Вънка слънчице ще грее, мама люлка ЮЛИ ще люлее

• 13 820
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Да се включа и аз в новата темичка. Заглавието е страхотно!!!
Майлили, много съжалявам, мила. Знам какво е, и аз толкова дълго време чаках второто бебе, а Господ сега ми праща две. Hug Пожелавам ти и при  теб всичко да се нареди и на финала толкова бебчовци, колкото желаеш!!! Peace
Дуци, не се притеснявайте за зацапването, а утрогестана действа безотказно. Аз вече втори месец съм с него. Малко цапа, ама се трае. В името на голямата цел.
А иначе за спрайта да споделя - сутрин ми действа и докъм следобеда изкарвам горе-долу нормално. Обаче вечер нищо не ме спасява. Цяла седмица вечерям хляб и сирене. Тази вечер сме на гости на мъжовите родители и не знам как ще я понеса рибата. А пък те горките само се чудят с какво да ме угояват, щото нали нося двама. А пък аз  Sick И то едни трагедии, че нищо не ям...

# 76
А пък за мазането, се чудя дали и аз да не пробвам с мас. Щото нося двама и не ми се мисли, как ще ми изглежда корема после. Иначе на разни скъпи козметики май не вярвам. Имам стрии от първата си бременност, уж като ползвах разни козметики. Дано поне да не ми се появяват нови.
И се чудя какво да направя и нещо да я ароматизирам newsm78. А и се чудя тя като стои дали нещо не гранясва. И с дрехите какво става? Ще споделят ли разни майчета дето са пробвали?
Привет на новите бебчовци и майчета!  bouquet

# 77
Ками, успокои ме  bouquet
Въпреки че миналия път(април) пих утрогестан и не помогна,но там проблема беше друг - бебето нямаше фетална структура. Всъщност не беше бебе, а каша някаква от клетки Confused Иначе имах плоден сак и симптоми. Днес д-р Марков с добрата техника дано види каквото трябва, а именно феталната структура, сърце и т.н. Praynig

# 78
  • София
За маста ароматизираш я с тези течните аромати за сладки  Peace Дрехите са  Sick Аз спя по тениска и имах 3-4 които после изхвърлих Mr. Green Но предпочитам да жертвам 4 тениски, поне знам, че ефект има Wink а иначе аз една тубичка на Мустела я хабях за 2-3 седмици, а тя е 15-тина лева newsm78

# 79
Всички пишете,че ще мажете гърдите и корема-а дупето и краката къде остават.Моята най-добра приятелка е със стрии до под коленете, просто е ужасно-не смее да се съблече по бански.
И само мен ли маста ме ужасява Sick Дали не можем да я заменим с някой много мазен крем дори да не е за стрии като например синия на Нивеа класичиския, защото той за мен е доста мазен. newsm78

# 80
Честит имен ден на всички именници!
Честит празник на Банкера и на всички Бургазлии!!

Добре дошли на новите юлски бременлийки. smile3501 newsm51
mylili съжалявам за случилото се. Стискаме ти палци следващия път всичко да е наред.
Дуци  newsm10 кураж. Не се притеснявай.

# 81
Здравейте и от мен и честито на всички празнуващи днес именници  bouquet

Белинда, да ти е жив и здрав именника и да расте послушен и добър батко на бебчето Hug.

Майлили, ужасно много съжалявам за това, което ти се случи Sad. От сърце ти пожелавам много бързо да се възстановиш и съвсем скоро пак да си сред нас Praynig.

Дуци, пиши след прегледа какво е казал доки Peace. Хубаво е, че започна да вземаш Утрогестан. Сигурна съм, че всичко ще е наред.

Ками, и на теб ти стискам палци това зацапване да е безобидно и повече да не се появява Praynig.

Аз напълно споделям мнението на Белинда за цитонамазката. Лично на мен ми е много неприятна и болезнена манипулация, която за щастие няма да ми се наложи да изтърпя по време на бременността ми, защото ми направиха месец преди да забременея.

За мазането с мас бях пропуснала да пиша преди, когато коментирахме. Знам, че е абсолютно неприемливо мазането на бебета със свинска мас, защото тя прави филм върху кожата, който не й позволява да диша. По същата логика си мисля, че би пречила и на нашата кожа. Аз поне не бих пробвала Peace

# 82
И само мен ли маста ме ужасява Sick

И мен Mr. Green Не мога да си представя да се намажа и после да си легна така в леглото  Sick Ще ме изгонят  Whistling Да не говорим, че тук няма от къде да намеря такова нещо.

Аз препоръчах на Виши в предната тема - той е доста мазен и е специален за бременни. Не оставя никакви петна в същото време.

# 83
Ама на мен да не мислите, че ми е хубаво да мириша на прасе. И милото не знам как ще ме трае. Но все пак мисля, че ще има ефект. Те нашите баби не са били толкова прости! Ще видим дали ще се престраша, ама нещо трябва да се направи!

# 84
Тя ДеЩоВиди писа, ама вие не четете Mr. Green Слагало се розова вода и още какво беше там, сега ще го намеря и ще се редактирам.

Съвет от свекървата, тя е учила някви диетологии и козметики. Преваряваш чиста свинска мас, несолена, на водна баня /и за бебетата се прави същото/. Докато ври още нарязваш вътре едно-две колелца зелена кисела ябълка, сещайте се, от най-зелените - да си пусне хубаво сока и миризмата и после я махаш.  И изсипваш после вътре розова вода, не масло, не парфюми, обикновена вода, продава се. Получавало се много хубава и добре миришеща смес. за цялото тяло и за лицето дори става. Аз така и не го направих, тя ми го каза някъде в 8-9 месец. може да пробвам този път.

# 85
Ивонче, каква приятна изненада, пак сме в юлския отбор значи   Heart Eyes  Йоанка е станала прекрасна млада дама, пу-пу  Hug

Shada, наистина ще ми е интересно какво ще ти кажат за тия пусти болнични, благодаря  Grinning

# 86
Честит празник на всички именници !
Весело прекарване и усмихнат ден !

Аз чак сега се включвам в новата тема, заглавието е много готино!
Както разправях, 4е ми е добре от онези дни, така всичко ми се върна тъпкано от в4ера Confused
И спрайт не ми помага, и зелена салата  Laughing; ужас.....

за мазането, моята кума се маза два пъти докато беше бременна със свинска  мас и каза че няма да го повтори никога Thinking; но тази рецепта с розовото масло ми звучи що годе добре,
е хубав ден на всички
и дано след някоя друга седмица ни размине....  bouquet

# 87
Всички пишете,че ще мажете гърдите и корема-а дупето и краката къде остават.Моята най-добра приятелка е със стрии до под коленете, просто е ужасно-не смее да се съблече по бански.
И само мен ли маста ме ужасява Sick Дали не можем да я заменим с някой много мазен крем дори да не е за стрии като например синия на Нивеа класичиския, защото той за мен е доста мазен. newsm78

точно за този крем ви писах май в миналата тема беше, че действа на 100% нищо че не е за стрии,
затова съм решила да се вслушам в мнението на няколко майки, че действа и да си го позлвам него  Laughing

# 88
  • София
ААААААА гадничка си е маста Sick Аз като каже че я яде някой Sick Sick Но като се сложи есенция и не мирише. Аз слагах ванилия и мъжа ми казваше , че му мириша на сладкиш Mr. Green И мен ме беше гнус, ама нещо ме навиха и съм доволна newsm78
Също оже да се използва и зехтин и бебешко олио Peace Абе аз мисля, че просто е важно да се омазнява и подхранва кожата Peace
Незнам дали ще рискувам с нещо друго, защото знам, че места при мен действа newsm78 А да ви кажа много съм доволна, че ми е гладко коречето и гърдите са ми ОК Peace Та мисля да се жертвам.
А пък накрая лятото, може и с нещо друго newsm78

# 89

точно за този крем ви писах май в миналата тема беше, че действа на 100% нищо че не е за стрии,
затова съм решила да се вслушам в мнението на няколко майки, че действа и да си го позлвам него  Laughing
[/quote]

и аз съм съгласна с теб за Nivea, а и щом си видяла резултата значи това е крема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт