Отговори
# 75
  • София
Честито на Дари и Maginty. Да са им живи и здрави малките съкровища  !!!!!!!!!!!!!!! Hug Hug Hug

Клерче, така е. Днес пак я оставих на баба и за един час. Баба й цъфтеше ( въпреки, че Нинка си спеше през цялото време ), а майка си купи малко коледна украса и занесе поредната почерпка в една фирма. И мама щастлива и баба щастлива. Е като показвах снимчиците на бебка - едва не ревнах - ама мъжът ми в този момент ме усети и ме гушна  Embarassed
Така, че момичета, ( ако имате възможност ) смело напред!!!!!!!!! Това е решението.
Я за килцата  Blush сме с още едно назад ( вече са -15 ). Минала съм изцяло на плодове и само вечер по малко за хапване ( без хляб естествено, ама аз по принцип не си ядях и преди ).
Успех на всички с килцата.

# 76
  • София
Честит Кристиян на Магинти! Бързо възстановяване на мама и скоро да са си вкъщи с малкия бебок!

# 77
Честито на Магинти и от мен!  bouquet  bouquet

За колан бях питала моята докторка и тя каза след месец newsm78 newsm78,и аз си имам едно хууубаво шкембенце,не се понасям.За жалост тя каза и ,че след второ секцио по-бавно ще се прибере,но тва е...
Аз сега съм 54 кила имам да свалям до 45 още доста,но полека-лека и това ще стане.То сега нито  може да се спортува,нито диети толкова скоро след раждане,та ще ги боря след няколко месеца.

# 78
Дари,Магинити-да са ви живи и здрави малките рожбички.Нека много да ви радват и да изпълват сърцата ви с много любов и гордост. smile3525 smile3525 smile3525
И аз да се отчета след днескашния преглед при личната ми лекарка.Бебето е добре,вече е доста ниско има и възможност да излезе по-раничко.Докторката ми каза,че по-принцип първите деца рядко излизали по-рано  newsm78.Иначе кръвното и урината са ми нормални(слава богу).
Момичета -какви са тези негативни настроения.Я се стягайте.Не остана много,вижда му се края.Скоро всяка от нас ще си гушне малкото слънчице.Аз поне като си помисля за това лицето м и е огряно от ей такава newsm53 голяма усмивка.

# 79
  • София
Мамчета , имам въпростче .
Как успявате да накарате бебковците ( спящите ) да пийнат глътка въда след млякото. Ние заспиваме толкова дълбоко, че не дори да имаме в остата водичка - тя си потича отстрани и пак остава млекце в устата. Пробвах всякакви методи и пак не става, а не искам да я оставям така.

# 80
  • София
katiousha , аз не давам водичка. Знам, че трябва да се измие устата, но не давам. С дъщеря ми давах с лъжичка, ако не се лъжа, но тя никак не я искаше. А малкия понякога пие между хранения, ако се размрънка, чайче от копър и анасон.
А за плодовете. Оня ден съм чела, че за да няма бебка силни колики, не трябва да се ядат сурови (трябва варени или на пара) плодове и зеленчуци и млечно-кисели продукти. А аз тъкмо на това бях наблегнала, като се прибрахме. Сега ще поизчакам 2-3 месеца, а после пак с нова сила. Направихме си подарък и купихме страхотна сокоизтисквачка, та ще си правя фрешове, макар и пак по мъничко. И си правя и на себе си чай от анасон и копър, помагало и това срещу колики, макар, че няма все още.

# 81
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА МАГИНТИ!
ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

Мунлайт - моля те - какви 45кг. Като сравня с моите 83 в момента  #Crazy

Галинаник - и ние сме с 3 седмици назад, но ще ни вадят /отново по план/ на 11-ти, защото не растем вече.

МЕГИ - стискам палци за утре  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 82
Честит Кристиян на най-щастливите мама и тати Simple Smile Да ви расте здравичък и много послушен  Hug
Тъкмо вчера гледах, че й остават 7 дена до термин на Магинти, и хоп, днес родила Simple Smile А кой писа, че 1-вото бебе не излизало рано? Я вижте Муниека, цели 20 дена преди термин, така, че това не е задължително, щом бебчо си е слязъл и всичко си е ок, какъв му е проблема да излезе? Аз утре съм на последна консултация, да видим какво ще каже доки, дали сме се смъкнали или още не сме, и какъв термин тоя път ще ми даде апарата.
Вие се оплаквате, че не излизате, а пък аз се кефя като не излизам  Stop Не знам защо и как съм станала такава домушарка, но много обичам да съм си в нас. Лошото е, че сега с тоя тумбак не мога да върша много неща, а обичам да разнообразявам дома, а и като си е наш....Само кофтито е, че съм си сам самичка с кучо, а и той по цял ден почти спи, то не, че като му се играе много ставам за това, ама...Надявам се свекървата като дойде другата събота да ми е по-ведро, че ще има с кого да си говоря, макар, че тогава сигурно и бебче ще има вече, ама пък знам ли. Може и баба ми да дойде другата седмица, че мъжа ми нещо мн се е притеснил да не тръгна да раждам и да съм си сама в нас, като му се обадя на работа и подскача  Mr. Green
Та така, утре имам излизазе до доки, може и до работа да отскоча да ги видя, в петък до ТК и да се видя с вас, и после вече ще излизам само за да родя (е и до магазина де). Е...айде с колата може да идем до майка ми, или на гости на едни приятели, които си купиха апарт, ама поне няма да ходя (мн ми е тежко напоследък).
Ей, пак стана дълго...сори за което.
Иве...преди пропуснах да те поздравя с темичката, както винаги е страхотна  Hug

# 83
  • BABYLAND
ЧЕСТИТО СИНЧЕ на МАГИНТИ И ЩАТЛИВИЯ ТАТКО!!! Бързо възстановяване на мама, а на малчо желая да расте здрав и щастлив!

# 84
  • BABYLAND
До ден днешен съм убедена, че надали някой обича родителите си повече от мен.  Embarassed И продължавам да го вярвам. Цял живот са ми били невероятна подкрепа, никога, по никакъв повод  не са ме карали да се чувствам необичана, защото ме боготворят, така както и аз тях. Но точно това наше съжителство без да се отделяме един от друг вече 30 год. е изградило един начин на живот - да дават акъл и да се мешат за всичко. Често пъти сме с различно мнение по определен въпрос и докато не стане тяхното - не мирясват. В случая чакайки бебче ми се иска да поемем част от грижите и отговорността за него аз и мъжът ми, а не да притичвам след тях за да ги моля да ми дадат да го изкъпя или ако не направя нещо "по правилата" да ми скъсат нервите от дуднене, натякване и т.н. Оправдавам се като малко дете като тръгна да излизам, поне за момента е немислимо да спомена дори, че ще карам колата си като се роди малчо. "Точка по въпроса - няма какво да караш, като возиш и бебе! " Все ще има кой да те вози. Сега тормозят снаха ми, че качвала тяхния бебок в колата и карала. Мрънкат на брат ми от един месец, че ще ходят с малката до Сандански за няколко дни....еми те са си семейство, могат да си преценят сами дали да водят малката или не.
   Та от тази гледна точка, казвам, че понякога тяхната помощ и загриженост идва в повечко и ни лишават от самочувствието, че можем да се справим сами дори в елементарни ситуации. Темата е дълга, но все пак наблягам на това, че ги обичам повече от живота си, но ми се иска да се усещат понякога.

# 85
Розичка, не ми се сърди, но мен ако питаш грешката до някъде си е ваша с брат ти. Явно така са свикнали, винаги родителите ви да казват кое е правилно и кое не, пък и вие явно не сте се дърпали много. Не знам, аз лично, винаги съм отстоявала това което смятам за правилно по един или друг начин, и дето се вика обикновенно е било все на моята (щом на една НГ леля ми чак ми го каза, тогава го осъзнах). Преди много обвинявах нашите, че все гледат за брат ми, че за него е имало повече пари, а той харчи...все едно ги бере от градината, а аз пестях по невъзможен начин. Но сега когато си купихме жилище, от нашите получих доста солидна сума пари, за което не знам как да им се отблагодаря. Сега докато НОИ преведат парите, пак ще помагат, тъй като взимат добри заплати, пък и със заем и бебе нещата стават по-трудни.
Баща ми си е на Враца, майка ми е тук, но тя е работохолик, на нея й дай работа, а не да гледа деца, така, че смятам, че няма да ми се меша по никакъв начин, само ако имаме нужда от помощ тогава. Вече за свекърите не знам. По принцип са мн готини хора, ама това ще го кажа като поживеят при нас Simple Smile Иначе дойдоха за ремонтчето на апарт, и са ме питали за всичко кое как да направят, да се надяваме, че и с тях няма да имам проблеми.
Щях да ви питам за стиите, на мен преди около месец ми се появиха по външната част на бедрата. Чудех се дали като заслабна ще изчезнат  newsm78 (ама доколкото знам май не се скриват  Crossing Arms)

# 86
  • София
Цвети, има разни кремове за стрии, ама май не могат да изчезнат напълно. Може би поне няма да се виждат много-много. Пробвай като родиш, но не знам, дали стават за кърмачки.

Катюша, аз просто разтварям на сила устата (дърпам брадичката) и пъхам лъжичката и изсипвам вътре. Предварително съм сложила салфетка под устата, че изтича и се мокри. После затварям устичката и тя преглъща. Е, част излиза навън, то пак е плакнене, нали е минало през устната кухина. По-добре да я измъча за 2-3 секудни насила, отколкото да я лекувам после от соор и да я мъча много повече - аз съм на този принцип.  Peace

# 87
Здравейте, днес бяхме на преглед и се разбрахме с доки, че на 8-ми в събота в 20.00 ни приемат, защото той тогава е дижурен, ще го предизвикваме вече и все до 9-ти сутринта и ние ще сме се обебили newsm68 newsm44 newsm47, нямам търпение вече, но пък и здраво шубе ме е хванало #Crazy
iety, какво стана на прегледа, всичко ок ли е?

# 88
Магинти , честит ти Кристиян бъдете живи и здрави и много щастливи с малкото човече 

Успех на всички тръгнали да раждат

# 89
аз пък днес реших да погледна обявите в нета за работа. харесах си една и се обадих. хората много искат да им пратя СВ, не могат да си намерят човек. аз им викам че сега точно не мога да кандидатствам, а те ми казват ооо ако имате проблем с сроковете за напускане ще ви изчакаме. аз им казвам не е това а че след 5 дена ще раждам. и те пак ама пуснете си СВ-то ще ви имаме предвид за бъдеще. та сега чакат да им го пратя  Crazy откачена работа. едно време с години не можех да си намеря свестна работа все връзки се искаха, а сега бременна и ме канят половин час да ида. истината е че работата е точно като за мен, това което разбирам, а и заплатата е доста добра. с нашия заем за жилище, 4 членно семейство и вечно поскъпващите неща по магазините ще ни дойде добре, а е и крайно време да започна догодина работа. ама ...... пак остава въпроса кой ще гледа бебето, а и Ема? само да можех да намеря свестна жена да ми помага за децата. че на нас никой не ни помага финансово, каквото искараме аз и мъжа ми това е.

Общи условия

Активация на акаунт