ЯНУАРСКИТЕ НИ МАЛЧУГАНИ ТИЧАТ ПО СНЕГА ЗАСМЯНИ

• 9 302
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро и от мен Grinning

Вили мерси за кафенцето миличка Hug

Ееее веднъж и аз да се включа по ранните часове,то не е хич рано де.Тъкмо ставаме и каката отиде при баба и,а бебе мрънка тук до мен май е гладна Wink И при нас има доста хубав сняг,Вяра ще я изведем после да се порадва,жалко че нямаме шейничка.

Вивка,браво за базара Grinning

Хубава неделя на всички  bouquet

# 226
Bon Toni, Пепито, Анту,  Телма, Виличка, Neda,  Дес, Галита, Дива Орхидея, Дейзи, Вивка, БЛАГОДАРЯ ви за поздравите и хубавите пожлания по повод рождения ден на Бояна Heart Eyes.
Вчера имахме цял ден гости и днес ще така- роднини и приятели. Много съм заета. Не организирах посещение на детски клуб, защото се притеснявам да не заразим други дечица.
По-късно или утре ще кача снимки Simple Smile

Sea woman Честит рожденик! Нека Светлин да расте здрав и умен!

# 227
  • Варна
Благодаря на всички, които ни поздравиха вчера и днес. Тази вечер е детския купон, добре че няма да е вкъщи... Mr. Green

А ето как пострада преди няколко дни малкият юнак. Изкара ми акъла, много се притесних да няма нещо на очето, но всичко е ок и дори минава по-бързо от очакваното.

# 228
Ох, Бисе, какво стана, че така пострада горкото? Sad Нищо, случват се и такива неща, ще се оправи!
Пък мен днес как ме изнервиха мойте... Rolling Eyes По едно време ревахме едновременно Максим, Стефан и аз... Rolling Eyes Тати шофираше, като се прибра - всичко тихо, Максим спи, Стефан кротува, а аз фуча с прахосмукачката и бърша сОполи! Много се изненада, защото го изпратихме със Стефан на вратата в добро настроение, а ме заварва разстроена. Първо му се навиках, че ми омръзна да съм все сама, после му обясних защо цивря. Rolling Eyes Малиии, много съм зле! ooooh! Ама като са ми такива кривотии децата какво да правя? Не стига, че са вечно залепени за мен, аз съм обслужващ персонал, ами и една усмивчица няма да получа за благодарност - само мрънкане и хленчове. Далеч съм от мисълта, че децата трябва с нещо да бъдат да длъжни на родителите си, обаче по една усмивка от време на време няма да ми е излишна. Не съм ли права?

# 229
  • Варна
Ани, аз в понеделник ще си купя валериан. Да ти взема ли и на теб? Hug Heart Eyes

# 230
Зимай, зимай!  Mr. Green Ама мен валериан само няма да ме оправи. Нещо по-така ми е необходимо - или да оставя неприлично голяма сума ЗА МЕН в някой магазин, или да цапна 2-3 големи и силни. За първото нямам необходимия капитал в наличност, а второто, колкото и да ми се иска, не мога да си позволя, защото ми е жал да отбивам още дребното кюфте (пак реве в момента Rolling Eyes), та ще почакам!  Crossing Arms  Mr. Green

# 231
  • Варна
На моменти и на мен ми излиза пара от всякъде... Rolling Eyes Успокоявам се, че след 2-3 години ще е по-различно...То тогава други проблеми, но ...

# 232
Леле, милото как се е пребило!  ooooh!

# 233
Тази вечер украсихме елхата с Ади.
Снимах и куклата,която купихме на Ади за Коледа.
Мниго съм изморена и ще лягам.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201615

# 234
Тази вечер украсихме елхата с Ади.
Снимах и куклата,която купихме на Ади за Коледа.
Мниго съм изморена и ще лягам.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201615
Много е красива я докладваи колко е висока че и обуща иима интересно  моята  щерка само я навлича нашата кукла.А я кажи това в ботуша мечето на ЕЙВЪН ЛИ Е?

# 235
Добро утро!
Днес ми се пие капучино!  Grinning

# 236
Здравейте и от мен!

Анту, благодаря за капучиното  Hug

Пепито, много хубава елха!  Peace

Аз пък каква съм шматка!  ooooh! Ходихме с Алекса в събота да й взема рез. от изследванията - влязохме, обаче тя се изплаши и започна да реве (реши, че пак ще я боцкат).И аз - шейната в едната ръка, Али в другата, взех каквито бележки ми дадоха и изхвърчах навън. И после като погледнах - ми те са ми дали само кръв и урина  ooooh! Та днес пак ще ходя и за другите и утре вече се надявам, че ще стигна и до яслата да ги дам документите  Joy

# 237
Анту благодаря,аз тази сутрин бях на виенско.

Заведохме Ади на ясла,беше голяма поледица и пред нас една мацка се поднесе и този след нея я удари.Много се изплаших,защото това става точно пред нас.
Мъж ми ми направи закуска. Laughing
DIVA_ORHIDEQ първо си помислих че сте харесали елхата,а то било куклата.Ами висока е около 60 см.Харесах я защото,можем да й обличаме дрешките на Ади,когато беше новородена.
А това в чорапа е мечето на Ейвън,ДА!Много го обича Ади,гушка си го.Стомаха му е пълен с топченца.
Ех, Vili4ka ,ще те побърка това Алинце! Joy
Затова,да тръгва на ясла и ти да си починеш.

# 238
Анту, мерси и на мен ми се пиеше капучино  Mr. Green

Аз заведох Коко на празник и сега мързелувам - не че нямам работа, но не мога да отпочна  Embarassed На обяд ще го водя на доктор, дано вече е оздравял  Praynig

Sea Woman, как постигнахте този грим  newsm78 Дано бързо да му мине  Praynig И Коко веднъж беше подобен като се удари точно под окото в ръба на една маса  ooooh! Но бързо се оправи

Пепито, браво на мъжа ти  Peace Аз със закуска не се уреждам (то и не закусвам) но редовно моя ми прави кафе  hahaha А в поледиците и мен много ме е страх - аз карам много внимателно, но никога не знаеш какъв е този пред теб или след теб  Whistling

Виличка, прекрасно те разбирам - и аз съм такава шматка  Blush

# 239
Радвам се, че ви е харесало капучиното. Mr. Green
Леле, Максим какъв сън удари, чакам го да стане да го водя на лекар. ПОне няма Т. Снощи пак ми вдигна много, беше ме страх да я меря, направо му дадох Нурофен и се оправи, оттогава не е вдигал, но не е добре детето, то е ясно. И Стефан го занесох на ясла със сополите, но няма как да ходя до центъра с двамата. Досега се рових в Здравния в темите с билкови домашни и на Ванга рецепти, има много лесни за приложение рецепти за кашлици и хрема, довечера ще тормозя Теко. Twisted Evil Ама искам до празниците да са ми оздравели и двамата!
А за 6-месечно бебе не открих досега рецепта за червено гърло, не искам да го тъпчат с АБ, ако няма по-сериозен проблем. Ако знаете нещо, споделете моля! Praynig  Praynig  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт