Питанка за едно много старо сериалче- "От обич"

• 62 697
  • 524
  •   1
Отговори
# 480
  • Be realistic - plan for a miracle.
Зловещо  Confused Мерси за отговора!

# 481
Мен ужасно ме дразни как ратягаха разни безинтересни сцени през целия сериал, а сега претупват важни моменти, че и пропускат много. Така са нагъчкали камара развръзки в 2-3 епизода, че чак изглеждат маловажни и несвързани. С месеци гледахме по сто пъти как Милена и Нандо се мляскат, а сега разкритието, че Лео е син на Атилио го изпраскаха в няколко минути все едно е нищо особено не е. Почнаха да ми се навлажняват очите като Лео се разплака и се прегърнаха, ма докато се разчувствам качествено, то свърши - секнаха ми емоцията Laughing. А Атилио ме изумява - цял живот е искал син и вместо да се ядоса на Бранка, че е подозирала, а е крила през цялото време, той зяпа с една такава спокойна и благородна муцуна все едно му съобщават, че ще вечеря риба вместо пилешко. Хубаво й благодари по едно време, ма на Елена заради едното подозрение й набива канчето многократно, можеше малко така да се раздаде и с Бранка Laughing

# 482
За мен много силен и стойностен момент беше, когато Арналдо говореше с Лео и Милена. Атилио ме разби направо като награби Бранка. Тъкмо малко ми се издигна в очите като разкара Флавия, ама междувременно заради доброто старо време малко да се поцелува с Бранка. Определено претупват развръзките. Не ми се иска да свършва.

# 483
Хора,къде го качват точно?
Във вибокса го има до 99 серия,много странно.

Дали ще го повторят?Искате ли?

# 484
За мен много силен и стойностен момент беше, когато Арналдо говореше с Лео и Милена. Атилио ме разби направо като награби Бранка. Тъкмо малко ми се издигна в очите като разкара Флавия, ама междувременно заради доброто старо време малко да се поцелува с Бранка. Определено претупват развръзките. Не ми се иска да свършва.

Точно! Peace

# 485
Ейй това съм го изпуснала! Защо Атилио е награбил да целува Бранка?  Shocked

# 486
  • Варна
Еххх, забравих вчера да гледам! Ако някъде качат вчерашната серия моля на лични за линк!

# 487
Съгласна съм с вас, и аз се сетих точно колко приказки бяха изприказвани на Елена за тайната (при това без да знае каква е), а за Бранка - целувки, при това не приятелски. По принцип Елена си е за укоряване, аз винаги съм била съгласна с Атилио в този сериал досега! Naughty Просто трябваше да навика и Бранка и щяха да ми се вържат нещата.
И на мен ми беше много мила сцената между Арнално и децата, просто трогателно.  Heart Eyes

# 488
Забравих да кажа, че много ме изкефи, че именно Лео е син на Атилио. Той действително е мил и внимателен като Атилио, а ударът за Бранка нямаше как да е по-голям.  Mr. Green Много хитри сценаристи, признавам. Simple Smile

# 489
Айде, случи се.

Скрит текст:
Едуарда прочете истината в дневника на майка си.
Следващия епизод е вече развързката. 130-ти. Явно той ще е последния.

Страхотна игра на Габриела Дуарте!

# 490
  • Варна
Наистина голямо претупване обаче. Разбра се за катастрофата, както някой писа по-нагоре тъкмо се разчувствах на сцените с Милена и Лидия и айде - Нандо го намериха. Бива, бива, ама точно в последните 2 серии да съберат материал като за 20 нямаше нужда.

# 491
Абсолютно съм съгласна, най-важните събития в сериала буквално се случват последните 2 серии.

# 492
Да, много жалко, че свърши.. И някак всичко опустя Neutral Face Всички някакви самотни, тъжни.. Даже за Бранка ми стана мъчно как остана сам-сама, но това беше наказанието й за всички злини.

# 493
  • До морето
Да, много жалко, че свърши.. И някак всичко опустя Neutral Face Всички някакви самотни, тъжни.. Даже за Бранка ми стана мъчно как остана сам-сама, но това беше наказанието й за всички злини.

Ама и това с приятелката й Рози беше егати кръпката, до последно ги даваха двете, без намек за нещо,и после сваляла се с Арналдо. Марсело, не го разбрах защо се обърна, срещу майка си? За повечето не дадоха какво се е случило, някак си недовършено. Това не ми пречеше да рева на целия епизод, де. От началото до края. Моментът с цветята във водата в памет на Лаура също беше много силен. Едуарда и Марсело много ми харесаха в целия епизод, страхотна игра на актьорите. Сесар и кухата му приятелка и там тъпо свърши, трябваше да е обратното- той да сложи новата снимка на мястото на старата и с това да покаже, че е забравил Едуарда.

А, да, във вчерашния епизод имаше една сцена със сестрата на Лаура, която влезе в стаята, помилва снимката й, после гледа снимката с Марсело и близнаците и накрая пусна зловещата играчка да свири и излезе от стаята. Това не си го спомнях от преди, но сега като го видях, си мисля, че тя е тази, която звънна на Едуарда.

Много ще ми липсва сериала  Confused

# 494
Леле само като спомена играчката и настръхнах  #Crazy  Да, това беше малко прекалено с Рози и Арналдо.. И наистина поне Марсело можеше да не забравя за майка си. А в сцената с Атилио и Елена малко се издразних как седеше тя и като риба на сухо отваряше уста и нищо не казва... Охх искам пак да го гледам този сериал, толкова е хубав  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт