Коледна украса слага мама, от АПРИЛче по-щастливо няма

• 12 120
  • 304
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Хм, Мисче, и аз се надявам да не е нещо сериозно! Peace

# 256
  • София
Мисче, какво е това нещо?

Мейфлауър, подай молба в ОДЗ по новата система и имаш шансове - там със сигурност няма още приети за наесен!

Явно много директори още не знаят за новата система и са приемали молби на хартиен носител! Следете темата, за да не останете излъгани!

Тоя Джъмбо направо ме уби - рая на играчките е там, направо се загубих! #Crazy

# 257
  • 2 етажа над тавана
Сега ще ме карате утре да ходя до Джъмбо с тия суперлативи, дето сипете! Mr. Green

# 258
Сега ще ме карате утре да ходя до Джъмбо с тия суперлативи, дето сипете! Mr. Green

Да да, след като Сминс е превела парите, нали?   Laughing

# 259
Ами незнам на Бг какво се превежда. Знам че е отклонение при червените кръвни телца в следствие на което се намаля притока на кислород. Може да има сериозни последици, като затруднено дишане, инфекции, удар и незнам к'во си още, също така водило до анемия. Така пише в писмото, което ми пратиха. Третира се с пеницилин. Една колежка на работа днес ми вика, че тя мислила само черните го имали това отклонение/болест ( те е черна и го има). Имам и друг черен колега и той ми каза същото. Аз сефте го чувам това, но сестрата в док. офиса каза ( тя е бяла) че и нейното дете е трябвало да го ритестват и в действителност се случвало много често и да не се шашкаме от сега.

# 260
  • 2 етажа над тавана
Мисче, дано е било фалшива тревога и резултатите са ок! Praynig

# 261
Здравейте!

Теди снощи вдигна Т 39.20 и трудничко я свали. Вчера сутринта имаше само червено гърло и ходи на ясла.
Днес си беше в къщи вече и пак вдига Т, но чак сега 38.1 и Нурофена не му я сваля-става с течен Аналгин само.
Много гадно кашя пак, а беше спрял повече от седмица двумесечната серия Tired
Дори да се провлачим надявам се до АБ да не се стига защото преди 10 дена го свърши.

Аман от болести...но си бесува мишлето пак Peace
Аги, да ти е честита кухнята! Пък за агресията и изобщо знам, че като им се караш изразяваш внимание и малките пак се кефят. Не че аз се сдържам и не беснея Sick #Cussing out Нещо средно трябва.

Мисче надявам се да е фалшива тревога Hug А за дръпването не се притеснявай-случвало се е и при нас Mr. Green Дори с +1.6кг и +5см.

Ренка, браво за махнатите ви конци Mr. Green

Теди спи почти винаги със свити крака в колената и по корем, а като се отпусне и се разпльоква като жаба.

За килограмите вече сме към 15-ицата.

Хайде лека вечер на всички и утре да няма вече болни пожелавам Heart Eyes Hug

# 262
  • София
Мисче, стискаме палци да няма повод за притеснение!  Praynig
А Крис екстра си расте, хич даже не е много, те момчетата са така. И коликите знам, че при тях са повече (Вальо го мъчиха 6 месеца)ooooh!

Тук правеха някакви подобни изследвания на всички деца, преди да ги изпишат от родилното, ама не съм чула на някой да са изпращали резултати.  Thinking

Аз в Джъмбо хич не трябва да ходя, напоследък не знам какво ми става, ама само купувам разни играчки и не мога да се спра. Странно, щото като малка хич не обичах да си играя с играчки, а сега като видя и се побърквам, искам всичко да изкупя. Луда работа, недоизживяно детство явно!  Rolling Eyes

# 263
  • София
Ренка, радвам се че дребчо вече е добре и щурее  Hug
Мисче, моля се всичко да е наред с Крис Praynig Наддава си супер малчо, не се кахъри. Аз какво да кажа като моя дундьо под килограм рядко качваше първите 8 месеца (а втория качи 2, 100кг  Shocked )
На всички болнички априлки и априлчета много прегръдки  Hug Hug Hug Бързо да оздравявате и да не забравяте, че ни чака купон в неделя.
То и аз да си призная тези дни бях сдала багажа. Умирах от главоболие и не можех да се надигна от леглото. Косе като се прибра ми измери кръвното  и  Shocked 85/50. Емо щурее и прави бели, а аз не можех да си надигна главата. А като му станеше скучно идваше да ме дърпа да суче.  Слава Богу оправих се!
Ето я любимата поза за сън на синчето ми.

Все се чудя как ли ще спи в яслата като на леглата няма решетки. Ще се скъса да пада от леглото.
От 01. февруари Емо ще тръгне на ясла. Днес ми потвърдиха от яслата и имам куп документи за попълване.

Аги, благородно ти завиждам за широките плотове. Кухнята изглежда чудесно.

Като чета, че другите деца се бият Емо направо си е кротка душа. Почти всеки ден го оставям в клубчето и ми е странно как се оставя да му вземат играчки от ръцете. Вчера две по-големи деца играеха на дартс и Емо се опита да си открадне стрелички, но постоянно някой му ги вземаше от ръцете. Той ги погледа и като видя, че не може нищо да отмъкне се заигра с друга играчка - абе още е патенце и не му идва на ум да се бори за играчките си. Но предполагам, че щом се сблъска с някой по-буен  и той ще вземе да прави същото. Преди време с една 3 годишна  мома се бяха засекли в клуба и момата крещеше с повод и без повод, та Емо опита да развие гласните си струни и цяла вечер ни тормози с крясъците си.

С подаръците съм до никъде. Емо ми счупи очилата, та новогодишния ми подарък се размина, но съм с нови очила. На таткото съм решила да взема нов халат. Емо го снабдихме с мотор, с ново БУ, но искам да му взема някаква по дребна играчка за неделния купон. Трябва да му купя малко дрешки, че нещо му окъсяха напоследък панталоните. Тъй като ще празнуваме във Варна трябва да купя армагани за племеничките, за братята, снахите, родителите ми и свекитата. Ума ми не побира как ще се оправям със семейния бюджет.
Колкото и да ми любопитно хич няма да припаря до Джъмбото - направо ще се разоря като се знам как харча Embarassed

Ето ви и последната по-голяма беля на Емо. Бях му дала да пие от какаовото мляко на Млечко и той да влезе в кошарата да маже. Да си призная размина му се без бой, без викове - просто нямаше смисъл той така и не разбра какво е сторил.

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 00:37 от ra4e

# 264
Хайде и аz да се раzпиШа преди лягане  Wink

Мис, дано е фалШива тревога  Praynig  И аz не съм 4увала zа такова неЩо  Confused  А лаптоп има от 3, 4 години на горе, виж на V-Tech   Peace

Ренка, много се радвам 4е Валката се оправя ве4е  Hug

Роди, хайде и вие  Praynig

Милена е добре, пу пу, пове4е не ми вдигна Т. 4удо zа един ден.

Аz в4ера бях на zъболекар и само си прикаzвахме с лекарката  Laughing  Окаzа се, 4е не zъбът е болен, а 4е проблемите идват от синуzите, вероятно в комбинация с малка кост то4но над zъба. В понеделник съм на УНГ, Ще трябва да ми правят рентген и/или ехо, може би и компютърна томография. Има Шанс да се налага да ми раzШиряват костите  ooooh! ....да видим.

Аz с подаръците zа Милена съм готова  Mr. Green  Дори са ве4е опаковани  Laughing  Тъй като не можах да харесвам неЩо голямо, й вzех няколко малки работи....макар 4е то детето не zнае какво е то цена и се опасявам 4е може да й е много  Thinking  Та ето какво й вzех
лабиринт с главите на раzни животни, куб4ета със zвуците на животни (ако ги събираШ правилно), моzайка zа нау4аване на цветовете, дървен магнитен пъzел и една zоологи4еска градина. Пове4ето работи са обраzователни, но тя много оби4а и пове4ето време се zанимава с такива.

Лека и непробудна  Wink

# 265
Добро утро!

Снощи се буди 2 пъти със страшен рев и викане. Мнооого гадно кашля  и му е надута камбата от хрема-червена такава, дави се ...абе гадост.

Татянка страхотни играчки си взела -много ми харесват тия дървени джаджи Crazy

Емчо и той се обзавел...абе всички имат страхотни подаръци. Позата за сън и при нас е същата Раче Mr. Green

Аз му купих за коледното парти един конструктор от 88 части и за яслата пласмасов динозавър който реве, мърда и свети/голям кич/
Това е за сега ще видим какво друго ще измисля Whistling

# 266
Добро утро! Grinning

При нас най-после заваля някакъв мижав сняг, който евентуално до обяд ще се позадържи, та Пепи е в еуфория! По-Коледно става, спор няма! Party

Теди и Тони - бързо, да оздравяват! Hug Hug

Миси, бъди уверена, че всичко ще е ОК!  Peace Когато става въпрос за изследвания по лаборатории, вече имам 100 на ум, и както казва доки, по-добре е ,да не се правят "профилактични" изследвания на бебета, т.к. са възможни стойности от-до, и родителите се шашкат за нищо. Не знам на колко пъти се опитваха, да ми вкарват тревоги и за двете деца - то не бяха анемии, таласемии, салмонелози... Close Но това - за нашенските тъпи лаборатории #2gunfire - американските, не знам как са.

Рени и Янче/което много липсва! Sad/, весели служебни купони!  Party И аз довечера съм на такъв.

Раче, в ДЯ на Вили има и легла и кошари - Вили спи в кошара, че е най-малка.
Wink

# 267
Добро утро и от нас!
Хубав снежец вали, но за съжаление за Коледа няма да има сняг, гаднооооо! Confused

Звъня аз по детските градини - ужасията е пълна.. ooooh!
За яслата - нали навършват 2г пролетта, тогава групите са заети. Аз си пускам 2 месеца платен отпуск - април и май и фактически 3 месеца съм на сухо  с дете и без майчинство. Всички имате такъв отпуск, няма ли да го ползвате?
Мейфлауър, ами ти попадаш в лятната ваканция, как се процедира в такъв случай/

Тони има много по-малко хрема и кашлица, а дано да се оправи, сега и Аб като сме вкарали в схемата! Praynig

# 268
  • Русе
Добро утро!

Ренка, радвам се, че всичко приключи вече и Валката е добре! Hug

Мисче, дано наистина е фалшива тревога  Praynig, а иначе браво на юнака за растежа!

Всички болнички да се оправят! Praynig
Моят синковец се събуди и той прегракнал и с болки в гърлото  Sad - заведох го на ДГ, но утре ще пропуснем, че да го стабилизирам за тържеството.

Раче, дива истерия ме хвана като видях какаовото изпълнение на Емо  Crazy. Направо си бетон! Peace Ако бях аз, целият квартал щеше да разбере какво е станало, пък за виновника да не говорим... ooooh!
В нашата ясла леглата са на педя от земята - дори да тупне някой, няма как да се кунтузи сериозно. Simple Smile

Уф, тази сутрин акумулаторът ни предаде и разнасяхме децата пешком  #Cussing out - дано не сме ги простудили съвсем, че и тук скова, ... и сняг си имаме даже. Sunglasses

Весели служебни купони на мамите-работарки! Flutter

# 269
  • София
Енви, в яслата, където ще давам Емо децата спят на малки походни легла. Колкото и да са ниски предусещам нееднократно падане.
Аги реших да се възползвам от отпуска лятото и направим по-голям престой при родата и морето. Пък и шефовете напират да се връщам на работа - няма как да остана до пролетта в нас.
Иленка аз затова се похвалих, че успях да овладея емоциите и му се размина на беладжийчето ми.

След малко отивам да слагаме Манту на Емо. Стискайте палци Мантуто ни да излезе положително, та да не дупча Емо в понеделник.
Хубав петъчен ден от нас.

Общи условия

Активация на акаунт