Коледна украса слага мама, от АПРИЛче по-щастливо няма

• 12 138
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Добро утроооо!

Ренка, браво на малкия герой. Hug Страхотно е, че всичко е зад гърба ви и ще посрешнете спокойно празниците! Peace За белега не се притеснявай, винаги изглеждат касапски в началото - при малките деца се заличават почти изцяло (даже и без мазила), пък и да си личи малко, той е мъж - ще изглежда секси. Sunglasses

До голяма степен съм съгласна с Татянка за филмчетата  Peace(възприятията могат да се развиват и с игри, и книжки), но на мен мотивите ми са други - Искам да слушат езика от англоговорящи, а не с моя(или нечий друг) БГ акцент. Точно сега е момента, когато несъзнателно и успешно попиват и имитират нетипични за нашия език звуци. Затова умишлено пускам филмчета без БГ аудио. Забелязвам, че Преслав вече изполва на място английски думички/изрази, даже без да знае значението им.

Не бълнуват моите, но Смини, може да очакваш да се засили явлението, като тръгнете на ясла (много деца почват тогава). И честита придобивка - с много любов да я "обсипете"! Wink

Весел петък, момичета!  bouquet

# 76
Добро утро!

Ренка, много се радвам, че всичко е минало успешно! Как се чувства днес малкия бандит?
А за болниците съм се убедила, че в големите градове, особено София е наистина така. Не ми се навлиза в подробности, но наистина съм разочаравана от т.нар. специалисти /професори и доценти/, които нищо не ти казват, но ти вземат парите и бързат, защото навън чакат още 50 човека. Докато тук при нас може и да не са големи специалисти, но поне са човечни.

А пък за кучето, излезе, че аз съм се уплашила повече от Люско. Вечерта като го вземахме от ДГ и той със смях разказваше за случката, на градината също много се смяли с децата и госпожите, как кучето го съборило. Въобще получи се една весела случка, но все пак предпочитам да не се повтаря.

Иленка, и Люско ме изумява с английския си, научих го на 20-тина думички и той много бързо ги възприе, а и му е много интересно и все иска да учим английски.

Сминс, и моите момчета не бълнуват. И Честита спалня! luvbed

Темата за взаимоотношенията съпруг/съпруга е много обширна, колкото са различни хората, толкова и взаимооношенията между тях са различни, така че най-важното е двамата да намерят общ език помежду си и свой си начин да решават проблемите, да се обичат, уважават
и да се радват един на друг, защото в крайна сметка хората се събират да живеят заедно, за да си помагат, да споделят и да имат близък човек до себе си, на когото знаят, че могат да разчитат, а не да си тровят живота.

# 77
Добро утро, момичета   food010
Леси, радвам се, че Люско не се е изплашил толкова много.
Смин, да ви е честита новата придобивка и с много любов да си я ползвате  Heart Eyes искам снимка на спалнята. Сега баща ми ще ни прави спалня за Коледа /
има си фирма/ и трябва да си избера модел  newsm78 То е лесно "искам спалня", ама като те питат каква ......  Thinking
При нас също най-добре помага разговора.
Стенли не бълнува, случвало се е, но единични случаи и то по една две думи.
При нас е много слънчево и ми е едно приповдигнато настроението.
Снощи имах гости и си изкарахе много добре. Един приятел имаше ИД, аз си бях с детето и решихме, че тогава ще е най-удачно да сме вкъщи. Той си напазарува, кума ми сготви, а ние с приятелката ми си бъбрихме  Mr. Green[/color]

# 78
Добро утро и от мен!

Ренка, радвам се, че всичко е минало, не се притеснявай за белега, ето моя от секциото вече се вижда само като се загледаш.

Смин, с любов да си ползвате новата придобивка  luvbed

При нас пък разговорите не помагат, аз като реша да говоря по някой проблем, мъжът ми ме гледа много умно къде намирам проблема   Twisted Evil. Странен характер е, според него всичко е идеално винаги и се чувствам все едно му втълпявам измислени глупости.

Аз пък съм от тези дето гледат по-лесното и съответно Ема гледа доста телевизия   Blush- Бейби Айнщайн, Телетъбис, едни много хубави руски
филмчета с кукли. Знам, че не е добре , ама как да свърша някаква работа  newsm78, а и ние много гледаме , все ни е фон ТВ -то, на което и аз се дразня понякога, щото се надвикваме. Ще трябва да променя малко навиците.

Вчера си купих степер и тия дни започвам домашните тренировки  newsm39.

# 79
Благодаря момичета  Hug
Наде, ние искахме най-обикновена спалня от дърво, без табла, просто една кутия с повдигащ механизъм обаче, за да ползваме отдолу пространството, матракът е пенолатекс, на него наблегнахме като качество  Laughing
Mayflower, честита придобивка   bouquet Със здраве да си я ползваш  Hug
Леска, много се радвам за Люската  Hug
Иленка, много си права за английския, големият племенник така гледаше Cаrtoon Network-а и после английския му беше супер лесен, друго си е, но определено още ще почака Али за филмчета  Laughing
Бубс, снощи пуснах тази маймунка на Али, голям смях падна, допадна му, като му дойде времето ще казваш откъде да теглим или гледаме  Hug

# 80
Ох блаzя ви zа слънцето, нямате си на представа какъв порой се иzсипва тук  Crazy  Ако Щете ми вярвайте, цяла седмица не сме иzлиzали  ooooh!  ooooh!  ooooh!  Топло е, ама кел файда като вали  Outta Joint

Оооо Сминс, 4естита придобивка, и аz 4акам снимки  Wink А до неделя имаШ палцостис  Praynig

Тина и на теб 4естита придобивка   bouquet

Надя, влеz в подфорум "НаШ дом" в темата "новите тенденции в обzавеждането" и Ще видиШ много идеи, може да ти допада неЩо. Така иzглежда наШета   Wink

Слава богу 4е е петък, 4е zабравихме 4е си имаме татко  Rolling Eyes

# 81
  • София
и затова сме заедно вече 18г
  Shocked Shocked Shocked Вие от новородени ли сте заедно?!  Mr. Green

Смин, честито! Чакам снимки!   bouquet

Момичета, мнооооооого ви благодаря за съветите и споделенито! Проблем у нас и неговорено на Ст, т.е. аз говоря много, а той ми отговаря, че се заяждам, че говоря глупости  Rolling Eyes...
Обаче. Вчера изкарах най-хубавия Никулден и въобще един от най-хубавите семейни празници! Ако е скука и караници на Бъдни вечер няма да ми направи впечатление толкова ми беше спокойно вчера. Със Стаско бяхме при наш`те (Ст беше втора смяна на работа) готвихме хиляда вкусотии, шефчо легна да спи в 20ч и спа непробудно до сутринта, а ние съответно пийнахме, хапнахме...

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 11:48 от Данче-Калпазанче

# 82
  • София
Здравейте!
Ренка, радвам се че всичко е минало благополучно.
Данче, мерси за комплимента! Дано да се радваш на повече щастливи мигове, като снощи.
Смин, относно предложението ти за анкета може да обсъдим следните въпроси:
1. Колко и какви думи казват?;
2. Докъде стигнахте с гърнето?
3. Какви закуски предлагате( това вече ме затруднява)?
Нека и другите да добавят въпросчета и ще се оформи една анкета.

# 83
1. мама, тати, бати , кака , леля , чичи, Мими, Саше, Вили, Еми, куче, хляб , мляко , мишка, бос, гол, маце, хайде, долу, гуши, кукла, мече, мунка, няма, обувка и такива отделни думички. Още не е правила изречение.
2. До никъде  , не я слагам , понякога пробвам дали й е дошъл момента, но категорично отказва, явно не е дошъл.
3. Препечена филия с кашкавал, с филе, баничка и винаги АМ, което не пропуска да поиска. Тези дни ще купя някаква зърнена закуска да я пробвам.

# 84
Снимки от Лондон

Най-после успях, утре обещавам още, защото сега не са на компютъра.

# 85
  • София
1. Ние сме с по-беден речник - мата, баба, леля, ало, ам, нани, бу, ей там, айде, май са това!

2. Изчаквам да узрее, свеки го слага, но той определено не е навит, защото като го питам аз не иска!

3. Освен попарата, сандвич, банички от тези на Белла, кекс.

Разхвърлях децата по баби, до утре вечер сме рахат!

# 86
Наде, много ми харесаха снимките. Личи си че сте били щастливи, че сте заедно. А Стенли радва ли се на тати или го беше позабравил?

Ренка, много се радвам че Вальо е добре. За белега не се притеснявай.

И нашия Никулден беше хубав. Хапнахме не много традиционно зарган. Препоръчвам. Не можех да смогна да чистя, за да давам на Симона. Изяде огромно количество.

Довечера съм с две деца. Ще гледаме едно приятелче, докато родителите му са на Коледно парти. Стискайте ми палци всичко да мине добре.

А по анкетата:
1. Говори
2. Още е с памперс, върши работа в гърнето, за акането казва, за пиш не. Мрази обаче вече памперса и не ми дава да го слагам. Трябва да минаваме на памперс гащи.
3. Закусва попара, овесени и ечемичени ядки, кус-кус и пшеничен зародиш, всичко приготвено със сирене и масло.

# 87
Да се добера и аз най-после до тук.

1. Говори стандартните (мама, баба, джаджа, ей такива), и разни нейни си неща, които никой не може да разбере. Най- добра е в имитирането на животни Laughing
2. Памперс й слагам навън и докато спи.
3. Закуска - кус-кус, попара, филийка с кашкавал, филе и т.н. (напоследък обожава с Филаделфия намазана), мляко с бисквити, със сухар,  кроасан, грис и качамак - тези неща ги редувам.

Наде, супер снимки, а Лондон така ми харесва

Ренка, радвам се, че всичко е добре при Валката.

Данче, само така, карай по-ведро, а като се замисля май е време да си направим среща без децата, женска среща с танци, пиене и мъже  Joy Знаеш ли как добре ще ти дойде една такава вечер  Crazy

# 88
  • Boston, MA
Наде, много хубави снимки! И хубаво време сте нацелили!

Смини, честита спалня!

По анкетата:

1. Говори много, опитва да прави изречения. Повтаря всичко като папагал.
2. Същото положение, като преди - ака в тоалетна, пишка в памперс.
3. Едно от 4 неща заскусва: сириъл (чириота) с мляко, бананова каша, попара с масло и сирене или баница с кисело мляко.

Добавям въпрос към анкетата: Колко мляко на ден пият децата (за все още кърмените ясно, че не може да се премери)? Прясно мляко или АМ? Кога го пият?

# 89
Днес съм телефонистка и не ми остана време zа форума, огромна zагуба  Laughing

1. Говори доста, иzре4ения отдавна прави (малък репертоар оба4е), и е като папагал в момента  Crazy
2. Какво гърне?  Laughing  Нямаме, не съм я у4ила, нооооо....тя от няколко седмици си каzва  Shocked  Май е време да купя едно "куко"  Laughing
3. Тя не оби4а да zакусва, каквото и да й давам. Таzи седмица е на препе4ени филии с ниЩо  ooooh! 
...и бонуса на Бубка  Wink  Пие АМ zа деца над годинка (на Милупа в тетрапак) сутрин, 1,2 4аШи и ве4ер яде поне едно кис. мляко (150гр) zа десерт.

Но тя Скарлет май беШе написала въпроситекато предложение zа анкета към темите  Laughing

Бре, доставили спалнята и Сминс я няма никаква  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт