Големи са скици двете с бебата.

Ето и от мен клипче с постижението на Дариа.

Не знам дали ще ми повярвате но днес бяхме на кафе послучай повода, не съм сядала в барче от лятото в БГ. Оставихме момчетата в една занималня 1,5 час, а ние отидохме с таткото да ми купи цветя и след това с брат ми и гаджето му седнахме на кафенце, братлето и той ме уважи с една роза
Понякога направо ме побърква, не знам при вас как е.
, точно на време. Вчера бяхме в ИКЕА и ги оставихме в детския кът, не искаха да си тръгват защото гледаха Том и Джери и им обещах да им го сваля, сега тъкмо ще го направя. 
Тук е много топло тези дни , даже и по къси ръкави се разхождат младежите.
Има го от зимата, но не беше у нас. Сега ще го кара от уйкенд на уйкенд. 

, както каза Мама Веси в чуждата къща ...
. Направо да ти завиди човек
.
!
. 
Днес питах в нашата ясла дали дават да се вкарва торта.Казаха ми,че няма проблем,стига да не е домашно правена. 

, големи сладурани
За ЕЛи не знам, но Яна как прилича на теб...
А снимката с бибероните ми е хит
Георги, понякога като го хване ревността, започва да мрънка "И аз съм малко бебе, мамо, моля те, и аз съм малко бебе!" Това означава, че иска същото, което в момента правя с бебето. Вече му дадохме шише с накрайник, не че пие, ама да си има
, поиска и да суче... обаче не успя, не мога да повярвам, че е забравил. Само близна и попита "Как се смуче?" казах му както със сламка, а той пита"Къде е сламката
По този повод да споделя и нашите преживелици с колелото. В неделя бяхме в парка Заимов, но отдавна не бяхме ходили и не знаехме ше са направили специална алея за акумулаторните колички. И както се разхождаме се оказахме в средата на тази алея, аз бутам количката, Румен до мен, Георги до него кротко кара колело- семейна идилия
Изведнъж обаче, взеха да ни задминават въпросните коли, Георги тръгна да се състезава с тях, Румен тръгна да го гони, аз се опитвам да излеза от алеята, за няколко секунди такъв цирк направихме...
) Много са готини
На последък и ни е взехме да купуваме някои неща от еbay, наистина е много по-изгодно. Количката на Камен(чисто нова) я купихме нацена наполовина от тукашната.
И аз го харесвам много, а езикът наистина е уникален...ако звучи така както и изглежда... 
.
.
Тедулина, у вас май е театър постоянно
Актьор ще си отгледате 

Съответно имаше и прегръдка и доуточняване на исландски.
).

опасен този Боко! Много се забавлявате във вашата къща явно.
. Първо смятам за РД на таткото да отработя нещата и после за малкото