Питанка за едно много старо сериалче- "От обич"

• 62 524
  • 524
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте Hug още една фенка на сериала в мое лице Grinning

Гледала съм го , разбира се, беше много обсъждан в службата сериал/ тогава и не подозирахме ,че ще се появи това чудо интернет Mr. Green/ основната интрига /смяната на бебетата /си спомням, но повечето неща съм ги забравила...може би затова очаквам всяка нова серия с нетърпение...  Wink
Гледахте ли 84 серия - Бранка най- после си намери майстора /дори я съжалих Whistling
но и тази Изабел е чудовищно арогантна Shocked

Имам и аз въпроси в скрития текст за бъдещите развития във филма, ще се радвам, ако някой ми отговори,благодаря предварително Hug

Скрит текст:
Какво ще стане с Изабел?

Как ще оневинят Нандо? Ще се разбере ли , че Бранка има пръст в това?

# 391
И на мен ми е интересно какво става с Изабел. Някой да подскаже! Simple Smile

# 392
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не си спомням за Изабел  Thinking

А сега в последния епизод

Скрит текст:
каква стана тя - и Орестес прочете дневника и разбра за смяната!  Shocked То вече един куп хора знаят - сестра й на Елена, Сесар, баща му, Орестес... Ужас! И тоя дневник стои кротичко по масичките, по полиците с книги, на разположение да си го чете който си иска. Аз все си мисля, че ако съм написала на хартия подобна ужасяваща тайна, сигурно ще имам таен килер в земята където ще я крия заключен с катинар  Laughing

# 393
  • Варна
да, това е малко абсурдно. Елена знае, че Атилио знае, че има нещо тайно в дневника, обаче разчита само на неговата етичност да не надзърне там и си развява дневника насам-натам постоянно, докато Сульо и Пульо го изчитат. Атилио пък упорито го дава Чест и достойнство и чак се развежда, но не отваря проклетия дневник. Абсурди от класа.

# 394
О да, много чест и достойнство показа, като се натискаше с най-добрата приятелка на съпругата си преди 3 серийки... Най-честния и достоен е той.

# 395
  • Варна
Ау, изтървах го пустия филм, в много неудобно време го дават значи.

# 396
  • София
За мен е нормално, че Атилио не го прочита, но не е, че Тадиня не го е напипала все още.

# 397
Ми той кат' домова книга, там вечно на разположение оставен за очите на всеки.

# 398
И на мен ми е интересно какво става с Изабел. Някой да подскаже! Simple Smile

Скрит текст:
Изабел най- накрая се сдушава с адвоката на Арналдо, сега му забравих името, появява се последните серии, с когото заедно му източват всички пари от чужди банки и му оставят "само" 10 млн. реала, а останалите близо 600 си ги прибират.

Нандо- мъжът на Мег, Тражано, наема хора, които принуждават шефа на Нандо да си признае всичко, разбират и че Бранка стои зад това. Общо взето, Бранка го кара този гадния, Аугусто ли беше, не помня вече, да си признае и да поеме цялата вина, плаща му 500 000 долара за целта. По- късно всички разбират, че тя стои зад всичко.

# 399
Благодаря за подсказките Hug

Скрит текст:
Тражано и Мег са истински ангели Peace радвам се , че точно те помагат на Нандо

Искам най - после Милена да е щастлива- толкова много изстрада тази любов!

Прави сте за дневника- той е нещо много лично- там списващия разголва душата си- нормално е , ако не е заключен в каса, поне в шкаф.... ако има такова голямо доверие в близките , с които живее, ако ги обича толкова много - защо просто не споделя радост и мъка с тях.

Атилио не можа да се измъкне от ролята на дон Жуан Crossing Arms
разбирам  разочарованието му, но точно с най- близката приятелка на Елена Shocked

Марсело и Едуарда са много сладки в ухажването Grinning

А Тражано и Мег са най- достойните личности в този сериал - как само се борят с чувствата на морал и обич към Лаура, браво!

# 400
Ех, семейният им адвокат ми изглеждаше свестен. Нали той сега работи по делото на Нандо. Явно парите ще го излъжат, и коварната Изабел... Тази вечер Лео се унижи тотално като изпадна в прегръдките на ледената Бранка. Щеше да им скрие шапките на всичките ако той тайно, след като се разбра, че знае за връзката на баща му, пренасочва парите му в други сметки и нещо подобно. Т.е. "жената с калкулатор, вместо сърце" да бъде изиграна. Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 окт 2014, 22:03 от Lila7

# 401
Скрит текст:
Не, не този семеен адвокат, който сега защитава Нандо. Може да не съм обяснила добре... Адвокът на Арналдо по финансовите въпроси, счетоводител, съветник, не знам точно как да го обясня. Този, който му движи авоарите зад граница от черна каса, незаконни сделки и т.н.

# 402
  • Варна
Да, сега вече се сетих и аз, че имаше нещо такова.

# 403
На Лаура й симпатизирах до някаква степен, защото мисля, че наистина изпитва искрена любов към Марсело, а той я използва на максимум и я захвърля... Но след като гледах сцената, където

Скрит текст:
се подигра с факта, че Едуарда не може да има деца, вече ми е супер отвратителен, неприятен, ненавистен образ. Говоря за сцената, в която сестра й влезе и й каза "Имам лоша новина" и Лаура: "Да не би и Едуарда да е бременна? О, вярно бе, тя вече не може!" и се разхили самодоволно. Дотам бях със симпатиите и с толерантността.

# 404
  • София
Привет,

Отдавна не съм се включвала, но ви следя. Simple Smile Както и любимия ми сериал от 90-те, от време на време. Около 2 серии на седмица ми се събират.

Забравила съм доста неща. Като например подробности около историята на Атилио и Флавия. Много са неприятни.  Sick Атилио иначе за много честен и благороден се има. Пфф...
Не, че симпатизирам на прекалената драматичност на Елена, но все пак...

Лаура е ужасно арогантна, жестока. Никога не съм й симпатизирала. Мег и Тражано обаче са страхотни. Истински родители и приятели.  Peace

Марсело и Едуарда са ми много сладки с повторното си ухажване. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт