ЯНУАРСКИТЕ НИ МАЛЧУГАНИ ТИЧАТ ПО СНЕГА ЗАСМЯНИ

• 9 333
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Милички, я ми разяснете процедурата със стъкълцето и дупето - как се взима тоя секрет - сутрин се лепка лепенка или тиксо на дупето и после се залепва на стъкълцето и така се носи в лабораторията ли?  newsm78 #Crazy

# 106
Да, Вили, точно така. Не трябва да е акала, трябва да й е чисто дупето сутринта. В смисъл, не да сиу я мила, а да не е акала

# 107
  • София
Вили, целта на това изследване е да се види дали има снесени през нощта яйца, затова не се мие дупето.

# 108
Момичета, издирвам текста и мелодията на една коледна песничка, която не съм чувала. Знам само, че част от текста е "Дядо Коледа не спи" (или "не спал", не знам точно). Пеят я в яслата, Стефко се опитва да я пее, но аз като не я знам да му помагам... Rolling Eyes Та ако някоя се сеща и ми я каже + откъде мога да си я сваля, ще съм много благодарна.

# 109
  • София
На мен пък Мъри ми пее нещо - Мечо, мечо...
И по-нататък нищо...

Иначе вчера ми пя за първи път в живота - Мила моя мамо, коко те обицам!
Разтопи ми се сърцето...

# 110
  • София
Нещо такова ли "Дядо Коледа не спал и джуджетата събрал,работа на всички дал ,както той си знал......Той на всякое дете по едно ще раздаде ,а на най-послушните може и по две". Финала е любим. Laughing

# 111
"Мила моя мамо" Алинка също много сладко я пее! А като не я пее, идва да се гушка и ме гали и вика "Мама добичка!"  Joy

А тези другите песни не ги знам ...  Rolling Eyes

# 112
  • София
Да, Вили, точно така. Не трябва да е акала, трябва да й е чисто дупето сутринта. В смисъл, не да сиу я мила, а да не е акала
ПРИ НАС ДОКТОРКАТА НИ ГО НАПРАВИ. ХОДИХМЕ СУТРИНТА ЗА КРЪВ И НАПРАВИ И НАТРИВКАТА ТОГАВА. НЯМАшЕ ИЗИСКВАНЕ ДА НЕ Е АКАЛА, НЕМИТА И Т.Н. НА ВИКИ Й БЕшЕ ДОРИ НАМАЗАНО ДУПЕТО С КРЕМ - КАЗАХА МИ, чЕ НЯМА ЗНАчЕНИЕ.

# 113
Анту Toку що говорих с племенничките и те ми казаха долу горе песента.
Дядо Коледа не спал,той джуджетата събрал,работа на всички дал,както той си знал.На джуджетата им дал да лепят,да майсторят каквото те си щат-куп играчки за деца,кукли,колелца.Той на всякое дете,по едно ще раздаде,а на най- послушните може и по две.

# 114
Благодаря на всички за отзивчивостта!  Hug Hug Hug

# 115
Добър ден!

Днес имахме ужасна сутрин - станахме, започнахме "събиране на материали" за изследванията за яслата.Взех й отпечатъка на стъклото, измих дупето, изпишках я в гърнето (предварително стерилизирано с вряла вод), пресипах го в едно бурканче (изварено) и я сложих да ака, ама тя на инат не иска  Joy Занесох каквото успях да взема Mr. Green Взеха й кръв - тя пищя, вика, плака, събу си с шутове ботушите  -ужас ви казвам!  ooooh! После и на мен ми взеха и тя пак рева!  Rolling Eyes После ходихме при педито да й сложи ваксината и там същите крясъци и шутове  ooooh! И сега ми е сърдита!  Blush Обаче се изаха и успях да занеса и това в лабораторията!  bowuu Еййй, печени сме поне, а?!  Joy Сега стискайте палци всичко да е наред!

Весел ден на всички!  Hug

# 116
Що така бе [Vili4ka /b]!Много ли я е страх Али?
Едната ми племенничка когато беше малка итя така пищеше.Но сега е различно,радват се на доктора си.
Ади никога не е плакала/ама никога/Ходи си с кеф на поликлиниката.Първо това го свързвам с мен.Аз също обичам тази професия,майка ми е акушерка вече 26 г. а и свекър ми е шофьор на линейка.Винаги съм казвала че предпочитам инджекция,отколкото да пия хапчета,става ми лошо и ги повръшам.

А сега сърдита ли ти е Али,кажи й че така ще проверите дали е здрава и ще я заведете при децата.
На Ади като й кажа  Ще ходим ли при каките/яслата,тя е най- малката/ и тя подивява.

Ами това е че тази сутрин много се изморих,ходих до Пикадили и намерих спанак/много го обичаме в къщи/сготвих супа и ориз,и даже и супа топчета си бях наумила и нея,и мъж ми сега чака за спагети с 4 сирена.Абе твае да си взел жена която си обича кухнята и трудно излиза от нея.
Целувки на всички........   

# 117
Ами страх я е - миналата година се наложи да ходим на УНГ и там като се стресна и от тогава само като влезем в поликлиниката почва да пищи и пищи докато излезем (независимо дали някой нещи й прави или не)  Rolling Eyes

# 118
Анту И ние сме на коледна вълна

http://t.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=6a13a416b7a73cb … 3800b59c4c198fce5 
Снощи изтеглих  това от темата за детските песнички и филмчета (добрата Феята дала линк към това хубаво филмче) - и вижте каква  радост пада !!!
http://mimito-dobri4koto.mylivepage.com/file/634/4016_1.3GP
Незная защо така като се гледат директно са без звук. Ако се изтегли видеото и се гледа после - има си звук  newsm78
На едно от другите клипчета казва "дадо Газ" hahaha JoyЗащото снощи като й пуснах филмчето  , казах й Дядо Мраз , и тя оттогава все повтаря "Дядо Газ"
Даже днес до детската кухня като ходихме , го повтаря пред другите майки  Embarassed Laughing

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 14:16 от Мимито & Светла

# 119
Мимито & Светла и ние го имаме това филмче.Още миналата година ни го падариха,но Ади не го харесва.Сега сме на тема"Баани"/Барби/.Снощи до 21.30 гледа Барби Рапунцел и си умира от кеф.Знае почти цялото филмче.

Общи условия

Активация на акаунт