Отговори
# 270
Меги , Ohcaroline,Голдън Роуз,да са ви живи и здрави бебоците и много да ви слушкат

# 271
Честито на Миглена,Ohcaroline и на Golden rose Да са живи и здрави мъничките сладури и да имат много късмет и любов през живота си!

Хайде стискаме палци на Алекс и Били.  ooooh! кога ще си гушна и аз моя бебок.

Деска страхотни сладури сте.

# 272
  • София
Браво, браво, браво на Розичката! Да й е жив и здрав мъничкия Димитър, много радост да носи на мама и тати, защото те отдавна, с нетърпение и голяма любов чакаха малкият Сладкишко!   bouquet

Клерче, ама през деня е отличник. Буди се сам на 3 часа, яде и пак заспива. Само първата и тази нощ ми направи номерца newsm78 И Александра ми беше отличничка, спеше и ядеше по режим, но този нали е мъж - те все си имат мнение, както разбрахме Mr. Green
Аз също съм кърмила дъщеря ми 11 месеца и нямах никакви проблеми. Всъщност сега се сещам, че й давах вода с глюкоза, но тя никак не я искаше, та аз й наливах с лъжичка през определен период за да поема нужното количество.

desska, много ти е сладък адашът на моя син Hug И даже се вижда под шапката, че аз моя го търсих-търсих Joy

# 273
Деска, пропуснах да те поздравя с добре дошла отново при нас, заедно с малкото съкровище! Heart Eyes

# 274
  • София
Честито на Розичка! Да й е жив и здрав малкия Митко!   bouquet

Супар мама не съм Цвети но да ти кажа телефона на консултантката по кърмене е 0878 62 65 81 - Бистра Лечева.

# 275
  • Габрово
Честито на Ohcaroline, Меги и Розичаката Hug Да имат най-прекрасните и гальовни деца!

Предположих и аз, че Розичката може да е родила след като тапата й падна преди няколко дни Wink
Деска, добре дошла- страхотни са ти дечицата, да са живи и здрави Peace

Алекс, Рорина, Били, стискам ви палци и на вас и на всички, които планирано или непланирано ще се обебят Grinning

# 276
Честито бебче на Голдън Роуз.

# 277
macata , много благодаря за телефона!  Hug

Честито на  Голдън роуз! Да й е жив и здрав малкия юнак!
Добре дошла на Деси и нейния сладур!

# 278
Честито на мамите Меги.Оhcaroline и Golden rose.Да са ви живи и здрави малките наследници,да ви носят много,много радости.Нека всяка тяхна мечта да се превръща в реалност и да бъдат винаги щастливи.  bouquet  bouquet  bouquet

Аз днеска съм се отдала на разкрасяване-обезкосмих се навсякде-малко трудничко ми беше,но трябваше да приложа някоя друга йога поза за да се справя  Laughing.Направих си маската на косата и лицето и вече съм готова за подвизи.
Искам да попитам вече родилите мами, дали слагате сол във водата и по колко когато къпете децата си.Знам,че това е много стар трик за да се предотврати лошата миризма на пот в бъдеще.Само едно ме притеснява,че от солта може да се получи някой обрив и в най-лошия скучай прегряване.

# 279
  • София
Честитушки за Меги , Ohcaroline,Голдън Роуз
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed за тръгващите да раждат и пожелания съвсем скоро да се приберат у дома и здрави и красиви бебчета.
Моята Буба като дойде педиатър да я гледа след изписването каза, че жълтеела и ми изписа една банка глюкоза да я давам в срок от 5 дни. И се оправи, но явно не е било нещо сериозно.
Някой питаше за капки за нос. Пиносол може да се слагат, но са отвратителни и аз предпочитах да си подсмърчам пред геройството да им изтърпя гадният послевкус   newsm61
Днес и аз останах без ръце. Добре, че мама е тук да ми помага... това дете като съм започнала да го кърмя в 12 часа нито се наяде, нито пък заспа... отлепя ли се от нея се започваше един рев... не ми се говори  #Cussing out А по принцип никога не ми е правила такива номера. Друг път дори е заспивала докато суче и не съм можела да я будя  #Cussing out
Това май от мен за сега... И аз преминах повече към четящите, но простено да ми е  Blush

Ауууууууууууу, xixi, Буба има адски суха кожа и ако сложа и една лъжичка сол ще стане и стане като на змия... що ли прочетох и аз. Сега пак ще водим дебати с мама по темата  Joy

# 280
xixi, аз не слагам никаква сол...дори чувам за първи път Blush след къпане си я мажа с бебешко олио и между крачетата с кремче "Бочко"...нищо никъде й няма (пу-пу) и си ми мирише на хубаво чак до другия ден до другото къпане...то няма и на какво да мирише де, не е орало и копало детето, но поне за сега нямаме проблеми...днес идва педиатърката да ни види и каза, че за сега детето си е много добре...дай боже така да сме и за в бъдеще Praynig
malenush, нашата госпожица през деня спи без проблем, но като настане вечер и като почне едно друсане и носене, направооооо........докато се приспим зор виждаме и да я питаш защо реве newsm78...снощи е заспала в 1ч., онази вечер в 12ч. дано като преминат коликите да се поуспокои и не се налага носене, друсане и т.н.

# 281
Това за соленото съм го чувала от баба ми и майка  ми.Дори и ако не се лъжа са го и прилагали на мен и сестра ми.Правело се с цел за в бъдеще,когато порасне детето потта и кожата да не миришат на лошо.Затова циганите миришели,защото не били солени като малки.
Аз искам да разбера дали някой го прави или го е правил някога за да мога да си изградя някакво становище за в близкото бъдеще.

# 282
  • София
Голдън Роуз честит ти син!!!!! Много да те радва.  bouquet

# 283
момичета, пуснах новата темичка...използвам малката докато спи, че я чакам да се събуди всеки момент и после не се знае знае ли се Peace

# 284
  • София
xixi р за пръв път чувам за сол във водата, но не бих сложила. А в бъдеще, надявам се, да предотвратява миризмата на пот с къпане и козметика Wink А това при циганите е именно от липса на хигиена.
А пък се съмнявам при мен да се е приагало това, макар че няма кого да питам, но не мириша лошо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт