Отговори
# 225
Честито на мама Миглена. Девойката си е дошла на бял свят с името си.
Много здраве, късмет и чар на малката Никол. Бързо възстановяване на мама. И много, много радост у дома.

Аз вчера след прегледа не съм се отчитала, ама доктора предложи ако до другата сряда не съм родила, да ме приеме в Шейново и да "побутнем" младежа. Ама сега си мисля да говоря с него да е за четвъртък. Ама ще видим де. Имам малко време да реша. Пък малкия може и сам да си избере дата преди мен.

Вече ме мързи изключително много - особено да мисля. Иска ми се един ден да спя и само да спя. Ама нещо не ми се удава.
На всичкото отгоре вчера работих с ножа като с 2 леви ръце и резултатът е срязан безименен пръст до кокал. Вчера така болеше, че .... забравих че и друго може да боли. Иначе днес положението вече е добре - явно съм се справила добре с първата помощ  Mr. Green

Лек ден на всички.

# 226
  • София
Вещичка - аз съм тук! С нета лягам и с него ставам, и все си наглеждам темичката за хубави новинки. Обаче нещо ме е налегнало...не е истина. Сигурно защото съм сама в къщи, а до събитието остана съвсем малко. В събота или неделя обаче, ще си дойдат мама и Мимка и ще е далеч по-весело и коледно./само лекарката да разреши, защото на другите дечица от градината варицелата им мина и замина, а при нас протече тежко и не са завехнали всички обриви/
Миличката тя. карахме и ние варицела преди години. За щастие не беше тежка и въпреки това, знам колко е неприятно. Но, мисля, че вече не е опасна за теб. Знам, когато пъпките престават да се разпространяват, значи вече болестта е към края и вече не е заразна.

Честито на Миглена! Да е жива и здрава мъничката Никол и да има много късмет и любов през живота си!

Аничка, спи докато можеш Mr. Green Повярвай ми, знам за какво гоовря Laughing

# 227
Юпииииии МЕГИ ЧЕСТИТОООООО!
ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА НИКОЛ, ДА РАСТЕ ВЕСЕЛО И КРАСИВО ДЕТЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

Галинаник
- само ние ли останахме от Варненки?

Вещичка - и аз мисля, че не е опасна, но се презастраховат заради мен. А и как ще си я напрегръщам и нацелувам като я видя  smile3521
Ето - една хубава новина - и настроението ми е на 6! Егати лабилната психика дето имам.

# 228
veshti4ka, как го рече начи Wink ей така право ф окото ooooh!
тук сме мила...аз специално не пропускам да чета и то кажи-речи по цял ден, защото нали трябва да съм "в час", но наистина не винаги има какво да пиша, с малката правим едно и също - спане, хранене, акане и т.н. Simple Smile
още не съм си показвала носа навън, а като гледам какво слънчице е грейнало тези дни така ми се иска да изляза и да се поразвея, но няма как - няма на кого да оставя малката...ето и сега ревна та ми е в ръцете...
мисля за вас, с вас съм и стискам палци Hug

# 229
  • София
Ние мислим вече да излизаме събота-неделя Grinning Дано само времето е хубаво. Обаче не знам с какво ще обличам малкия. Купих му страхотно якенце, като бях бременна, обаче много е ситен моичкия - ще се загуби в качулката...или да го напъхам в ръкава? Thinking ...шегичка бе Laughing А, знам - ще му зашия ръкавите и от долу и ще стане космонавтче Mr. Green

# 230
Честито на мама Миглена, бързо да се връщат в къщи и да си се гледат!
Момичета, вие къде си сушите дрехите? Вчера педиатърката каза да не сушим никакви дрехи в къщи, защото влагата се разпрпстранява по всички стаи и не е добре за детето. И изобщо как се справяте с влагата?

# 231
  • София
Аз имам простор на остъкления балкон, но, когато нещо спешно ми трябва - слагам върху радиаторите. В детската слагам пелени лигавници. Винаги съм смятала, че по този начин се овлажнява и въздуха, което е полезно през отоплителния сезон Thinking

# 232
... ще му зашия ръкавите и от долу и ще стане космонавтче Mr. Green

Уби ме просто  Laughing

Жайгарова - тъкмо смятах да си купя сгъваем простир за в къщи  newsm78 Освен в сушилнята на пералнята, но от там излизат на хармоника. А на терасата има да висят с дни. Хмъ

# 233
zhaygarova, ние купихме от Практикер така наречения Обезвлажнител - 180лв. и трябва да ти кажа,че върши страхотна работа...събира влагата в стаята, а като видиш колко вода събира ще се хванеш за главата...на всичкото отгоре самата вода си е дестилат и можеш да ползваш за парната ютия...та с него сме решили проблема, иначе е немислимо да суша навън...хайде когато грее слънце е ок, но когато е влажно и мъгливо - абсурд...

# 234
Честито на мама Миглена! Да й е жива и здрава малката Никол и само радост да й носи!   bouquet

# 235
Здравейте,
Идвам за да изпълня първата си мисия на щъркелче stork-boy. Ohcaroline е родила вчера със спешно секцио своя син Калоян   ylinfant(3 100, 50 см.) в 15 ч.
Нека им е здрав и да им носи много щастие.  newsm51

# 236
Честито на мама Миглена!На хубав ден е дошло детенцето!

Галчо,определиха ли ти дата за секциото?

Ohcaroline честита рожбичка и на теб!

# 237
Честита радост на Ohcaroline!   bouquet

# 238
честито на Миглена и Ohcaroline Hug

# 239
  • София
ЧЕСТИТО НА МЕГИ И Ohcaroline!   bouquet ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!

Аз пък днес май ще пропусна срещата с тортичката, а така се бях настроила, да не говорим, че не съм излизала от понеделник! Ама мъж ми май успя да ме зарази най-накрая и от вчера ме боли глава, сега носа ми се опитва да потече, ох, баш накрая ли ще се разболея?  #Cussing out Та по-добре да не се виждам с други бременни... ето сега се разкихах, ох, отивам да страдам... Cry

Общи условия

Активация на акаунт