Питанка за едно много старо сериалче- "От обич"

• 62 530
  • 524
  •   1
Отговори
# 195
  • До морето
Сега го гледам и май Бранка си е БРанка  Rolling Eyes Толкова бързо да са го променили  Rolling Eyes

# 196
  • Варна
Да, точно това влязох да напиша Laughing И на Сандриня окончанието са го променили.

# 197
  • NE
И аз го чух днес много ясно. Според мен не е променян дублажа от БНТ едно време.

# 198
  • Варна
Променен е, съвсем различни артисти четат репликите, нито един не е със същия глас от едно време.

# 199
Дублажа е нов и наистина е ужасен.

# 200
Неее,според мен няма промяна на дублажа.На Едуарта,Елена,Бранка,Атилио,Марсело всичките са със същите гласове.Иначе щеше да ми направи впечатление,понеже като го даваха първия път бях луда понего и попивах всяка серия.

# 201
Неее,според мен няма промяна на дублажа.На Едуарта,Елена,Бранка,Атилио,Марсело всичките са със същите гласове.Иначе щеше да ми направи впечатление,понеже като го даваха първия път бях луда понего и попивах всяка серия.
има има..

# 202
  • Варна
Е как ще са същите, хайде сега Joy Joy Joy Не е вярно това нещо, съвсем други са... Сега ще ме карате да ровя някъде из нета за стари серии да видите разликата. Нито един не е със същия глас.

# 203
  • Русе, у дома
То и няма как да е същия дублаж. По-рано някой беше обяснил в темата, че и дублажите си имат трайност. БТВ лейди не могат да пуснат дублаж на БНТ след 15 години.

# 204
Здравейте,
Много се радвам, че има толкова много хора, които харесват сериала "От обич"!

Това ми беше любимия сериал,  гледах го за първи път през 1998 г. и сега го гледам с удоволствие, бях позабравила доста неща.

Странно как се променят нещата, когато го гледах преди 16 години бях студентка, на годините на Едуарда и се отъждествявах с нея.
Сега съм почти на годините на майка и Елена, и гледам на ситуациите от нейната гледна точка, сега я разбирам много по-добре.

Бях забравила колко решителна е Едуарда и как си изказва мнението и защитава своето без да се страхува от мнението на близките и.

Възхищавам и се на куража, аз не мога да говоря така на свекърва ми и на другите близки , макар че съм вече на годинки. Направо ми е за пример това момиче!

bouquet

# 205

Бях забравила колко решителна е Едуарда и как си изказва мнението и защитава своето без да се страхува от мнението на близките и.

Възхищавам и се на куража, аз не мога да говоря така на свекърва ми и на другите близки , макар че съм вече на годинки. Направо ми е за пример това момиче!

bouquet

Сериозно ли? Аз я намирам за завършена лигла, а това, което ти описваш като решителност, за мен е чиста проба необмисленост, инат, първосигналност и гледане от собствената камбанария...  Thinking
Но това е мое мнение, явно всеки я възприема различно.  Wink

Аз също имам промяна в нагласите и настроенията си отпреди първото излъчване. Спомням си, че тогава намирах Едуарда и Милена за страшно красиви, даже и Нандо  Crazy, а сега далеч не е така.  Grinning

# 206
На мен Нандо още ми харесва,ама припадах и по Марсело тогава,а сега ми е малко...сладникав. Laughing
Едуарда преди я намирах онеправдана заради набезите на Лаура и й съчувствах...а сега ми се струва обсебваща,надменна, тесногръда, инатлива,разглезена, егоистка...и мога да продължавам до утре.  Crazy

# 207
  • Варна
Едуарда се променя много с течение на сериала, в началото наистина е глезла и инатеста, но след това става доста по-зряла и премерена. Все още ми е много симпатична. Нандо също Laughing

# 208
Здравейте!
И аз много обичах този сериал. Радвам се, че отново го дават, защото ми е интересно с какви очи ще го гледам сега...., толкова години минаха!!!
По канал 1 ли върви?

# 209
Здравейте!
И аз много обичах този сериал. Радвам се, че отново го дават, защото ми е интересно с какви очи ще го гледам сега...., толкова години минаха!!!
По канал 1 ли върви?
Бтв лейди от 19,00 и повторение от 14 всеки делничен ден

Общи условия

Активация на акаунт