Питанка за едно много старо сериалче- "От обич"

• 62 517
  • 524
  •   1
Отговори
# 405
А каква беше историята с другата дъщеря на Мег и Тражано.

# 406
А каква беше историята с другата дъщеря на Мег и Тражано.

Май никаква  Laughing Почива си от следването в Щатите, ако не се лъжа...  Mr. Green

# 407
  • Be realistic - plan for a miracle.
Тая Елена е мега наглото парче, заслужава си всичко, което й се случва, че и по-лошо.

Има наглостта да каже на Орестес: "Ти си извършил престъпление, прочитайки дневника ми. Това е НЕМОРАЛНО!"  Joy

# 408
Струва ми се, че превода нещо куца. В миналата серия докито на Лаура толкова глупости наговори. Днес Лео и Кати също много странно ми звучаха /за свалките им/. Явно го превеждат както дойде и не се стараят да запазят смисъла в по-благозвучен вид. Елена пък отиде да се извинява на Флавия!

# 409
Атилио е много нагъл женкар, а също така е и празнодумко!  Много досаден чичка! ooooh!

# 410
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Оказва се,че Мурило Бенисио-Лео,сега живее с екранната си дъщеря от Клонинг-
Дебора Фалабела,с която пък си партнира миналата година в Авенида Бразил-Пътя на възмездието.
В момента и трите сериала вървят у нас. Има и един друг бразилски- Свързани съдби-там и Бранка
трябва да се появи.

# 411
  • Sofia
имал е връзка,а май и деца от екранната си партньорка Жади от Клонинг

# 412
То той е имал връзка и със "сестра" си Милена от "От обич" Simple Smile Дори се сгодяват, но в крайна сметка тя го напуска заради болезнената му ревност (има спекулации че дори й е посягал). То на тоя пич повечето му връзки май се провалят заради това, поне за още 1 негова бивша си спомням, че бях чела интервю, че са се разделили заради "ирационалната му, избухлива ревност".

# 413
  • Sofia
гледала съм го в един филм с Пенелопе Круз

# 414
  • София
А в този сериал изглежда един благ, благ. Заблуждава зрителите.  Mr. Green

# 415
  • До морето
Даааам скрита лимонка е този Лео  Laughing А Милена е тоооолкова прекрасна, толкова я харесвам  Heart Eyes

И пак да се възмутя от Атилио. Абсолютно мазен чичак - голям сваляч, голямо нещо. Направо ми стана отвратен там на онова ревю, седнал срещу жена си и се мляска с Флавия. Ми запазете малко благоприличие, бе пууууу  Crossing Arms

# 416
А какво ще кажете за "еротичните" им сцени със Флавиа, заснети в изключително близък план и продължаващи по 5 минути без прекъсване? Barf.  Sick

# 417
  • София
Тези еротични сцени тотално ги бях забравила и бях ей така-  #Crazy  А поведението им на ревюто беше тотално отвратително, несъответстващо на възрастта им и не на място- като някои пубери с бушуващи хормони, бляк!  Sick Прави бяха всички да се възмутят, не че са светци, ама пазят благоприличие, поне. И Елена с нейното: "-Ама спокойно, всичко е ок, ние сме разделени, всичко им е позволено..."  Sick Ама така е, който е гузен, че лъже...

Прическата на Милена на ревюто беше уникум.  Laughing Mr. Green

Мег и Тражано кефят. Кучешка сватба, меден месец, wtf?!?  Laughing И лицето на Тражано след като разбра, че хапва кучешка торта- priceless!  Mr. Green Crazy

"Грях ми на душата", ама този Мурило Бенисио винаги ми е бил адски мазен, лигав и неприятен актьор. И ми е било непонятна неговата популярност и.... сексапил.  Mr. Green

Остават още малко серии и пак взе да ми става едно леко тъжно и носталгично...

# 418
Колко серии остават до края?

# 419
Къде мога да гледам сериите?  Praynig
Защо са премахнати от vbox 7?  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт