ЯНУАРСКИТЕ НИ МАЛЧУГАНИ ТИЧАТ ПО СНЕГА ЗАСМЯНИ

• 9 300
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Чакайте аз пък да притуря едни "боки" към вискито:

# 16
Хайде то и аз да се разпиша, че като нямам друго спокойно време Simple Smile И аз съм навита за ракийка, нещо ми се стегна душата тези дни в къщи  ooooh!
Ние бяхме малко болни, ангина...ама се оправя Симонка.. Общо взето не и личеше, че е болна, пак дивее и щурее.
Казваме днес стихотворението за Мечо - мечо си облече топлото елече... И я питам: какво облече мечо? и тя: жилетка!  Mr. Green
Анту :много са ти готини дечицата, но и за мен изобщо няма прилика между двамата Simple Smile
А за подаръците....ние имаме такава топка надуваема. Баба и и дядо и я донесоха от Китай. Мони скача много готино с нея и е много смешна. Много бързо я овладя.
За Коледните подаръци - мисля да взема една кукла с памперси, шишета, лъжички...Баба и дядо са подготвили някакъв зоопарк огромен, който се сглобява, но не знам как изглежда точно. И някакъв самолет със стюардеси....хаха, тя си пада по самолети понеже  Laughing
Айде аз съм още малко тук, някой ако ще черпи да черпи  Wink
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора!!!!!!!!

# 17
Ох, точно каквото обичам - уиски и шоколад!

# 18
Да ти е сладко, Пеперудке! Grinning И да оздравява бързо Симонка, че да посрещнете празниците спокойно.
Това се отнася за всички!  Naughty
А че не си приличат моите - не си приличат. Joy Свекърва ми ме бъзика, че съм си ги била поръчала шарени.  Mr. Green А на мен ми е криво, защото винаги съм искала близнаци, а те хич да не си приличат децата. Whistling

# 19
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
и аз в новата темичка, ама както винаги съм последна за деня и няма никой ...

Момичета, много  благодаря за отговорите! Да си призная, понеже по цял ден съм на компа и вечер съм гроги - изобщо съм изключила, че гугъла върши такива работи, като търсене ..... сраааам  Embarassed Mr. Green

Да ви се похваля - то незнам дали е за хвалба де, но от седмица Алекс заспива без мляко - вече не се кърмим!

Лилия - бързо да се оправяте!

Анту - да са ти жива и здрави юнаците! Много са сладки!

DIVA_ORHIDEQ - честита придобивка и все така весело да се ползва!

Пеперудка - и при вас бързо да минават болестите! Уф, ангина - много неприятно!

Много хубава трапеза сте спретнали ...
Отивам да спяяяяяяя, че 6ч наближава!
Лека на всички!

# 20
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Честит Имен Ден, на всички именници!

Най много честитки заслужават малките ни именячета
Никола на grisha_81, Ники на mishlentze, Ники на ira_ic, Никола на Tedo, Никола на NinaMG, Никола на frina /дано никого не изпускам/

Да ви е живо и здраво името и вие с него! Много щастие, късмет, усмивки, положителни емоций и ведро настроение, да ви заобикалят!
Весел празник!

# 21
и аз в новата темичка, ама както винаги съм последна за деня и няма никой ...

Не си последна за деня , а си първа за 6 декември  Laughing
Записвам се и аз в новата темичка , и си лягам , че докато изчета всички писания почти дойде утрото  Grinning

# 22
Честит Имен Ден на малките ни сладурковци!!!

Снощи ми се скапа нета и не можах да се почерпя с бонбонка,но ще си я взема сега,за да ми е сладък деня.
Ах каква рима се получи.

food010 kaffeetrmker_2 morning
Някой като мен дето го мързи да я подхване?.

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 08:48 от Пепито

# 23
  • Варна
ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН НА ВСИЧКИ! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА!!!
Честит имен ден на всички малки големи януарчета и всички вас, които също празнувате, честит празник на вас и вашите близки!

Честит професионален празник, ако има банкери(ки) сред нас!

# 24
Честит Празник на всички, които днес празнуват!
Нека той ви донесе много щастие, много късмет и здраве!

# 25
ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МНОГОБРОЙНИТЕ НИ, СЛАДКИ ЯНУАРЧЕТА, КОИТО НОСЯТ КРАСИВОТО ИМЕ НА ДОСТОЙНИЯ СВЕТЕЦ! ДАНО СВ. НИКОЛАЙ ВИНАГИ ВИ ЗАКРИЛЯ И БДИ НАД ВАС! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИчКИ ОСТАНАЛИ ПРАЗНУВАщИ, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!

Честит празник на всички бургазлии и на красивия Бургас!  Hug
Хайде на рибката!:

# 26
ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН НА ВСИЧКИ!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!
ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА БАНКЕРИТЕ И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БУРГАЗЛИИ!!!

За всички е мойто пожелание за здраве и късмет, много успехи и щастливи мигове!

Малко за нас - Коко е ни болен, ни здрав. Няма му нищо, но още му се излива секрет в гърлото от задната хрема, иначе не пие нищо и не му личи че боледува.
За украсата - елхата я направих още средата на ноември, и всяка седмица добавям нови нюанси - коледни чорапчета, свещички, каренца, снежинки...
За подаръците - бях писала някъде, но пак ще си кажа  Embarassed - микровълнова печка, бормашина, формула 1, някаква работилница, интересна книга с музика или 3Д. Това са му поръчките освен "зелен подарък"  newsm78
С тея бормашини направо ме побърква - като ходим по улиците и няма, няма срещне някой човек и го пита "Имаш ли бормашина"  hahaha
Другото му е да пита кой има паца и ако няма "защо няма"  Joy Сега вече оправя всички въпроси - къде, как, кой, защо, отговаря със защото, и все по-често употребява правилно аз, ти, мойто, твойто.

Нека всички болнички бързо да оздравяват  Hug Виличка, как е Лили? И аз всеки ден си мисля за нея...

# 27
чЕСТИТО И ОТ НАС НА ИМЕНИЦИТЕ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ТЕ И ИМЕТО ИМ

# 28
  • София
ЧЕСТИТО НА ИМЕНИЦИТЕ и от нас!
Да Ви е живо и здраво името!
[/size]

# 29
  • там където ме зове сърцето!!!
Честити празник на всички
 именници!!
Със здраве да си носят името !!!