Коледна украса слага мама, от АПРИЛче по-щастливо няма

• 12 114
  • 304
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Мисче, мисля, че ние имахме такова отклонение.
Откриха ни го още в родилното. Обясниха ми, че има отклонение в една от стойностите  и ни биха антибиотик още там Rolling Eyes Май точно пеницилин беше,ама не съм сигурна. Казаха, че не е нещо страшно, просто "за всеки случай". Тези изследвания му ги пуснаха заради това, че се е родил на 15-тия час след като започнали да изстичат водите.

# 271
Раче,
как на походни легла!?  Shocked Това безопасно ли е!?
Стискаме палци на Емо!
Praynig

# 272
  • Варна
Мисче, стискам палци Praynig
Николай беснее като за световно, но и кашля по-силно.
Я кажете по колко коластра давате като са болни. На нас ни казаха по 2, на мен ми се вижда малко newsm78
При нас сняг и вятър. Сега съм в пълна чуденка как да платя вноската за хладилника, да си взема ДК и дали да отида прегледат Ники за тестисите?!!! Прегледа май ще отпадне, въпреки че намерих доктора на gsm-а с много труд. Но все пак детето е болно, навън е студено, акумулатора не е закчен, демек ще се бавим и в колата. Само едно се чудя, защо имам мъж, май само да му расте корема Twisted Evil

# 273
Раче, колкото и да не ти се ходи в Джъмбо мисля, че това е мястото за теб , страхотни работи има за момиченца и то на много ниски цени, така че няма страшно от разоряване. Има и много евтини коледни свещи и други такива за символични подаръци на роднини  Mr. Green

Аги, и аз не знам какво ще става до есента, според мен или ходя на работа април , май и юни и после отпуск юли и август /когато всички са в отпуск/ или след април я изчиствам и после до септември два месеца неплатена  #2gunfire.  Аз щях да имам много повече , но нали счетоводителката нали решила да ми я изчисти  #Cussing out

Весело прекарване на служебните купони   bigdance2

# 274
Приве и от мен Hug
Миси, дано да е фалшива тревога Praynig

Аз довечера също съм на фирмен купон, майка ще дойде да гледа Кало, а утре съм отпуска и съм планувала да ходим до Джъмбото newsm68
Подаръците - на мъжа вече взех (два дъмбела с по няколко диска)
на майка съм купила хлебопекарна, на Кало още нищооо, ама утре се надявам да успея да купя подаръците от Джъмбото.
Иначе за яслата даваме по 10 лв, те им купуват подаръци, Дядо Коледа им ги дава и после остават там.

Танче, благородно завидях за подаръците на Миленката Hug (и тайничко въздишам по кубчетата)

Ренка, много се радвам за Валката Hug

Раче, дано не се налага да го дупчат Емчо Shocked А как походни легла Shocked в нашата ясла са креватчета с решетки

# 275
  • Русе
Абе, не са чак толкоз зле походните легла  Peace - в ДГ на Преслав са с някакви такива и не ми изглеждат неудобни или опасни (а градината е доста луксозна - с играчки на Чико и пр., не вярвам да са спестили точно от леглата  Thinking).
В ДЯ на Диди, както казах, са ниски легла от тези, дето се прибират като вертикален шкаф, не съм виждала кошари и решетки.

Раче, ха дано не се налага да правите БЦЖ! Praynig Моля те да споделиш резултата от Манту-то като излезе, че и Диди няма белег и се притеснявам  Confused, а на нас не ни искаха Манту за яслата.

Тина, тая ваш'та счетка няма ли да си оправи бакиите?!? #Cussing out Не може да те ощетяват така! Naughty

# 276
  • София
Явно в доста градини ги използват тия легла - вчера една приятелка ми разказваше за такива в тяхната градина!

Мисче, дано ви се размине! При нас дали правят такова нещо...?

Раче, страшен е Емо! За племенничките има сумати неща в Джъмбо! Ама,на кого ще оставиш Емо? newsm78[

Краси, до 6 капсули може! Ти как ги даваш? В какво имам предвид?/color]

# 277
  • София
Сложихме Мантуто сега чакаме резултата в понеделник. Та както се разкарвах в центъра купих на Емо костюмче, блузка, на каките много готини ризки - знаех си, че не трябва да вземам пари със себе си - едва се овладях да не похарча всичко. Накрая натоварих Емо на една маршрутка и отидохме до КАТ да си взема новата шофьорска книжка, че старата беше изтекла.
След толкова хвалби за Джъмбото взех да се замислям дали все пак да не отидем утре или в неделя. Вени, Емо ще си играе в клубчето до нас, защото пазаруването с него е приключение завършващо с повече покупки отколкото съм планувала.  Crossing Arms
Легълцата в яслата са сгъваеми, отгоре с матраче и изглеждат удобни, само дето са без решетка и се опасявам от постоянно тупване на земята, но пък не са много високи.
Иленка, щом Дидката няма белег трябва да и се прави Манту и реимунизация на БЦЖ (при отрицателно Манту). От яслата ми дадоха списък с всички ваксини и там си искат Манту (БЦЖ).

# 278
Раче,
а от кога си на работа!

# 279
  • София
Раче, дива истерия ме хвана като видях какаовото изпълнение на Емо  Crazy...
Уф, и мен така!  Mr. Green В последните дни направо се побърквам от мазаници. Добре, че Вальо навлезе в някакъв по-чист период, че щях да лудна.  Close Едвам успях да изчистя къщата от повръщацийте миналата седмица, само още един диван ми остана.  ooooh!

Танче, направо се влюбих във вашите играчки, особено зооградината; точно такива най-харесвам, само дето Вальо не им се кефи.  Sad Дай му на него камиони, коли и от тея кичозните като на Роди, дето реват, мърдат и светят, и ме побъркваааат!  Banghead
Явно нещо съм яхнала метлата тея дни.  Twisted Evil

На нас нямам спомени да са ни гледали белега от БЦЖ-то.  newsm78

# 280
Мисче, дано се окаже нещо наистина често срещано при тези географски ширини.  Hug

Ренка, браво за бързото и безпроблемно възстановяване на Валката.

В яслата леглата са кошари, а в ДГ са падащи, т.е. когато не спят се вдигат към стената и става една голяма стая за игра. Това е единственият недостатък на ДГ, ако съберем пари да купим легла, то няма да има място къде да играят децата, просто така са ги правили едно време.

В яслата събирахме по 10 лв. за подаръци, които после остават там и 5 лв. за почерпка, а в ДГ всеки родител купува подарък на детето и след това детето си го взема за вкъщи.

Днес си купих страхотна рокличка за "фирмения купон" /банкет по нашенски/ Laughing

Общо взето по това време на годината, пари да имаш да харчиш.

Сега сме се отпуснали, но другия месец ще се стискаме.

Приятно изкарване на всички купонджии довечера.  Laughing

# 281
# 282
Момичета , момичета, голям съм тъп Embarassed Открих как да пиша в темите над 5 страници. Ама съм една компютържийка, 5 месеца ми трябваха за туй откритие, че ако съм отворила първа страница ми дава да публикувам.

Но няма да мога да редактирам, затова сега ще помисля какво да пиша по темите и ще пиша пак нов пост. Извинявам се за което.

# 283
Абе момичета,да питам нещо, може и смешно да е..
Моят Тони ака по веднъж на ден, макс 2 ъти и то рядко му се случва.
А другото ми бебе - по 2 пъти задължително, най-често 3, а има и случаи по 4 пъти.... newsm78 Според вас нормално ли е това?

# 284
Какво да ви кажа, освен че много се радвам, че Вальока вече е добре. Другите болнички да го последват.
Подаръците - сега ги започваме. Довечера сме в Джъмбо, харесах от снимките, който публикува една мама в "На пазар" страхотна кухня с дъска за гладене, пералня и т.н на Фишер прайз. Дано още я има да я купуваме и това ще е от мама и тати ДядоКоледа. Иначе другите подаръци са от родата са ми известни вече: от дядо1 - Мак и макКуин, от дядо2 и баба - кукла с разни гърнета и т.н, от прабаба и прадядо - палатка. С Черепаха сме се разбрали редуваме - мъжки, женски, безполов подарък ( "че той как да участвал в игрите с нея ако няма коли и камиончета")

ами това е май по темите, в другите не мога да се включа.

Леси и аз се обзаведох с прекрасна рокля за банкета, но и за сватбата на нашата кума другата седмица. Само на шаферката още не съм и измислила тоалета.
Весели банкети на всички, после да покажете снимки. 

Ето малко снимки на мини зимния Шумахер - http://picasaweb.google.com/ebogoslovova/December/photo#5141653235952267186

Общи условия

Активация на акаунт