Вънка слънчице ще грее, мама люлка ЮЛИ ще люлее

• 13 846
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
мамчета споделете какъв чай пиете или какви добавки взимате

ето нещо полезно
http://www.hipp.bg/index.php?p=products&c=16&id=7

# 91
 mylili,след три месеца 6те си пак бременна и 6те има6 най-zдравото и сладко бебенце  Simple Smile  Не zнам zа6то,но по4ти вси4ки мои приярелки и аz и,имахме аборт първият път  newsm78    4акаме те скоро пак да се похвали6 с положителен тест  Peace
Дуци,успех на прегледа и дано вси4ко е наред с беб4о.
Майра,и аz живея в Германия и продават мас,така 4е беz оправдания-6те се маже6   Laughing
 Аz zнам,4е маста се иzварява няколко пъти и тогава не мири6е.Може докато си я иzварявя6,да капне6 няколко капки парфюм
 Аz  оба4е съм доволна от олйото на Пенатен и го полzвам него.

# 92
  • София
Дуци, аз вярвам че всичко ще е наред. Мога да предположа колко ти е трудно в момента, но ще го пребориш този момент и всичко ще е ок. Пиши като се върнеш от преглед.  Praynig

# 93
mylili,съчувствам ти!Преживях същото преди 6 месеца,но сега съм отонво щастлива!Така ,че горе главата!Всичко ще се оправи!
Дуци-стискам палци всичко да е наред!
Относно въпроса какви добавки пием,аз единствено пия Центрум матерна.Допреди две една седмица пих Дуфастон,за всеки случай,но страшно лошо ми ставаше от него!Аз не знаек ,че е от него ,но като го спрях се чувствах мн по-добре!
Засега съм ок!
А вие как сте с килограмите,започнахте ли да трупате?Аз си лепнах вече 2 Sad Sad

# 94
Здравейте и от мен мили дами! Hug
Чак сега успявам да се включа, защото съм на работа /както всеки ден/ и не мога да си наваксам писането. Когато се прибера в къщи вече съм скапана и не желая да гледам компютъра, а пък и мъжът ми не ми дава тази възможност, тъй като и той работи в същата фирма и се прибираме заедно от работа. Оправданието му е, че по-цял ден съм пред компютъра в службата /работя като секретарка/  и било негов ред да седне пред него поне в къщи и аз да си почивам. Аз както казах и не изгарям от желание.
Mylili много съжалявам, но имай вяра, че всичко ще е ок. и след няколко месеца отново ще си сред нас.

# 95
Имам един може би странен въпрос към вас, който не е по темата, която ни вълнува.
Искам да осъвършенствам познанията си по английски език, но свободното време, с което разполагам не се вписва с часовете на учителите. И затова съм решила да се включа в сайта на www.kabinata.com. Въпросът ми е такъв: Записвал ли се  е някой от вас или някой ваш приятел /познат/ в този сайт и ако е дали има добър резултат. Ако знаете по-добри отзиви за някои други сайтове пишете, моля Praynig
Ще се радвам ако можете да ми помогнете. Просто искам да разбера дали има смисъл да си губя времето. Благодаря предварително! Simple Smile Rolling Eyes

# 96
Десита, направо си пусни тема в някой подфорум Wink

# 97
Здравейте момичета!Честит празник на всички именници,моряци,рибари,банкери и бургазлии  bouquet
Преди малко се върнах от първия си преглед: виждат се две плодни сакчета!!! #Crazy
Още не съм си събрала ума... ooooh!,просто не мислех че е възможно
Ще ходя пак на 21 за да чуем сърчицата - стискайте палци всичко да е наред Peace

# 98
Малконосле, я се предай къде си да не се окажем съседки Laughing Може и на лични Wink Виж в чужбинския има специална тема на немските мами.

А вие как сте с килограмите,започнахте ли да трупате?Аз си лепнах вече 2 Sad Sad

Аз днес сутринта бях -1кг Rolling Eyes Ама последните дни карах само на препечени филии Sad

# 99
Относно темата за мазането, явно всеки сам ще си прецени в зависимост от това как расте коремчето. Аз си мисля в началото може и с по-обикновенни кремове, стига да са плътни и мазни. Вече в последните 1-2 месеца може да се стигне и до въпросната свинска маз. То, да ви кажа, с каквито и кремове да се мажете все ще ви писне от миризмата, Crazy колкото и да е хубава. Така че, домашно приготвеното може и да ви хареса Mr. Green.

# 100
  • София
Mylili, съжалявам мила. Много е болезнена всяка една загуба, а когато е на бебе е още по-мъчителна. Но скоро пак ще се похвалиш с прекрасна новина.  Hug

# 101
Ние няма няма и си подхванем старите теми Laughing Гледам някой Хип е пуснал, а Майра даже превод прави.
Това с мазането също, но аз да си кажа Mr. Green -  ползвам гел олио или каквото е там на Джонсън, голям мазньоч, но дано свърши работа, че се понацепих бая преди. Жълта капчка, прозрачно шише.

rossin555, супер, много се радвам за теб Hug

# 102
Само да ви кажа, че като ви направят гинекологичен преглед в повечето случаи не питат дали искате да ви направят цитонамазка или не. Направо си действат, взимат също и от влагалището. Просто е стандартна процедура. Аз се чудя за хламидии как ви изследват..На частно ли? Защото май не са включени по каса. Какво взимат - влагалищно ли е изследването или кръв взимат...
Аз още не съм почнала да се мажа, може би в 4-5 месец, имам вече едно раждане, кожата ми се е разпъвала, нямам стрии, а и май съм свалила 2-3-4 кила с това повръщане. Преди на гърдите ми от долната страна се бяха появили едни червеникаво-кафяви линии, може би кръвоносни съдчета или зачатие на стрии, но после изчезнаха. Маслото на Икаров е доста силно миришещо, мазно си е също.

# 103
Здравейте момичета!Честит празник на всички именници,моряци,рибари,банкери и бургазлии  bouquet
Преди малко се върнах от първия си преглед: виждат се две плодни сакчета!!! #Crazy
Още не съм си събрала ума... ooooh!,просто не мислех че е възможно
Ще ходя пак на 21 за да чуем сърчицата - стискайте палци всичко да е наред Peace
Браво на теб мила! Hug Радвам се, че доктора ти е съобщил такава добра новина. Поздравявам те още веднъж за  newsm06
Адски много се кефя на мамите с близначета, защото както казах и миналия път аз имам сестра близначка и е страхотно да растеш с някой едновременно.
Желая ти успех  love001

# 104
Ние няма няма и си подхванем старите теми Laughing
И на мен ми направи впечатление Sad Верно, че доста от момичетата се включиха по-късно де..ама все пак четете повече Wink И за феталната морфология обсъждахме в предната тема, сега пак ...

ДещоВиди,

секрет за хламидии (не цитонамазка, а само малко секрет се взима с едно като дълга клечка за уши) - каза ми, че ако се открият са много опасни и се лекуват с антибиотик (не спомена чак след 3ти месец?)

за хламидиите аз лично пиша 2 пъти  вече Tired

Rossin, честито!

Общи условия

Активация на акаунт