Питанка за едно много старо сериалче- "От обич"

• 62 504
  • 524
  •   1
Отговори
# 420
Това съобщение ми излиза при опит да отворя едно от по старите видеа:

"Достъпът до това съдържание е спрян по искане на собствениците на авторските му права.
Собствениците на авторските права върху този клип са подали искане да бъде премахнат от сайта."

# 421
  • Русе, у дома
И аз това забелязах, явно от БТВ пак са се месили и са трили, трили.

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 21:20 от barfly

# 422
.

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 21:56 от Marzi Pan

# 423
Редактирам се  Simple Smile Който иска да пише на лични да дам информация къде го качват Hug

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 01:59 от Таци

# 424
  • Be realistic - plan for a miracle.
Таци, моля те изтрий си поста и ако някой пита му казвай на лични, защото бтв следят постоянно и ще разкарат клиповете и от там  Peace

# 425
Колко серии остават до края?

Сериалът е 130 епизода.  Peace

Аз да кажа, че който иска да го гледа на руски, да ми пише на ЛС ще дам линк, където са качени ВСИЧКИ серии и БТВ няма как да го резнат   Twisted Evil

# 426
  • Русе, у дома
Да питам - има ли причина Сирлея да нарича мъжа си пред Педро - "покойния"...., дали нещо превода или аз съм изстървала пак...

# 427
  • София
Barfly,  жив и здрав е мъжа и, по този начин иска да покаже, че е той вече не означава нищо за нея.

# 428
Много я харесвам Сирлея. Много е сладка и непринудена.Смях се много с нейния колан за стягане, когато се опитваше да го свали Simple SmileТя заслужава истински галантен мъж, който да я уважава.

# 429
  • До морето
Някой може ли да каже какво искаше Флавия от Атилио? Само накрая чух, че му каза :"Обещай, че ще си помислиш"

# 430
  • Русе, у дома
Някой може ли да каже какво искаше Флавия от Атилио? Само накрая чух, че му каза :"Обещай, че ще си помислиш"
Да ходят за две седмици на ваканция във Венеция, изревнува като чу, че е прекарал вечерта с Елена...

# 431
Сериалът е 180 или 190 епизода ... 

# 432
Сериалът е 180 или 190 епизода ...  

130 е. Освен ако няма някакво продължение.  Peace

http://www.kinopoisk.ru/film/325750/episodes/

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 09:09 от Анонимен

# 433
  • Варна
Ау, наближава любимата ми част, когато Флавия започва да мрънка ревниво за всяка глупост, а Атилио я реже Mr. Green МноУ съм гадна Twisted Evil Уф, замислих се, и преди години ми беше направило впечатление - решават и хайде 2 седмици във Венеция, а съвсем доскоро пак бяха по почивки. Живот Laughing

# 434
  • До морето
Да ходят за две седмици на ваканция във Венеция, изревнува като чу, че е прекарал вечерта с Елена...

Мерси   bouquet Въобще не мога да ги понасям и двамата. Интересно е колко неща съм забравила от първото гледане, а други съм ги запомнила по друг начин или пък съм ги възприемала по различен начин  Laughing Едни и същи хора, емоции, случки, а ги приемаш по коренно различен начин  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт