Да се почерпим за тяхно здраве! (и наше удоволствие
)

Биха и ваксина,много плака и така......
трябва и такава категория да има
,но нещо мн.задължения и работа ми се събра+болестите напоследък.
-моля! 
!!!!Знам , че по лесно е да се каже, отколкото да го направиш ,когато са те ядосали !!
Ти си си в правото да поискаш дневника и ако няма какво да крие не виждам повод да реагира така(дори да има проблеми или да е ядосана ), но най често кой на когото може си го изкарва за жалост !!!Аз лично бих и върнала двата лева и бих и казала две думи , защото поведението и е детинско ,това все пак е педагог и работи с деца !Смятам , че и директорката ще си поговори с нея така че ще се държи добре!!!

Нямам думи за поведението на г-жата към Лъчко , но си мисля , че добре си и го казала и правилно те е разбрала ! 

Питам и защо те ухапа-"щото пожата кара на Еми и има пет-пет на дупето" и от там предположих,че ако е станало така Дари е била най-близко до Еми и го е отнесла.. В парка съм наблюдавала на два пъти такава реакция при деца,като не могат да се съпротивят на този който им се кара-най-близкостоящото дете го отнася,без даже и да разбере какво става..Та още на другата сутрин проведох разследване и след обяд другата смяна са казали на свекърва ми,че наистина Еми я е ухапала,тя е по-голяма и си е казало детето.. Случват се такива неща наистина,но мисля че е рано да приемаме всичко казано от децата за истина,много фантазират..ето беше Еми,Рая..не ги бърка със сигурност,защото онзи ден ми показа шкафчетата им!
За да съм в час с новото си амплоа, чета нормативни наредби като някой книжен плъх..надявам се да ми се отрази на заплатата,както обещаха.. 

Пусни малко снимки на Даринката да я видим колко е порастнала 

В момента и двамата са напълнили памперсите
, Стефан спря да си казва
и съм му ядосана!
Иначе Стефан е супер изпълнителен и прави всичко, което му кажа, старае се да помага детето. Малко ми е палав, ама какъв да е на 2 години?
Браво на Хриси за мерките, виж как хубаво е наддала, а ти се тревожеше! 

.
Лека работа ти пожелавам. Друго си е да влиза още един доход в семейството (хехее, аз още не мога да си похарча заплатата, преди това не се е случвало
)
Ние вкъщи не можем да ги опазим, пък там 20 деца си представям какво е.
Като почне така да ме бие, аз й хващам ръката и я удрям с нейната ръка и и говоря, че това не е хубаво и т.н. Вашите деца правят ли го този номер и как мислите да се справяте?
... Мисля, ако имаме родителска среща някога това да го отбележим непременно! 
Че утре все пак е почивен ден и трябва да се почива!
В яслата ми я хвалят, че памперса й е все сух и всичко в гърнето вършела, но у нас положението е коренно - ако веднъж се изпишка на ден, ще са големи радости. Все пак гърнето си е солидна сума (за такова) та искам и повече мнения
.Аз си знаех,че отдавна трябваше да се прегледам,но какво да се прави.Гледаха ме на скенер и ми каза,че общо взето имам уморени очи,малък проблем и нямам тумор
,обясни ми че с този скенер се виждал чак мозъка ми.Направо като чух изпаднах в ужас, но поне си тръгнах спокойна,май диоптъра ми е 0,5 за далече и на двете очи.Утре съм на пазар да си избирам рамки.
.
Често получаваме и незаслужени обиди , уви ... 

Да се научи да си сдържа нервите
Та тя така утре ще избухне и ще си излее гнева върху някое детенце

Сега пак почваме отначало, но пък в яслата като ги учат на гърне, тя за тоалетната чиния не ще и да чуе.
Няма ли да е малък Боре за Nintendo DS?
), но и нея не я иска... Аз съм сигурна, че с времето ще се научат, само дето толкова нерви трошим покрай това... Ще подавам малба за ясли идващия януари и гърнето трябва да ни бъде близка цел, защото на 2 и половина в яслата с памперс няма никак да върви. А за музикалното гърне, понеже беше още от Светлин, не мога да ти бъда много полезна, защото се счупи отдавна и беше изхвърлено. Но не беше скъпо! Сега гледам има едни гърнета като колело-конче (ама че го обясних), но не мисля, че са практични. Аз съм за най-обикновените гърнета (имаме 3), защото то не е за забавление. Сега се сещам, че една позната научила нейното момченце на гърне, като го прилъгвала с бонбони... Александър е луд за "мони" и се замислям дали и това да не пробвам...

Само търси какви бели да направи.