Отговори
# 60
АЗ СЪМ НАЙ ЩАСТЛИВИЯ ТАТКО НА КРИСТИЯНЧО!!!!

# 61
  • София
Честито на най-щастливия татко и най-щастливата мама! Нека Кристианчо бъде здравичек, късметлив, щастлив и, разбира се, заможен!  Laughing Hug

Дай повече подробности - килата, ръст, какво и що... Wink

# 62
  • София
Честито на Дари и Maginty. Да са им живи и здрави малките съкровища       newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm44
ROSE давай по-положително. Скоро ще си гушкаш слънчицето и тази мисъл трябва да те кара да се усмихваш и да бъдеш много, много щастлива.
nonich от къде ги изкопа тия сладури. Направо се разревах от кеф. Ама то от известно време почти всичко може да ме разплаче де  и след 5 мин. все едно нищо не е станало smile3538. Ех тия хормони......
veshti4ka, Филипчо е невероятен сладур. Да го нацелуваш от мен.

П.П.:Честито и на най-щастливия татко на Кристиянчо newsm62

# 63
добро утро мами   bouquet

аз кафе не пия ама ще пия чай. нещо се опитва да ме заболи гърлото, дано не се издъня на финала с тези болести.
малката само пипа компа, незнам докога ще работи така. сега за разнообразие разсипа един буркан орехи и аз с тумбака какво да правя лазя под масата да ги събирам  Crazy иначе ми е много гушанеста ама като почне да прави пакости ... по този повод вчера и поръчах една книжка с прожекционно апаратче за Мечо Пух - дано се занимава с него. Някоя от мамите с дечица имате ли такова чудо д ами кажете как е?
утре влизам за изследвания, незнам защо 2 дена трябва да ходя, а в понеделник да постъпя за цял ден и цяла нощ newsm78 единственото хубаво е че ще излеза, защото от 3 дена не съм мърдала от вкъщи. Та Амадис твойте 2 пъти излизане са си като лукс  Grinning

Честито на Магинти, дано всичко е минало добре и бързо се прибират в къщи.

# 64
Добро утро и от мен,

Аз малко късночко се присъединявам към пиенето на чай, но това е заради часовата разлика. А на пържени филийка замириса чак до Чехия.  Сега ще се чудя как и аз да си направя и аз  newsm78 Тук няма подходящ хляб. Стандартния хляб е черен с много ким  Sad

Днес от рано, рано имаме ново бебче  Simple Smile

Честито на Магинти    bouquet . Да е жив и здрав малкия юнак и да имат много хубави моменти заедно.

И не на последно място, Иве, темичката е страхотна както винаги   bouquet

Приятен ден на всички

# 65
Честито на най-щастливия татко! Предай целувки на Маги и на бебчо.
И моля за извинение, че те изпреварих със съобщението в нашата тема.  Embarassed

# 66
Да ви е жива и здрава рожбичката Магинти, много да ви радва   bouquet

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 10:57 от Alex83

# 67
ГОЛЕМИ СМЕ 51 СМ И ТЕЖИМ 3.600кг. Раждането е минало добре и бързо. Повече подробности след-обяд Grinning

# 68
  • София
Честито, Магинти! Нека Кристиян да е слънчево, здраво и палаво хлапе, да порасне голям мъж, животът му да е весел, късметлийски и изпълнен с много любов!
Ех, момичета, мразя ви, да знаете! Crossing Arms Едната ядяла пържени филийки със сладко! Другата пък, видите ли, била 56 кила. Отивам да се самоубия ритуално с моите кила и с чаша горчиво кафе в ръка! #Cussing out  Cry Tired

За родителите какво да ви кажа - вече не веднъж съм ви писала, че не мога без моите. Ето сега Ивето е при тях, че да не заразява бебето. Какво щях да правя, ако не бяха до мен? Е, и на мен понякога ми идва множко някое поучение, но си казвам, че любовта изисква компромиси, а аз наистина много ги обичам. Ето сега, като гледам и втората си шушулка, какви грижи, какъв център на живота ми е и чрез нея и чрез сестра й обичам родителите си още повече, защото осъзнавам какво са правили и правят за мен. Така че като си мислите за семейството като нещо капсулирано между "мама, тати и бебе", не забравяйте, че един ден вашето бебе също ще има семейство и си помислете, ще ви бъде ли приятно да бъдете изолирани от него? Не знам, сигурно е до родители, но аз без моите не мога! Hug

И ако позволите един съвет - за депресията. Колкото и да сте обсебени от бебето, което е естествено и неминуемо, не позволявайте то да стане единственият център на живота ви. Ето, Катюша пише, че е гузна, че излиза за малко без него. Но защо? Ти и то сте отделни личности. То трябва да общува и с други членове на семейството, а ти да имаш и свои, различни от него занимания. Впрочем това беше и един от основните съвети, които дадоха вчера на предаването - да не губим идентичност и да се превръщаме единствено и само в мами.

# 69
Честито на Магинти![/size] Голди, недей така,че и аз съм на същата вълна и да незапочнем да ревем заедно! Laughing newsm45

# 70
  • София
Ей, Лариска, Розичке, какво сте се разкиснали! Вън прехвърка сняг, в коремчетата ви дреме коледен подарък - горе главата! Всичко ще е наред! Очакват ви уютни зимни дни, с малко топло бебче в ръце - ще ги прекарате на топличко и сигурно вкъщи, заобиколени с много любов! Hug

# 71
  • Варна
Магинти, честит ти Кристиян! Да е жив и здрав малкия, за радост на мама и тати!   bouquet   bouquet   bouquet
Днес сме на преглед с Алекс, стискайте ми палци и дано да сме качили от изписването. Довечера ще пиша как е минал прегледа.
Приятен ден мамчета!

# 72
ЧЕСТИТО НА РОДИТЕЛИТЕ НА МАЛКИЯ КРИСТИЯН! МНОГО ЛЮБОВ И КЪСМЕТ НА ПОРАСНАЛОТО СЕМЕЙСТВО И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАГИНТИ!
и аз като Клер обожавам родителите си, много са направили за мен и продължават да правят за семейството ми. Никога не съм усещала натрапчиво присъствие или необоснавани намеси в личния ми живот. Не мога да се оплача и от родителите на мъжа ми. Свекървата не ме проверява всеки ден как съм, но достатъчно често, за да усещам че и пука и се интересува. Даже , когато преди седмица -две се чувствах много зле и трябваше само да лежа ни изпрати няколко манжички и банички по мъжа ми без да натрапва присъствието си, за да не ме безпокои. Преди дни даже ми донесе няколко комплекта с бебешки дрешки - много качествени и хубави, а сега дочувам, че плете и терлички на внучето. Мъжа ми е с 9 години по-голям от мен и родителите му са вече възрастни, но са много свестни и грижовни хора и се надявам бабите и дядовците да са важна част от живота на мъника.
Ние иначе продължаваме да сме малки, изоставаме с близо 3 седмици. Притеснена съм, но както се очертава ако всичко върви добре ще раждам около 5 януари, така че надявам да пораснем достатъчно до тогава.

# 73
Да е честит малкия Криси на мама и татко!Да бъде тяхна гордост и радост!

# 74
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАГИНТИ !!! МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСИ МАЛКИЯ КРИСТИЯН !!!

Общи условия

Активация на акаунт