Вънка слънчице ще грее, мама люлка ЮЛИ ще люлее

• 13 872
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia

ray, nova_badeshta_mama и alisa_13: Добре дошли!  bouquet  Вече сте в списъчето на почетната първа страница!  Laughing Пак там момичетата сме слагали и линкове към сайтове с полезна информация, сигурно ще ви е интересно да поровите из тях. Лека бременност!

Julie.k много ти благодаря!  bouquet

Аз съм в този форум от две седмици и направо се обърках от безбройните теми #Crazy Нямам време да чета всичко и почти се бях отказала от форума, когато видят подраздела Отчетни Laughing Много полезна информация си подредила, благодаря ти Hug

Вие явно отдавна сте тук, а аз още се съм имала време да осъзная, че съм бременна.  Thinking Не съм запозната с никакви изследвания, не знаех, че вече трябва да се мажа Shocked
Понякога се чудя имам ли коремче вече или си внушавам Rolling Eyes Wink

# 106
относно хламидииде не не са по-здравна каса, на мен лично ми взеха 20лв (взима се влагалищен секрет)
rossin555 честито мила лека и безпроблемна бременност
Някоя от вас пие ли Утрогестан?

# 107
  • непостоянно
Mylili, много съжалявам миличка Hug Hug Hug Но ти не се отчайвай Naughty Сигурна съм, че в най-скоро време ще имаш повод за радост и всичко ще е наред Heart Eyes

Веси-то, аз тая темичка за най-голям муньо съм я чела още едно време Joy Голям смях е наистина hahaha

Росин, честита ти двойна радост миличка bouquet

Честит празник на всички именици bouquet
Честит празник и на Бургазлииските ни мами Hug

Дуци, чакаме да пишеш (и да ми се обадиш Crazy)

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 17:32 от Ивончето

# 108
  • София
Майлили, надявам се бързо да преодолееш случилото се  Hug Много съжалявам за това развитие на нещата при теб и ти стискам палци всичко следващия път да бъде наред!  Hug

Росин, честито!!!!   bouquet Имаш ли близнаци в рода? Или пък мъжа ти? Ние с моя мъж нямаме и изненадата ни беше пълна  Grinning За мазането с мас обаче направо ми става зле като си го помисля... Ако искате с натурален продукт, по-добре с преварен на водна баня зехтин... Маста на мен лично ми е гадна...

Дуци, чакам с нетърпение да разкажеш как е минал прегледа... И аз пия утрогестан...

ЧЕСТИТ Никулден!  Simple Smile

П.С. Обаче Патишонка я няма от повече от седмица..... newsm78

# 109
  • София
Майчета бременни с близнаци Heart Eyes удобно ли е да ви питам Blush по естествен път ли забременяхте или инвитро-? Извинявам се ако не е удобно, не е задължително да ми отговаряте, просто ми е любопитно Embarassed Hug

В нашия род се пада на моите деца, ако имам дъщеря newsm78 Обаче все са завършвали зле Sad Мен ме беше много стах Rolling Eyes

# 110
  • София
Кети, по естествен път... След само 2-3 месеца опити. Знам, че много често се случва при инвитро или когато се пият хормони...

Всичко е Божа работа...

Например аз имам приятелка, която има сестра близначка и още доста близнаци в рода си. Тя забременява два пъти - и двата пъти над 30 годишна възраст. Вторият път не се получаваше и пи и хормони... Независимо от това - и двата пъти по едно бебче  Simple Smile

# 111
  • Варна

Веси-то, аз тая темичка за най-голям муньо съм я чела още едно време Joy Голям смях е наистина hahaha

Много се хилих ауу ...И за муня-та после .. Grinning Grinning Joy , а твоята сладурана като я погледна на снимката и винаги се усмихвам, много сладка .... идва ми да и нащипя бузките ...  Blush Hug  , да ти е жива и здрава !!

# 112
Росин, честито, мила  bouquet. Много се радвам за теб Hug.

ДеЩо, моят лекар ми каза за изследването за хламидии, че препоръчва да се направи с влагалищен секрет, защото кръвните проби не винаги давали достоверен резултат. Аз още се чудя дали да си го правя newsm78. В лабораторията в нашата поликлиника не се прави и трябва да си нося материала до някоя частна лаборатория, пък нито една не ми е на удобно място.

РКръстева, и аз пия Утрогестан. Предписано ми е 2 х 1, но аз пия само вечер, защото ми става много зле през деня от него.

# 113
  • непостоянно

Много се хилих ауу ...И за муня-та после .. Grinning Grinning Joy , а твоята сладурана като я погледна на снимката и винаги се усмихвам, много сладка .... идва ми да и нащипя бузките ...  Blush Hug  , да ти е жива и здрава !!

Амиии Blush Embarassed Blush БЛАГОДАРЯ Heart Eyes  bouquet Hug

Аре, бе, Дуциии, къде си с новините?! Докога ще чакаме Crossing Arms

# 114
Има близнаци в рода на майка ми - прадядо ми и затова мислех че сме изтървали поредността Thinking.Не съм пила никакви хормони и всичко е по естествен път. След три месеца опити на четвъртия стана /работихме здраво по въпроса Embarassed... може би затова имаме двоен резултат?/ Laughing
Сега се притеснявам дали ще чуем и двете на 21? Praynig

# 115
  • София
Астарта, миличка, ти за какво пиеш утрогестана? На мен ми го изписаха 2 х 2, което си е 400 мг на денонощие... Защо ли толкова много? Кажете останалите по колко пиете?

Коколинче, ти ли събираше някаше данните за ЖК на софийските мами? Ако да, то аз откровено казано още не съм решила, но ми се иска освен при моя си лекар, който е в МД, да опитам ЖК в Токуда. Интересни са ми условията там и мисля да пробвам да си издействам направление от личния лекар. Някой има ли лични впечатления от Токуда или пък да е чул някакви отзиви? (Кой щеше да ходи там на УЗ?????)

Росин, спокойно, разбира се, че ще чуеш сърцата и на двете (или двамата  Grinning Grinning Grinning)

Дуци ???

# 116
  • София
Дуци не пише Confused Започвам леко да се притеснявам...И все пак си мисля, че мушка рибка с бяло винце и ни е забравила Wink
Аз отбелязах имения ден подобаващо Simple Smile Водих именика на фризьор, защото вече приличаше на тарзанче. После панирахме рибка и си направихме салата от моркови. Аз лично си позволих чаша шардоне Blush Тати ни липсваше, но се обади по телефона и...тъй. Сега господин изкъпан строи къща с новите си кубчета, докато майка му малко си почете любимия форум Laughing

# 117
  • Sofia
Peaches, аз ходя в Токуда.

Засега съм била само на първи преглед, платен, понеже часове по здравната каса имаше за след месец, пък не можех да чакам толкова да разбера дали съм бременна Wink Платих 30лв, гледаха ме с вагинален ултразвук. Лекарката беше много любезна, отговори на всичките ми въпроси. Болницата ми харесва много, направо няма нищо общо със стандартните държавни болници.
Записаха ме на втори преглед (който се води вторичен и е 15лв) на 21.12.
Тогава ще си запиша час пак за след месец този път по здравната каса и нататък ще съм без плащане. Съответно изследвания и прочее също.
Раждането както знаете се заплаща (избор на екип).

# 118
Ето ме, чухме сърчицето newsm44
Аз естествено се насълзих. Записах си час за 31-ви януари, когато ще съм по-напреднала и ще ми каже пола доктора.
Успокоих се, да знаете. Егати техниката има тоя човек Shocked Д-р Марков това, някой ако иска координати, да свирка. Каза ми, че първия триместър винаги има риск, но общо взето Божа работа.
Ох, ми това е, имам си снимка и ще спя спокойно Hug
Първо коремен ехограф, ама не се виждаше много, та минахме на вагинален. Малко объркано пиша тая вечер, ще прощавате ooooh!

# 119
  • Варна
Ето ме, чухме сърчицето newsm44
Аз естествено се насълзих. Записах си час за 31-ви януари, когато ще съм по-напреднала и ще ми каже пола доктора.
Успокоих се, да знаете. Егати техниката има тоя човек Shocked Д-р Марков това, някой ако иска координати, да свирка. Каза ми, че първия триместър винаги има риск, но общо взето Божа работа.
Ох, ми това е, имам си снимка и ще спя спокойно Hug
Първо коремен ехограф, ама не се виждаше много, та минахме на вагинален. Малко объркано пиша тая вечер, ще прощавате ooooh!

Честитооо  Hug, много се радвам!!! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт