http://vessela.multiply.com/video/item/32 снощи
http://vessela.multiply.com/video/item/33/Snejen_ad_pod_nebeto днес

незнам как сте свикнали там с техния климат
съвсем ще почнат да ви мислят
Ще я видим каката по-нататък, засега равна няма 
Мариана иска "мечо пуф" - ще намеря тематични украси и други, ама тортата ще е от моята любима френска сладкарница
Мариана досега не е срещнала торта дето да не е харесала, предполагам няма да я върнем 
Много ти отива този костюм, да знаеш 

Взе да хитрува и не иска да си сваля сама панталона , за да седне на гърнето....
.............
Буряна е страховита.
Аз все казвам, че ако и го оставя, много добре ще си го гледа
Пък, ако и капка кръв се появи от коляното, направо се тръшка
Голяма драма. Сигурно е от зодията
Отидохме с уговорката че ще дават любимата ни приказка Грозното пате, и като отидем там ще седнем и ще гледаме заедно с другите деца,така отидохме взехме билети и тъкмо да влезем и човека почна: ааа не ,не ми се влиза,не искам
почнаха да затварят вратите ние стоим и се разправяме дали да влезем или не,е дадохму билетите той се нави подаде ги на лелката и влязохме с триста зора 
и това доста ме уплаши но отмина.И наистина не се гонете с манджите няма смисъл и аз го гонех ама ставаше по зле 
Дариа тогава влезе и си седна ...ама само за 5мин .....полсе обикаля останалите 35 , че даже и на сцената се опитваше да се качи...
Пак ще е в миналогодишния ресторат, за да може да се хапва.Предиобед ще празнужаме с децата , а следобед с родата.
Остава да сме здрави тогава и гостите също.
Тези дни ще обиколя по сладкарниците да избера модел.
в събота брат ми и мъжо, постригвах, а в неделя, двама наши познати, волейболистчета, и то нали луд умора няма, хайде и аз се боядисах, за първи път спобственоръчно, че и на кичури се нацапах. Просветлихме малко косата, подготвям се за лятото.
Пък, ако и капка кръв се появи от коляното, направо се тръшка
Голяма драма. Сигурно е от зодията
И ние сме същите, леко да се удари, има няма кръв, слагаме лепенки. Направих грешка да му купя лепенки с колите и по едно време бяхме целите налепени, че и притенции имаше, коя кола да му залепя, баща му го майтапеше, че сякаш отказвал цигарите.

.
.
! Изглежда много сте се забавлявали с тези костюми
. Красотите, които прави мъжа ти - УАУ!!!
.
между другото на аватара наистина изглеждаш много добре.
Чакаме снимков материал на боядисаната коса.
На ден го гледа по сто пъти,че и реплики учи.Аз още не съм започнала с приготовленията,но сигурно ще го празнуваме вкъщи.