Коледна украса слага мама, от АПРИЛче по-щастливо няма

• 12 135
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
Ех, Ренка  Hug Браво, че сте добре и се включи да ни успокоиш. Бързо да се възстановява и на 16 да тича с всички.

# 61
Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet
Специални цунки на бандита Ники!  Heart Eyes
Честит празник на всички банкери и моряци   bouquet

По темите пак хаотично ще се включа, каквото се сещам  ooooh!
Деич, Пете, сложете малко сън от вашите дечица в един чувал и ни пратете, моето шило не е истина колко спи - за 24 часа се събират 10-11 часа  ooooh!
Деичка, Али също е много любвеобилен, но си подбира към кого, радвам се че отмина(засега) периода на блъскане на децата. Но като види момиче му се е залепил и го целува и гушка, играят си с едно бъдещо другарче по ясла и се гушкат много, мен и баща си също много ни гушка и целува. Но и удря невероятни главички, като овне с рогата напред  Rolling Eyes Много боли! Но си мисля, че просто го обръща на игра  Wink
Ние имаме котарак, за болестите не ме е страх, той е персиец и единствено ме е страх някоя алергия към дългите косми да не направи....Иначе е ваксиниран редовно, а и не ходи навън, но...определено не си играят, Котаракът усеща явно, че му е отнето вниманието вече, определено нямаме време за него толкова, колкото преди, той е от 6 години с нас. Намирам идеята тепърва да вземете за идеална   bouquet
Рамама, супер зоо кът си имате, искам снимки
като казах снимки...Надееее  Whistling Whistling Whistling
Леси, много неприятно   Cry Sad Съвет не знам какъв, аз лично не вярвам на леене на куршуми и т.н, те са за големи хора, при които дейста силата на внушението, че нещата ще се оправят. Аз имам също такъв инцидент, 2 пъти са ме хапали улични кучета, изпитвам невероятен страх от такива  Close Twisted Evil За щастие се бях разминала само със скъсани дънки и нищо повече, в единия случай ми се притече един човек на помощ и ги разкара (че бяха цяла глутница), а във втория си метнах чантата върху кучето и то избяга навреме  ooooh! Целувки на момчетата ти!   bouquet
Кате, браво на ясленчето, ангелче е той  Hug
Както казва Рачето - приказка му е майката, всичко да се обсъди, да си излее човек какво му е и защо му е така и нещата полека се подреждат. Ама определено няма идеални семейства...НО нали казват, че 7мата година била критична...ние я започнахме и май май има нещо такова  Rolling Eyes
Ренка, голямо гуш на Валката  Hug Heart Eyes
Айнщайн не харесва, пуснах му 1 път и не му беш еинтересен, гледа рекламите, при нас пък ТВто работи за фон май вечер, но той гледа само рекламите, което не че е малко де, детски не пускам  Peace

Стискайте ми палци момичета до неделя. Нашите може да си дойдат за Коледа, стига да разрешат отпуска на татко  Praynig

# 62
  • София
Данче, от проблемите с малкия сигурно идва всичко. Да сте живи и здрави и всичко ще се оправи, само не се тормози!

Валката не хареса Бейби Айнщайн. По телевизията се заглеждаше като малък само като даваха надписите след филма, сега много му се дразни и го изключва, нищо не можем да гледаме заради него, не че е някаква загуба де!

Иначе, нашата операция вчера приключи много бързо; лесно излезе от упойката и даже рева по-малко отколкото очаквах - добре, че не отказахме бибата!  Mr. Green Нещото, което ме побърка са условията в болницата - мизерията в стаите, отношението на персонала, това, че няма кой да ти обясни нищо и че всички най-нагло си искат пари за всичко. Всички, които лежаха в болници с дечица бяха разказвали за това, обаче съвсем друго е като го видиш в действителност, просто останах изумена!
Днес бяхме на превръзка и видях раната на малкия- разреза е огромен, от тестиса до корема, повече от 10 см. е, въобще не очаквах да е толкова голям.  Sad Мислех да питам други майки с подобни операции, ама реших да не "задълбавам в раната", вече е минало, надявам се да има добри мазила за премахване на белези.  ooooh!

Джинджър, Красе, вече не помня кой беше с неслязъл тестис  Embarassed , оперирайте го възможно най-скоро, като пораснат децата всичко това е огромна психическа травма за тях. Поне тези дечица, които видях в Пирогов изглеждаха ужасно стресирани.  Confused

От утре вече се надявам да звуча по-ведро, тази вечер ще ходим на гости да хапнем, да пийнем и да уталожим страстите.

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 16:31 от Renkata

# 63
  • Boston, MA
Честит празник на всички именници! Малеее, какви почерпки сте сложили, пуснах лиги от сутринта! Данче, много вкусно изглежда това на твоята картинка, шаран ли е? Още не знам дали ще ядем риба довечера, мисля да ходим на Коледни празненства в една книжарница...

Ренка, радвам се, че операцията е зад гърба ви! Да зараства раната, да не остава белег!

Леси, и аз съм за обясненията, и дано не се стресира малчо от кучета повече!

Дея, супер идея за котенцето - само че съм против да бъде подарък за Коледа, така децата свикват да приемат животните за вещи, които се подаряват и са взаимозаменяеми. "Осиновете" котето не на празник, за да може да му се обърне внимание, а не да е в суматохата на подаръци и празнуване. Освен това, ако взимате малко коте, в началото не ги оставяйте сами с Дея-Мария, първо, не знаете какъв му е характера още, може да я драска и хапе, второ, и тя може да го нарани (аз знам първа ръка от Дани какви слончовци са в тая възраст, просто са невнимателни, не са лоши децата), чувала съм за коте буквално премазано от деца на детски рожден ден, с фатален край. Малко непоискани съвети, но от сърце.  Laughing

Черепахче, какви спомени ми върна с това парче, ох.  Laughing Ето и още нещо, на Аги певицата, много "фатална", но страшно талантлива:
http://www.youtube.com/watch?v=LD5sahXoj0U

За телевизията - и аз бях против, но мисля, че започна да гледа в ясло-гледачката, и сега много обича Curious George, не знам дали го знаете, за една маймуна. Сутрин имаме ритуал, става и започва "У-у-а-а", даже вече му вика "Джодж". Та му взехме тозва за Коледа:
http://www.youtube.com/watch?v=NZflf6XOheU

Ето един епизод:
http://www.youtube.com/watch?v=l2xhDVnGbBs

Имаме шанс за една ясла да ни вземат от януари, стискайте ни палци, че не знам какво ще го правим джуджи (нали ви писах, че гледачката каза, че не можела вече).   Rolling Eyes

# 64

Дея, супер идея за котенцето - само че съм против да бъде подарък за Коледа, така децата свикват да приемат животните за вещи, които се подаряват и са взаимозаменяеми. "Осиновете" котето не на празник, за да може да му се обърне внимание, а не да е в суматохата на подаръци и празнуване. Освен това, ако взимате малко коте, в началото не ги оставяйте сами с Дея-Мария, първо, не знаете какъв му е характера още, може да я драска и хапе, второ, и тя може да го нарани (аз знам първа ръка от Дани какви слончовци са в тая възраст, просто са невнимателни, не са лоши децата), чувала съм за коте буквално премазано от деца на детски рожден ден, с фатален край. Малко непоискани съвети, но от сърце.  Laughing

Бубка,абсолютно всичко ми е полезно да знае за децата и котетата.
Единственото ми притеснение е налапването с косъмчета Rolling Eyes ,само за това се страхувам.ще има и голямо пазене на котето,че горкото ще има да го мачкат и гушкат  Tired

Ренка,знам какво е да си в болница с дете,знам че сега си изморена психически,опитай се да релаксираш.
Стискаме палци всичко да е както трябва и не се притеснявай за белега,има мазила,а и с годините предполагам,че няма да е така голям както ти се вижда сега

# 65
  • Boston, MA
...Бубка,абсолютно всичко ми е полезно да знае за децата и котетата.
Единственото ми притеснение е налапването с косъмчета Rolling Eyes ,само за това се страхувам.ще има и голямо пазене на котето,че горкото ще има да го мачкат и гушкат  Tired
...

Не се притеснявай за космите, Дани непрекъснато го гуши и целува нашия котарак, но ако му попадне косъм в устата, идва при мен и почва да се плези - мия го. На Дея-Мария също няма да й е приятно да яде косми, вече разбират.

Ако е дългокосместо котето, ще има повече за чистене де. Но котките са много чисти, като се научи да ходи в тоалетна, нямаш проблеми.

А какво ще правите с кучето?

# 66

А какво ще правите с кучето?

А имаш предвид Тамара ли  Grinning Кавказката овчарка не е вкъщи иначе рискувах да ми изяде къщата,тя беше в двора,че ми изкорени розите,вентилите на колата,още като бях в 7 месец я дадохме на нашите на село да я гледат,а и там сега се чувства много по добре,даже април месец имаше кученца.
И аз си мисля,че ще се справяме с косъмчетата  Grinning ,ама нашият татко го е страх,ще послушам съвета ти и ще вземем по рано котето,утре ще идем до Бургас и ще видим в някой зоо магазин,че тук не знам никой да подарява котета  Rolling Eyes

Момичета,сега чух ,че някаква майка заляла или е дала киселина на детето,понеже имала конфликт с майка му,просто нямам думи  #Shocked

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 18:25 от Мис КаприЗ

# 67
  • София
Честит празник на всички именици!

Аз като една голяяма домакиня забравих да купя риба днес като се прибирахме с Лора, а си купих прилежно телешко и си го сготвих! Сега, за да не нарушим традицията все пак, ще ядем купена риба някаква от магазина! Embarassed

Мен ме бори някаква хрема, но за сега отстоявам!

Енви, и аз съм против телевизията за децата, но това е различно! Направено е точно за малките и развива възприятията, въображението, въобще мозъка!

# 68
Енви, и аз съм против телевизията за децата, но това е различно! Направено е точно за малките и развива възприятията, въображението, въобще мозъка![/color]

Nqma Kredor, sorry.
Ako tezi film4eta razvivat neshto, to tova sa pe4albite im (znaete li, kolko struvat po magazinite? Luda rabota!) i spokoistvieto na maikata ....pod pretekst, 4e na deteto mu haresvalo. Sajalqvam, 4e go pisha taka ostro, no si e taka.

# 69
В края на деня, но от сърце:
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И НАЙ-СПЕЦИАЛНО НА НИКИ НА КРАСИ И НА СКАРЛЕТ!
В КРЕПКО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ, ДА НОСИТЕ КРАСИВИТЕ СИ ИМЕНА!

Да почерпя и за моето братче Никола!

Ренка, много се радвам за Вальо! Hug

Смини, дано! Praynig

Леси, куршум можеш, да лееш и без, да го водиш, а само да занесеш дреха негова. Ако непомогне, то поне няма, да навреди. Rolling Eyes

Относно ТВ-то съм категорична!  Naughty Предпочитам, да развиват умения в други насоки. Невъзможно е, да лиша Пепи от това, т.к. вече е голям, но Вили - да.

Театралниченето и кокетниченето в човешките взаимоотношения ме дразни адски, вкл. и м/у съпрузи/партньори.
  Stop

# 70
Зависи на кое казваш театър,защото аз под театър разбирам,че дори и да не ми се вършат задълженията ми ги върша,но без да се цупя,а напротив ,защото в моето семейство ако на един му е кофти,то определено се предава на всички.
Понякога е по добре да си мила,колкото и да те е яд от вътре,понякога трябва да си замълчиш и подминеш,защото ако ти тръгнеш с лошото,ще ти отговорят с такова.

# 71
Здравейте!
Честит Имен Ден на всички празнуващи!     bouquet

Мецанке, честит рожден ден на патерици!     bouquet

ДанчеHug
Идеални семейства няма, бъди сигурна.
Аз в едно нещо съм се убедила, че трябва да се говори. Защото човекът срещу теб не може да чете мисли. Ако не му кажеш какво мислиш, той няма да разбере. Ние май очакваме другите да се сещат сами и кагото не го направят се чувстваме разочаровани. Трябва да си казваш какво ти харесва и какво не, какво те дразни и т.н., иначе   само да  си го трупаш в себе си  не става,  идва момент в който не можеш повече.

Много  Hug от нас.

# 72
Добро утро! Grinning

Дея, нищо лично! Hug

Петък е!!! Party

# 73
Дааааа  newsm68
Обичам петъците, а напоследък как чакам празниците, вече започнах обратното броене  Wink

Театралничене и аз не обичам и никак не го умея, аз или премълчавам (ако е нещо не толкова съществено) или просто си казвам какво не ми харесва или какво ме е обидило ... За мен разговорите са разковничето ...
Приятен и слънчев ден на всички Hug

# 74

Mr. Green Даа!  Crazy

Днес си чакаме така желаната спалня с нов матрак и ми е едно такова, като дете, което чака подаръците си  Laughing
Снощи си направихме един хубав Никулден тримата, Алекс одобри рибата ми, за 1ви път му давах готвена, досега все на пюрета беше.  Hug
Ох, ако може малко слънчице да се покаже  Praynig

Снощи си мислех, ако искате някаква анкетка да сложим, както по едно време пускахме - ама нямам идеи за въпроси newsm78 Освен по колко бели правят децата на ден  Mr. Green

Я да питам аз - бълнуват ли децата ви  Rolling Eyes През последния месец Али почна доста - и то сутрин основно, може и през нощта, ама тогава да не го чувам...неговите си бебешки приказки, даже една сутрин реших, че се е събудил, а той просто бълнуваше  Thinking

Лек ден на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт