Отговори
# 90
Магинти честито бебче Grinning Да ви е здравичък, умничък и много щастлив newsm05 newsm07

# 91
Анаис, действай. Пусни си автобиографията. Води преговори за временна работа от вкъщи. И когато решиш, че си готова (например малчо е на 6 месеца) се върни на работа. Все за половин година ще намериш свястна жена. Пък ако парите от тази работа са толкова, че да плащаш добре на бавачката и да ви остават достатъчно от твоята заплата (че да има смисъл да работиш де). Вземи под внимание и колко ти е далеч работата, защото няма смисъл да е чудесна и да губиш 100 часа в път - просто няма смисъл.
Абе нищо не губиш ако си изпратиш автобиографията. Успех.

# 92
Здравейте момичета!
Честито на мама Магинти! Да е жив и здрав Кристиян и много да те радва!!!
За депресията аз съм в постоянно променливо настроение от плач до смях и обратно, така че вече са ми свикнали..хормони...Мунлайт за колана за стягане след секцио питах тук една мама и тя ми каза след един месец, за да не се получели сраствания, понеже и на мен ми е дерт корема, а вече и краката, като самуни са станали, а по принцип само тях си харесвах преди... Та има един колан на данет, струва 47лв. с цип и мисля от него да си поръчам нататък...незнам обаче дали ще уцеля размера, щом казвате, че не си отговарят на размерите..ще видим.
Цвети и на мен ми се появиха стрии на единия крак от външната страна и мисля после да си взема от фирма Регал крем против стрии. Една колежка ми го препоръча, хем евтин, хем имало ефект, така че ще го пробвам.
Аз също съм много привързана към моите родители. Много са направили за мен и брат ми  и ще съм им вечно благодарна за това. Е майка се опитва да ми се меси, но гледам да я контрирам навреме... Винаги съм си правила това, което аз си реша...
Алекс, в лични съм ти писала за прегледа, мина нормално без много обяснения.. Важното е, че бебо е наред и ще чакаме датата за секциото.

# 93
Гледате ли "Часът на мама"? Тъкмо говориха за тези, които имат много кърма. Утре ще говорят за тези, които нямат, та май утре ще е по-интересно.
Анайс, ако може да се разботи дистанционно поне в началото ще е добре, ако не, то поне почасово...но бавачка ще ти трябва със сигурност тогава. То май найстина важно е също така да ти е на близо работата, а не на другия край на София (както е сега мъжа ми, мн е кофти това с предвижването, не знам дали някога ще решат този проблем в София).

# 94
да ви кажа момичета, аз работех в Дупница, имаме служевен автобус и за час стигаме до работа... последните 2 месеца се прехвърлих в София, за да избегна дългото пътуване, а то тук се оказа доста по-дълго и изнервящо отколкото до Дупница...

# 95
  • BABYLAND
ЦВЕТИНКО, права си донякъде, но има неща, които не зависят изцяло от нас. Както и да е, благодарна съм, че има прекрасни родители. Не може всичко да е идеално, по-добре да са СВРЪХзагрижени, отколкото да не мислят за нас и да не се грижат.  Hug
   Та, имам прясни новини от нашата БАБКА ТОНКА. След като вчера направо са й назначили час за секцио, днес са я прегледали отново и са й дали обещание, че ще чакат мъничето да тръгне самичко. Нека дружно да й пожелаем УСПЕХ и дребосъчко да престане да се спотайва в нея на топличко , а да тръгне с бодра крачка да излиза от пупата на мама.
   Опитала се е да отиде да види МУНИЕКА, но не са я пуснали.
   Каза, че СВЕТЛУНКА /или поне аз така го разчитам/ са я свалили да ражда с 5 см. разкритие и изтекли води.
   БАБКА е в стая 610и ще се радва, който мине през ТК да я посети, като предварително й звънне, за да може тя да излезе. За храната каза, че е оскъдна, но пък хигиената е на ниво. Похвали АНИЧКА и идеята й  за онез "далаверки" за тоалетната чиния,нещо за което съм сигурна че и аз ще я благославям.

Моля за мнение - какво ще кажете за предизвикано раждане? В смисъл - при наличие на някакво разкритие...да пуснат системи или с хапчета?

# 96
  • София
НОВИНАНЕЛИ ПЕХЛИВАНОВА СИ ИМА МОМИЧЕ МАРИЯ - ДНЕС В 11,14 СЕ Е РОДИЛА 4250 ГРАМА. (термина й е на 6)
 Да е жива и здрава и много много да радва всички. На Нели бързо възстановяване!!!

# 97
Здравейте, мацки! Ние сме в къщи вече, не съм чела нищо още, само влизам да ви кажа, че сложих малко снимки в албума. Видях, че има и други бебчета, докато ни е нямало, честито на всички нови мамчета и успех на тези, на които предстои. Моето раждане си започна през нощта към 1.30, имах контракции, наистина не може да се объркат с друго, предчуствието така те връхлита, че нямаш и капка съмнение какво предстои. И така след 2 много силни контракции си помислих, че тази нощ няма да се спи и ще е по-добре да стана да се изкъпя, да съм готова. Със ставането ми потече нещо и като проверих беше розово-кафяво. Звъннах на лекарката, каза да тръгвам за болницата. Изкъпах се, целунах си детенцето, прекръстих се и тръгнахме. Докато се къпах треперех като лист и не можех да се овладея. В болницата беше такава тишина и навсякъде с едни хубави светлини - Коледна украса, и само ние с мъжа ми, нямаше го дори пазача, много приятно ми стана. Записвахме тонове - на 10 минути имах контракции и 1.5 см разкритие, беше вече около 3 часа. С лекарката се разбрахме да стоя там под наблюдение, ако има промяна да идва веднага, ако не - в 6.30 ще дойде. Контракциите си бяха все така на 10 минути, но до 6.30 все си бях с 1.5 см и можех да изчакам. И така в 7.35 извадиха мъничето. Много добре мина всичко, бързо се възстанових и съм безкрайно доволна от всичко. За щастие имам и достатъчно кърма, изобщо не искаше шишето с добавката адаптирано мляко, която даваха. Ами това е. Пожелавам на всички, на които предстои да имат леко и бързо раждане.

# 98
Честито на Нели Пехливанова, да и е живо и здраво бебчето   bouquet
И аз Розичке се чудех за тези хапчета(вагиналните), мисля простангладин се казват ама непрочетох нищо хубаво, а и доки ми каза направо на системка Thinking

# 99
  • Пловдив
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ, СДОБИЛИ СЕ С БЕБЧЕТА ТЕЗИ ДНИ  !!!
Вече отдавна не мога да смогна да прочета всичко, но ... какво да се прави - Той е най-важен  Laughing Понякога успявам само да проверя на  първа страничка новите бебешки попълнения.
Иначе ние сме добре - амкаме, спинкаме и ачкаме  Laughing

Стискам палци на чакащите мами  fingerscrossed Hug

# 100
Честити да са бебенцата на Магинти и на Нели! Да са живи и здрави и само радостни емоции да имат покрай тях!

Жайгарова, добре дошла!

Аз от днес започнах с подаръците за Коледа, че знам ли колко време още ми остава да щъкам свободно навън. Иначе на мен не бих казала че ми тежи корема, днес почти три часа бях навън. Пък и с този голям тумбак, поне в автобуса все някой се сеща да ми направи място и се изпълвам с умиление. Wink

Вижте на каква новина попаднах току-що: Всяко раждане в "Шейново" с компютърно наблюдение на плода

# 101
Честито Нели! Много да те радва бебка!!  bouquet
Жайгарова, добре дошла отново при нас!!! Не разбрах нормално ли роди накрая или секцио?

# 102
  • София
Честито Нели! Да ти е жива и здрава бебка!!!
Жайгарова, добре дошла отново при нас!!!

# 103
Да е честита малката принцеса Мария на мама Нели! Да е жива и здрава, да расте умница и хубавица, първа замяна на мама!  bouquet

# 104
  • BABYLAND
ЧЕСТИТО НА НЕЛИ и на малкото сладурче, появило се на бял свят. Нека има късмет цял живот!

АЛЕКС, а за системите какво си чела, миличка? Ще съм ти благодарна за инфото. 

Общи условия

Активация на акаунт