Отговори
# 210
ох, клер, много се чудя за тая вода. защото ние сега не даваме и мъжът ми е твърдо против (той има мнение по всички въпроси), защото ако пие по 100 гр. вода, ще яде 100 гр. по-малко мляко, а водата не го кара да се изхожда, пък млякото го карала и такива мити. та се чудя дали да давам зад гърба му през седмицата, уикенда е невъзможно, щото е постоянно с детето. иначе ще е голяма разправия. аз самата не съм убедена нито в едното, нито в другото
може би е кърмаческа жълтеница, т.е. има нещо в кърмата ми или няма нещо, което трябва да го има. в тоя случай, може да продължи и 2 месеца
ти колко време дава тая водичка
сега нивата са ни 13, като влезнахме в болницата бяха почти 19 и детето се държеше съвсем различно, не ядеше, не можеш да го събудиш, един такъв супер отпаднал. сега само отваря уста и търси да захапе някое зърно, пък било то и на баща му Simple Smile

# 211
  • София
венчо, моя малкия също беше жълтичек, но не стигна до лампата, защото нивата на билирубина бяха в границите.И все пак педиатърката каза да давам сладка вода. И дъщеря ми караше жълтеница доста време,и макар че ни бяха изписали навреме, нивата й бяха завишени. И тогавасъщо ни бяха казали за водата.
И да знаеш, че ще поема толкова кърма колкото му трябва, независимо от водата. Едното няма нищо общо с другото Peace И ако трябва да избегнеш семейни истерии, по-добре давай зад гърба му. Да ме прости Господ за съвета Mr. Green

# 212
  • София
Добър вечер и от мен.
Честит празник на всички именяци. Много късмет да ви носи името.
Мацата и на мен много ми харесва името Магдалена (много е женствено и нежно), мисля че е по добре от Мария-Магдалена. Ти сама си прецени де Peace
Венчо, аз до колкото съм чувала от приятелки с бебета подсладената вода се дава 1-вия месец. Във вашия случай обаче наямам представа. Дано му мине скоро на бебчо  Praynig
Shantal- че, ми да ти кажа честно мен по ме е шубе от секциото (все пак си е операция) , аз предпочитам да си родя нормално (дано). Хубаво си помисли и ако трябва пак говори с твоя лекар. Това е много важно и все пак става въпрос за твоето тяло, така че само ти можеш да вземеш това решение.  Каквото и да е решението ти, ти пожелавам много късмет и бързо възстановяване  Hug
Момичета я кажете за утре час за срещата???

# 213
Венчо, аз също й давам водичка...тя като че ли не й е голям фен, но слагам колкото да видя, че все пак заплакне уста...има и моменти та направо си пие като жадна...личната ми каза да й давам вода+глюкоза...изпихме вече 3 ампулки...мисля, че сме я преборили жълтеницата, но утре като дойде лекарката ще каже със сигурност...
кураж на всички мами, чакащи среща с бебо!

# 214
Венчо, ей сега, след твоя постинг набивах канчето на моя мъж Simple Smile. Той пък няма мнение по никой въпрос и аз се дразня. Отделен е въпроса, че смятам че е прав и го поздравявам виртуално. Ти обаче може и да не му предаваш поздравите ми, да не се възгордее Simple Smile

# 215
  • София
Абе хубаво е да си има мнение, стига да съвпада с твоето Mr. Green ...иначе по-добре да няма Joy

# 216
  • София
Момичета я кажете за утре час за срещата???
Ми в 11 без 10 пред 121 кабинет. Май така остана. Поне ние с Цвети така се рабрахме. Аз утре толкова ще съм там, а май сутринта няма да влизам тук, така че ако се уговорите нещо, минете от там да ме вземете. Лека нощ
П.С. А тези, които са само за Хъшове - към 12 и половина направо в заведението.

# 217
  • Бургас

Shantal- че, ми да ти кажа честно мен по ме е шубе от секциото (все пак си е операция) , аз предпочитам да си родя нормално (дано). Хубаво си помисли и ако трябва пак говори с твоя лекар. Това е много важно и все пак става въпрос за твоето тяло, така че само ти можеш да вземеш това решение.  Каквото и да е решението ти, ти пожелавам много късмет и бързо възстановяване  Hug
.......

И мен повече ме е страх от секциото отколкото от нормалното раждане. Но ти най-добре ще прецениш кой за теб е по-удачният вариант. По-важно е да се чувстваш спокойна от своето решение. Пожелавам ти леко и безпроблемно раждане, независимо от това какво ще избереш.

# 218
Какво ли стана с Меги днес  Thinking

# 219
Аз пак влизам по никое време...все едно че цял ден съм била на нивата:-)
Момичета какви да тези депресии newsm78 стегнете се ...чака ви среща с едно малко същество което 9 месеца чакате, пазите и му се притеснявате...аз поне бях така...
Тази бременност имах май повече притеснения от първата...а си мислех че няма да е така...само се молех да вляза в 9месец  Hug
Не мога да кажа че няма да ме е страх в сряда когато ми е плануваното секцио, но...да си майка не е лесно.
Не че не се събуждам през ноща и не се ослушвам ще мръдне ли малкия в мен...а после не мога да заспя дълго време мислейки си и за секциото и за какво ли не Rolling Eyes
А зсамо се надявам да сме живи и здрави и след като родя да не ме стигне следродилна депресия...първи я път се разминах много леко-дано и сега е така!!!
Пожелавам безпроблемно раждане на всички които очакват малките същества.
Маги   с теб сме понеделник!Кураж и едно хубаво и здраво бебе Hug
Лека вечер на всички  bouquet

# 220
Жайгарова, ама големи са сладури твойте ангелчета.  Пу-пу да не им е уроки направо ми напълниха душицата бонбончетата сладки Heart Eyes

# 221
Благодаря! Имат смесена кръв, затова са малко екзотични. Лек ден на всички!

# 222
  • София
Добрютро kaffeetrmker_2
Ех, значи, едните изпородиха и замлъкнаха, другите, които още не са родили и те замлъкнаха. Вечната нощна смяна е по болници...
Хайде бе хора, не изчезвайте, свикнах с вас вече, а вие ме изоставяте smile3516

# 223
Вещичка - аз съм тук! С нета лягам и с него ставам, и все си наглеждам темичката за хубави новинки. Обаче нещо ме е налегнало...не е истина. Сигурно защото съм сама в къщи, а до събитието остана съвсем малко. В събота или неделя обаче, ще си дойдат мама и Мимка и ще е далеч по-весело и коледно./само лекарката да разреши, защото на другите дечица от градината варицелата им мина и замина, а при нас протече тежко и не са завехнали всички обриви/

# 224
  • Варна
Здравейте Мамчета!

Извинявайте, че ви се намесвам във форума, само искам да ви съобщя, че Миглена си има момиченце /3140г., 51см/, което ще се казва Никол. Да им е живо и здраво и много да ги радва.

Честито на всички мамчета, които вече гушкат своите бебчета, а на очакващите - много бързо и леко раждане.

Общи условия

Активация на акаунт