на Миглена и Ohcaroline! [/color]

Алекс и Били, с вас сме!

Цвети, случайно да си записала телефона на консултантката по кърмене от "Часът на мама"?Много ми допадна и интересни неща казваше, но водещите много бързо и взеха думата...

# 262
  • СОФИЯ
Честито на Миглена и на Ohcaroline !Да са им здрави и много щастливи дечицата!  bouquet
Мама ЯниВ понеделник или във вторник ще го уточним! Hug

# 263
Здравейте на всички, най накрая и ние се прибрахме в къщи. Раждането мина нормално даже по скоро бързо. Но на третия ден, тъкмо щяха да ни изписват, когато малкия Филип го хвана жълтеница и трябваше да останем още три дена за фототерапия.
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ МАЙКИ, КОИТО ВЕЧЕ РОДИХА - ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МНОГО ДА ВИ РАДВАТ МАЛКИТЕ БЕБОЦИ. А НА ТЕЗИ, КОИТО ЧАКАТ ЛЕКО РАЖДАНЕ И НАЙ-КРАСИВИТЕ И ЗДРАВИ БЕБЕТА НА СВЕТА.
ЕТО И МАЛКО СНИМКИ

# 264
  • София
Абе хубаво е да си има мнение, стига да съвпада с твоето Mr. Green ...иначе по-добре да няма Joy

Вещичка, подписвам се 100% под това! Peace

Меги, честита мома! Да е красавица, флиртаджийка, заобиколена винаги с любов!

Ohcaroline, честит малък мъж! Да е хубав, умен и да пожъне големи успехи в живота!

Венчо, ти си майка, ти решаваш. Явно е, че бебенцето трудно се справя само с жълтеницата, водичката само ще му помогне, но пак ти казвам - остави се на майчинското си чувство и взимай решенията си сама. За кърмата не се безпокой - то знае какво и колко му е нужно, водата няма да промени това. Винаги съм давала вода, първото си дете съм го кърмила 10 месеца и си наддаваше нормално.

Вещичке, абе само режим ще ви оправи, бре! Моята я будя денем през 3-3 и половина часа и нощем спи като къпана, та и аз съм отпочинала и бодра! Що така никой не ми хваща вяра?! newsm78

Виждам, че съвсем скоро ще има нови попълнения. На раждащите и на тези, които съвсем скоро ще зараждат - успех от мен! Hug

# 265
  • Стара Загора
Днес Голдън роуз стана мама горда на син Димитър 2 940 кг. и 49 см.
Да са живи и здрави Heart Eyes

# 266
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ГОЛДЪН РОУЗ

# 267
  • СОФИЯ
Честито на Голдън роуз!Да и е здраво и много щастливо момченцето!  bouquet
Добре дошла на Дескаbouquet

# 268
 newsm68 newsm44 newsm68 newsm51 Честито на Голдън Роуз, да и е жив и здрав бебока   bouquet

# 269
тъкмо щях да ви пиша за Розичка, че току що ми прати sms, но виждам че са ме изпреварили...да й е честит малкия Димитър, да ги радва и да порасне здрав и силен мъж!

Общи условия

Активация на акаунт