Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да слушам песни в CDA формат?
Как мога да прехвърля пари за закупуване на шапка от eBay?
Какви са законите относно боядисването по време на бременност и кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да слушам песни в CDA формат?
-
Как мога да прехвърля пари за закупуване на шапка от eBay?
-
Какви са законите относно боядисването по време на бременност и кърмене?
-
Какви са промоциите за Николаус в магазините?
-
Кои са някои препоръчани места за празнуване на Нова Година в България?
честит рожден ден на Мики! Да е жива и здрава, палава, щастлива
!
, знам, че вече много ти тежи. Колкото до мен, аз съм почти сигурна, че моето бебе няма да се роди на термина. Мисля, че или +10 или -10 дни разлика поне ще има.

Накрая се принудих да zвънна на ченгетата, които тоzи път бяха удивително бърzи, но както винаги- почти беzполеzни. Намерили го някъде по етажите и дори не можел да си каже името и къде живее. Добре, че аz им каzах. Щели да го приберат у дома му... Отреzвители тук в ДЕ няма ли??
Каzах им, че обикновено като е пиян надува муzиката така, че и телевиzора не можем да си чуем, пък камо ли да учим. И те викат "ами да се надяваме тогава, че сега няма да стане така, zащото ние нищо не можем да направим". Аz не поzволих на моичкия да си вzеме усилвател, че да си нямаме проблеми със съседите, пък то явно дори полицията нищо не може да ни направи 
Добре, че не използва българския цветист вариант на доста (както се оказа) български доктори