Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на безсъние и други проблеми със съня по време на бременност?
Какви са стандартните тестове, които трябва да се направят по време на бременност?
Какви са цените на прегледите при гинеколози и ехографи по време на бременност във Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на безсъние и други проблеми със съня по време на бременност?
Безсънието по време на бременност може да бъде причинено от различни фактори, включително хормонални промени, физически дискомфорт и емоционален стрес. Някои често срещани симптоми включват трудности при заспиване, често събуждане през нощта и повишено дневно време за сън. Повишената честота на събуждане през нощта може да се дължи на посещения до тоалетната, физически дискомфорт като болки в гърба или корема или емоционални фактори като стрес или тревожност.
-
Какви са стандартните тестове, които трябва да се направят по време на бременност?
-
Какви са цените на прегледите при гинеколози и ехографи по време на бременност във Варна?
-
Какви са препоръките за управление на безсънието по време на бременност?
-
Какво може да означава липсата на видим плоден сак след 11-дневно закъснение?
Не че се оплаквам де 
Аз нямам търпение
Ще се пробвам със сигурност 
ама със сигурност ще пробвам
Вече много ми се карааааааааааа
А за следващите през март-април няма да ми става панталона вече
Да имам предвид, че от височината и налягането може да ми прилошее. Слава богу и двата пъти се чувствах много добре. Аз все пак не карам като за олимпийски игри де 
и всичко беше наред.Но бих отложила изпита,защото след 3-я месец ще се чувстваш много по-добре!Умората,гаденето,дори голяма част от притеснението изчезват!Ще ти е по-лесно
Аз също бих искала да са две, но е невъзможно, защото близнаци се раждат през поколение, а аз имам сестра близначка /да ми е жива и здрава/. Сега я агитирам да се присъедини към нас, за да не расте детето ми само. Когато се родят близначета е много по-трудно на майката да ги отглежда, защото в повечето случаи те искат всичко едновременно, но пък и радостта е двойно по-голяма /питайте майка ми/. Желая ви безпроблемна бременност и Честито!
Дано пак устискам, че съм предразположена