ЯНУАРСКИТЕ НИ МАЛЧУГАНИ ТИЧАТ ПО СНЕГА ЗАСМЯНИ

• 9 295
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
НИе спиме с това мече ПЕПИТО не ляга без него искам още 1 да взема но  ги няма ако ти изпадне свиркай.Кажи за куклата от къде и колко я зе на мене затова ми хареса че може да се облича в бебешки дрехи не намерих никъде такава

# 241
Имаме си двама Даниел-овци сред януарчетата! Да им е честит именния ден, да растат здрави и щастливи!   bouquet

# 242
DIVA_ORHIDEQ    мисля че пишеше в брошурата че е запоследно,затова ли няма!?
Може след време пак да гопуснат.Спомням си че отдавна го имаше.Или ше го пуснат,в брошурка само за представители,там нали пускат,стари продукти ,по евтинозада могат да си ги изчистят.
За куклата,съвсем случайно,моята свекърва открила борса за играчки/Понт се казва/И  аз отидох да я разгледам.Нищо другоне ми хареса освен тези кукли.Имаше толкова много и момиченца и момченца.С официално облекло,с гащеризони,с рокли.Но аз харесах това момченце/със син цвят /,но когато отидох да купувам,почти бяха свършили,само с червено,и купих тази.За 26лева.

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 11:04 от Пепито

# 243
Какъв късмет ще изтеглите за Новата година?  Wink
Момичета, да не забравите да пуснете смс на 1117 за Българската Коледа!  Praynig

# 244
Благодаря Анту ,падна ми се УЧЕНИЕТО!
Може би идната година трябва да се науча как се правят МОМЧЕНЦА! Laughing
Аз не искам момченце! Sad
Винаги съм казвала че Господ знае на кого да прати момченце.На тази жена,която е готова да стане свекърва Wink Simple Smile

# 245
Благодаря Анту ,падна ми се УЧЕНИЕТО!
Може би идната година трябва да се науча как се правят МОМЧЕНЦА! Laughing
Аз не искам момченце! Sad
Винаги съм казвала че Господ знае на кого да прати момченце.На тази жена,която е готова да стане свекърва Wink Simple Smile
ААА не така  хубаво е да имаш и от 2 та пола.МОето детенце иска още 1 сестричка за другата коледа #Crazy #Crazy newsm78На мен ми се падна ваканция да си приготвя куфарите #Crazy

# 246
  • там където ме зове сърцето!!!
  bouquet Честито на всички именници!!!!     bouquet

Пепи , всичко си е съдба ...
Мислех , че съм най-щастливата мама , защото си имам момиченце , но се чувствам още по щастлива и като мама на момченце!!!Винаги съм си пожелава здраво дете , без значение пола ,грижите , тревогите ,любовта , която даваме и получаваме са едни и същи!Лесно се гледат и момичетата и момчетата когато са здрави и всичко си им е наред ! Peace

# 247
  • София
Дааа, няма радост по-голяма да си мама поне на двама! Въпреки ,че на моменти и един ми е достатъчен да ми изпили нервите.
Ани и sea woman, не разбрахте ли къде се раздават успокоителни лекарства и то без пари. В софийските детски градини - правилен отговор. Laughing Лошото е,че не във всички. Нашата сестра не взима явно. Вместо да се извини ,тя не ми говори, но аз съм толкова обидена,че и аз не й говоря.Много е тъпо, но ми писна все по-умния да отстъпва.Кога ще ми прикипи и ще си поговоря пак с директорката, че допуска личните отношения да влияят на професионалните.Не може така да не каже нищо за детето когато го предава.
Ани, на мен се падна "Няма съмнение,нужно ви е повишение" Grinning И са си мн.прави, лошото при мен ,че ме повишават само в длъжност,а в заплата съм в застой. #Cussing out
Честито на именяците!  bouquet

# 248
Честито на всички , които днес празнуват!

Брат ми дойде да погледка Али, а аз успях да отида да й взема изследванията, бележката от педито и всичко ни е готово! Утре отивам да я запиша в яслата и ще видим кога ще кажат да тръгва  Grinning Милото ми момиченце, хич не искам да си я давам ...  Rolling Eyes

# 249
О, Неде, я не се тормози за глупости! Знам, че ти се налага да я виждаш всеки ден, но нито ти е роднина, нито приятелка. като иска да се прави на обидена - орав й път. Ти я поздравявай, дръж се учтиво, пък тя да си мисли, каквото си иска!
Вили, няма страшно, Али ще бъде наред, много ще й хареса, ще видиш!  Peace
Максим има червено гърло, но слава Богу, гърдите му са чисти.  Praynig Обаче ни дадоха АБ и сега се чудя какво да правя. Хем съм много против АБ, хем не знам с какво друго да го лекувам, а бързо трябва да го оправя, защото ни предстои ваксина. Ох, как искам тая зима да свършва. Close

# 250
Анту, сега може да ме освиркат всички, ама съм на мнение, че ако действително се налага да дадеш АБ по-добре го дай...  Rolling Eyes

А за Али - тенкю!  Hug Hug Hug

# 251
Максим има червено гърло, но слава Богу, гърдите му са чисти.  Praynig Обаче ни дадоха АБ и сега се чудя какво да правя. Хем съм много против АБ, хем не знам с какво друго да го лекувам, а бързо трябва да го оправя, защото ни предстои ваксина. Ох, как искам тая зима да свършва. Close
Ани, и аз съм против АБ,но за толкова малко бебе не бих рискувала, при тях проблемите стават за часове!!!!Ако няма Т може да изчакаш , ама ти решаваш Hug

# 252
  • Madrid
Честит рожден ден на Бояна!Да расте весела,засмяна,на мама все да е отмяна!
Честит рожден ден на Светлин!Да е здрав,усмихнат,любознателен и щастлив!!!
Със закъснение...
Sea Woman,юнак без рана не може!Да си оправя очето му бързо!!!
Виличка и на мен ми предстои да давам Сами на градина,но аз съм положително настроена.Мисля ,че като мине седмица,притесненията ти ще намалеят! Hug
Анту,нали беше привържаник на хомеопатията,не може ли да се консултираш с хомеопат?
Неда,защо не и кажеш в прав текст,че вдетиняването е добре да продължи,докато общува с  децата,с родителите е добре по-дипломатично!
Пепито,много е хубаво да имаш момче,от мен да о знаеш! Wink
Самуил е слабичък,но много жилав,това ми прави много голямо впечатление.Препядствията за по-големите деца ги преминава с лекота. Simple Smile
Не на последно място искам да честитя имения ден на всички празнуващи!  bouquet

# 253
Честит имен ден на именниците и от мен!!! Да са живи и здрави!

Ани, каквото и решение да вземеш за АБ - ще е правилно! Ти си майка и можеш да прецениш какво е най-добре за детето ти! Успех и дано бързо се оправи малкото дяволче  Hug Praynig

Неда, не се тормози - ако и след празниците продължава да се държи така най-добре говори с нея и после ако трябва с директорката  Naughty

Виличка, успех в яслата утре - да знаеш че макар, че отначало ще е разстроена после ще и хареса. Все пак там е пълно с деца и не е скука като вкъщи

# 254
Пепито,много е хубаво да имаш момче,от мен да о знаеш! Wink
Права  си  Peace много е хубаво да имаш момче , но и момичетата са страхотни -от мен да знаеш!!! Hug
Илиндичка ,аз май отдавна не съм виждала снимки на Сами!!! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт