Коледна украса слага мама, от АПРИЛче по-щастливо няма

• 12 129
  • 304
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ще ми затъпее съвсем детето с тоя Айнщайн  ooooh! обаче това е единствения начин да прочета и да драсна тук.

Ренка, браво на Валката - голям мъж излезе той!

Чаена, едни акат повече други по малко... Моя е от дрисливите, 2-3 пъти на ден си е нормално за него. Важни са вид, цвят и тн да не изпадам в миризливи подробности  Embarassed

# 286
Еййй,Черепахче, много хувбави снимки, размечтах се и аз за Алеко! Heart Eyes

# 287
  • София
Еха, сняг и шейни - кога ли? newsm78

Аги, споко бе, нека си ака! Нали е на антибиотик - може и от това да му се е по-поразхлабил стоваха!

Черепахче
, защо неможеш да пишеш след 5 -та страница? newsm78

# 288
  • Русе
Раче, сменили са си изискванията в нашата ясла и вече не искат Манту (за Преслав сме правили), та скатах за Диди. Но рано или късно ще направим заради липсата на белег. Любопитно ми е на Емо какво ще излезе, и дали липсата на белег предопределя отрицателен резултат. Thinking

Аги, нормално си акат момчетата, не ги мисли. Peace Питала съм нашата педка заради Преслав, който акаше по 3-4 пъти на тази възраст - тя ми беше казала, че е нормално 1-3 пъти на ден.

Честити роклета на Леси и Черепахчето! Flutter

# 289
  • София
Аги, акането зависи и от това какво ядат децата.
Давид ака по 2 пъти на ден.

# 290
  • Варна
Вени, давам му по 2 пъти по една и същата бройка зелена енергия. Слагам в киселото мляко, иначе се усеща и не ще. Много е захитрял Wink
Толкова беснее, че никой не би повярвал, че е болен. Не ми вдига Т, има сополи и кашлица. Кашлю рядко, ама много дълбоко сякаш Sad
Ники ака веднъж на 2 дена, днес пропусна. Значи утре сутринта ще очаквам. Той не е от "дрисливите" открай време с тоз проблем.

# 291
Вени, Тони ака по веднъж, максимум 2 пъти.
Приятелчето му ака по 3-4 пъти /при това не че на Тони мирише памперса на теменужки/, но памперса му за мен е адски смръдлив. Сега, много ясно, че детето е супер чисто и хубаво, сладур е, но определено дай боже да е с по-бърза обмяна - да плюска и да не му се лепи някой ден, а не това да е знак за нещо друго.
Питах просто, щом е нормано  добре! Peace

# 292
  • Boston, MA
Много се радвам, че Вальо е добре!

МисЗ, дано излезе фалшиво позитивен теста! Стискам палци! Това е вид анемия, генетично заболяване е, и се среща освен при черни, и при хора от средиземноморкси произход. Ние нали сме на възраст, та специално ходихме да говорим за различни генетични заболявания, като забременях.

Бюти, не вярвам да е същото заболяване, това не се лекува с антибиотик, а и няма лечение, въпреки че симптомите се третират.

Ето го лаптопа, за над 18 месеца е:
http://www.target.com/gp/detail.html/602-4298316-4866205?ASIN=B0 … mp;LNM=B000NVZIW6|FisherPrice_Sesame_Street_Learning_Fun_Laptop&ci_src=14110944&ci_sku=B000NVZIW6&ref=tgt_adv_XSG10001

За всички, чиито деца спят по корем на колене, не се притеснявайте, така им е удобно. В йогата тази поза се използва за почивка и се казва точно детска поза.

При нас има много сняг, тази вечер сме на фирмен купон, и ще оставяме Дани на една приятелка, не знам ще спи ли, няма ли...

Но добрите новини са, че намерихме детска градина, за един куп пари, ама здраве да е.

Ох, да ви кажа, като чета за този магазин Джъмбо и лееко се притеснявам - в Щатите непрекъснато дърпат от пазара разни китайски играчки, вкл. Фишър Прайс и не знам какво - дали са контролирани добре за България играчките?

# 293
  • София
Аги, и Вальо е голям сральо - в дните, когато не яде по много, дриска по 2-3 пъти, а в периодите на голямо плюскане - по 4-6 пъти. Само хаби храната туй дете, то и баща му е същия, метър и 90 е висок, а е 65 кила.  ooooh! А от известно време мушморока отказва да яде манджа без мръвки и как смърди после...  Sick

Май е време да приключваме смрадливата тема  Mr. Green, кой ще отваря нова? 

Бубка, никакъв контрол няма тук. Наскоро бяха изтегляли някакви кукленски неща на Фишър Прайс, ама то щото беше станал световен проблем. Иначе нищо не контролират, да знаеш само какви боклуци ядем, играчките са ни най-малкия проблем.  Confused

# 294
Не са контролирани играчките, ама изобщо ... на светлинни години сме от контрола в щатите Sad Наскор започна повече да се тръби за китайските играчки по медиите и да се правят разни кампании за "Безопасна Коледа" и такива разни, но .... това само доказва, че контрола много куца ...

# 295
Добро утро!
Росна-прясна след купона.  Crazy
Тук вали такъъъъв сняг - зимна бяла приказка е! Grinning

Янче, голяма бонбонета тази Симонета!  Heart Eyes И с гадже! Радвам се, че ще пишеш и след 5-та! Hug

Бубка, има контрол на играчките от Комисия за защита на потребителите, а може и от др.органи, но естествено не е на американско ниво. Контролът май повече е родителски, т.к. иначе трудно се намира законодателен баланс м/у интересите на търговци, изискванията към продуктите и обеднелите родители. Rolling Eyes

Днес провеждах разговор с директорката на Пепи, че вчера на каратето господинът го пляснал по дупето пред всички. А във вторник ще търся и самия бияч. Наказания - да, но бой от учители под никаква форма и по никакъв повод не приемам.  Naughty Разбирам, да е неконтролируем разбойник, а той не е. Не знам, вие на какво мнение сте!? Thinking

# 296
  • Варна
Добро утро!
И ние сме много росни Twisted Evil. Толкова ми се спеше, ама шефа казва "не". Сега чакаме да се върне баща му, уж щели да работят по-малко днес, ама да видим.
Ники щурее яко, сега се тъпче с царевички.
Дадох му прясно мляко да се раздриска, ама още чакам. Вече е запечен, това е ясно. Сега да видим как да го раздрискам newsm78
Енви, тоз даскал един по "мутрата" пред всички. Как ще ти удря детето, тия хора съвсем пощуряха. Че и пред всички #Cussing out
При нас макло по-малко се стопява снега. И по-добре, поне вятъра поспря.

# 297

Момичета, вчера се роди племенникът ми. Черпя за здравето му Hug

И тук е толкова снежно и бяло  Grinning 

# 298
Нуни честито   bouquet

# 299
  • Варна
Нуни, да ви е жив и здрав  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт