Коледна украса слага мама, от АПРИЛче по-щастливо няма

• 12 127
  • 304
  •   1
Отговори
# 45
Рени, ама да не стане така, че точно за празниците да е настинала  ooooh!

# 46
4естит имен ден на вси4ки малки и големи праzнуваЩи, най ве4е на малкия бяс  Wink   bouquet  Живи и zдрави  Hug

Леси, КАКВО искаШ да правиШ?  Shocked  На мен тия неЩа са ми много екzоти4ни и странни. Не съм компетентна zа отговор  Laughing  БаЩа ми има ку4е, 4ау 4ау, държи го на вън. Това лято Милена много му се радваШе, когато бяхме на терасата постоянно го търсеШе, милваШе го, прегръЩаШе го, въобЩе, голяма любов. Много внимавахме да не го дърпа zа уШите или опаШката, да е го драzни, но тя наистина беШе добри4ка. Вси4ко беШе то4но, докато един хубав ден ку4ето не й се оzъби, ей така, беz предупреждение  Shocked  Тя вървеШе към него, радвайке се, и той се иzправи и се оzъби. Милена се уплаШи и падна пред него...е тогава и на мен ми спря сърцето, о4аквах той съвсем да я нападне. Ние двамата бяхме там и реагирахме веднага де, баЩа ми добре 4е и той тъкмо идваШе, ина4е сигурно нямаШе да ни повярва. Та от тогава ку4ето не се допускаШе ве4е до детето, но тя оЩе 5 минути след инцидента го търсеШе пак  ooooh! 

Милена май е единственно април4е, което не гледа Бейби АйнЩайн  Laughing  Против ТВ zа бебета съм, пък било то и бебеШки предавания. Когато Милена е будна, ТВто в нас не се пуска  Naughty  (макар 4е сигурно би ме улеснило)

Дан4е, аz съвет няма да ти давам, все пак ти трябва да живееШ с или беz него, не аz  Wink  Но ти стискам палци да намериШ правилното реШение  Hug

# 47

Данче, моето скромно мнение е, че вече ти трябва малко разнообразие.
Сиреч, извънбебешко-детски мероприятия.

Мисля,аз също така.Трябва разнообразие.
Тактиката е лесна,както писа Леси,театър,мили думички ,със караници и скандали няма да постигнеш нищичко,ще прави на инат.
За мен е важно да задържиш семейството си и да промениш нещата,другото е лесно,хоп багажчето и айде чао,но това само когато си поне малко независима,иначе ще е страшно трудно.А и нещата със сигурност м/у вас не са така сложни както ги виждаш ти сега.Намери по някакъв начин време за себе си,потърси разнообразие и ще видиш как ще погледнеш под друг ъгъл.

Честит Имен ден на всички именници!

Пеете,аз схванах играта,слагам я да спи към 10:30 11 ч. вечер и сутрин става към 9:30 ч.,така е много по добре  Grinning

Дея-Мария гледа телевизия,но повече обръща внимание на рекламите.

Момичета,моята дъщеря се чудя какво да я правя,така обожава котките,искаме да и вземем на Коледа коте малко,но се притеснявам как ще съжителстват двете,дали няма да го умори тя от гушкане  Blush ,също така ме притесняват болестите....

И да питам вашите децата как реагират в присъствието на други деца?
Моята щерка започва голямо гушкане,всички ги гушка,целува,понякога ми става неудобно чак,то бива любвеобилност,ама нейното граници няма

# 48
  • Русе
Честит Празник на всички малки и големи Ники-та и морячета!!! Hug

Леси, аз пък, съвсем не мога да дам съвет, щото съм неверница..., и с баячки, куршуми, светени води и църковни дела не се занимавам. Naughty Във всеки случай - много неприятно преживяване (представям си как сте се уплашили!). Предполагам си му обяснила на Люс, че кучето само е искало да си поиграят. Сега, на прима виста, ми хрумна, какво бих обяснила на Преслав - че, кучето сигурно много е харесало красивото му яке, и понеже му е било студено, е искало да го облече, и затова го е съборило на земята (нещо такова) - дано не му се насади страх от кучета (макар че известна предпазливост винаги е необходима).

Ох, Данче, макар да не съм ви срещала лично, и двмата със Ст. сте ми страшно забавни(за него съдя само по това, което си разказвала) - големи сте майтапчии, сигурно и с хумор прекрасно заглаждате нещата. Мен, по- ме жегва като усетя, че някак любовта ни се изплъзва, и понякога сякаш, вместо да ни сближават, децата ни отдалечават един от друг.  Rolling Eyes
А, между другото, и моите тактики доведоха до това, че моят взе да си купува през ден чорапи и тениски... hahaha

За телевизор и компютри, не ми се говори, че и аз като Черепахчето... Embarassed

Рени, в такива ситуации, пускам Baby Einstein на половината монитор, в другата половина - си ръчкам форума, така и двете сме доволни. Laughing

И аз няма да водя децата на ДЯ и ДГ по празниците (27.12-04.01) - имат само сборни групи в ДЯ, а ДГ изобщо няма да работи. Crossing Arms

# 49
Милена май е единственно април4е, което не гледа Бейби АйнЩайн  Laughing 

А, и моите не са го гледали. Те рядко се заглеждат в телевизора. Предпочитат да правят бели Simple Smile

# 50
  • 2 етажа над тавана
Честит Никулден на всички малки и големи именици!!!

Нещо изостанах със следенето на темите и затова не се включвам да пиша.

Ренка, пиши как е Вальока Praynig

Данче, аз май нямам кой знае какво да добавя - те другите са ти казали доста неща, само да знаеш, че винаги можеш да се облегнеш на бабълското ми рамо - якичко е, както знаеш, и мноооооооооооого може да носи, така че ако имаш нужда от нещо - свиркай.  Hug А това, че идеални семейства няма - от ясно по-ясно!

Леле, Леси, с тия кучета вече е някакъв ужас - милия ти Люс, дано преодолее уплахата бързо и да не му остава страх. Аз като знам как са ме нападали и мен кучета и какво е чувството на безпомощност , горкичкия. Sad

Аз изчезвам - днес сме на гости в свекитата по случай празника, не че има именяк там, ама поне е повод да не готвя и да не си намирам работа вкъщи Mr. Green Така че отивам там рано-рано с бубанката и ако успея ще ви следя, ако ли не - пак довечера по късни доби ще чета.

# 51
  • София
Честит Никулден на всички празнуващи! Специално на Ники на Красито  Hug

Честит празник на всички рибари, на работещите в търговията и в банковите среди! Та като скоро завръщаща се в банковите среди и като леля на Никол и аз да почерпя:

Леси, мила, онази вечер като се прибирахме от клубчето и на нас ни се случи подобна случка. Емо си бягаше пред мен  и точно преди входа се завъртя и мина зад гърба ми. И точно тогава изневиделица се появи огромна овчарка и скочи към детето. Изпищях и скочих срещу кучето, но то успя да събори детето на земята. Емо не се удари, защото тупна по дупе, а кучето се отдалечи. Уплахата остана само за мен, Емо се хилеше и въобще не разбра какво стана. Дано успеете да убедите Люско, че кучето е искало да си играе и да не се страхува повече.

Данче, душо, приказка му е майката. Говорете и изяснете проблемите си, за да можете да вземете своевременни мерки и да спасите връзката си. Намери си и отдушник - нещо, което ти доставя удоволствие - да танцуваш, да спортуваш - време само за теб самата. Откъсни се от ежедневието, което те задушава.
Точно в момента кумовете ми се развеждат след 14 години брак именно, че не намериха време да говорят помежду си.

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 13:38 от ra4e

# 52
  • София
Дея, сега му е времето да й направите на Дея едно братче/сестриче. Да има да си гушка.
Соня не е така любвеобвилна, не си и помисля да прегръща децата. Само гледа.

Иленка, добра идея Peace Ще ровя из форума и ще пея "Old McDonald had a farm..."

Да, Наде, права си, че може да се разболее от яслата точно преди празниците, ама нямам избор- трябва да ни запишат. Ще я тъпча с някакви витамини.

Данчето и Аги, напоследък не ви различавам аватарите-като еднакви са. Все не мога да разбера коя е писала Embarassed

# 53
Пусто любопитство  Crazy  Търсих го Бейби АйнЩайна zа да видя zа какво иде ре4 и вижте на какво попаднах http://de.youtube.com/profile_videos?user=barneyandfriend2&p=r  тоzи потребител има страШно много детски филм4ета, освен АйнЩайна има Телетъбис и какво ли не, може да ви е полеzно  Peace

# 54
Дея, сега му е времето да й направите на Дея едно братче/сестриче. Да има да си гушка.
Соня не е така любвеобвилна, не си и помисля да прегръща децата. Само гледа.

Леле,недей така  Mr. Green Рени,още ми е рано  Mr. Green ,не че нямам мерак,ама май и смелост нямам,а и ни чака напролет основен ремонт на къщата + двора и ще е лудница,ще избиваме стени,ще сменяме дограми,вече като свърши ремонта ще се замисля  Whistling
Моята кръстница скоро роди /точно деня в който ние катастрофирахме,та ще го помня този 18 август/,та като идем на гости моята щерка започва да прегръща бебето и имам чувството,че за кукла я смята.Мисля на първо време да и вземем или кученце малко или коте  Mr. Green

# 55

Хайде да ви почерпя за здравето на мъжа ми! Днес е именник и за пръв път ми се пада честта да правя пълнен шаран. Дано се справя, че и гости май си е поканил.

Забравих какво щях да пиша по темите - само Данчето ме впечатли, недей така мила, намерете начин да поговорите, да изгладите нещата, най-лесно е да си хванеш багажа, но после..... През октомври свекър ми и свекърва ми се разведоха след 30год. брак - мисля, че сега и двамата съжаляват, но няма връщане назад. Познайте пък ние какви празници караме по този повод, все някой да не обидим, и все има сърдит накрая (но това е съвсем друга тема)

# 56
Данчето и Аги, напоследък не ви различавам аватарите-като еднакви са. Все не мога да разбера коя е писала Embarassed

Рени, предлагам решение. Виж това и повече няма да бъркаш мацката от аватара на Данчето. Много страхотна жена и музика. А как се движи.

Пък аз познавам щастливо разведени хора. И приемам развода също толкова добре , колкото и брака. Е не, че искам да ми се случва скоро де.

# 57
  • София
Честит празник и от мен на всички именници - малки и големи!!!
Аз се включвамот новото работно място, вече малко попретръпнала.
Да почерпя и аз за именния ден

Данче, както са казали старите хора - къща без дим няма, всяко семейство има своите проблеми и единственото, което може да се направи е търпение. Ако знаеш ние какви проблеми сме имали, колка сме се карали и др. неща, но все някой е правил компромиси и затова сме заедно вече 18г и любовта все още не е умряла, но ако тя умре тогава може би единственото решение е раздялата, но докато има любов трябва да има търпение и компромиси!!!!

# 58
  • Варна
Леле, вие вече сте почерпили ooooh!
Честит имен ден на всички празнуващи и от мен!
Айде и от мен за здравето ма малкия бяс Wink

Наздраве!

Тези кучета, просто нямам думи Twisted Evil Баба ми бае за уплах, така че аз вярвам Blush
Чакам гости довечера, пък свеки ще дойде още в 4. Ша си гукаме Mr. Green

п.п. шаранът не мой Simple Smile ние със свеки ще пържим толстолоб. Май не съм по кулинарните изпълнения, хахаха

# 59
  • София
Ние сме добре. Вальо вече почна да ходи, боли го малко, ама се надявам бързо да се оправи.

Честит празник на всички!

Общи условия

Активация на акаунт