ЯНУАРСКИТЕ НИ МАЛЧУГАНИ ТИЧАТ ПО СНЕГА ЗАСМЯНИ

• 9 322
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен!

Честит празник на всички бивши, настоящи, бъдещи и вечни студенти! Joy

# 61
Честит празник и от мен на всички студенти
sea woman Ще се видя каква че съм с очилца  Thinking Как е Светлето,харесва ли му на училище.А за тоалетната-слагам си я без детски седалки,направо на тази голямата-тя затова е голям образ като седне и се държи сама  Mr. Green, но мое мнение е, че не е добър вариант да го прилъгваш с бонбонки.
Хайде хубав ден за сега от мен,отивам да готвя, че като стане после халата и няма как

# 62
 ето малко снимки и Лейдито е с гадже какво си мисллите вие hahaha hahaha Joy Joy

Последна редакция: нд, 09 дек 2007, 09:05 от DIVA_ORHIDEQ

# 63
  Имаме и детска седалка за тоалетна  Сега гледам има едни гърнета като колело-конче (ама че го обясних), но не мисля, че са практични. Аз съм за най-обикновените гърнета (имаме 3), защото то не е за забавление.

Ние ползваме най-обикновенно червено гърне (без капаци , столчета и т.н.) Имаме и седалка за тоалетната , но там и е забавно като седне и нищо не прави, само къса от тоалетната хартия и се бърше  без да е свършила работата hahaha За музикалното не мога да кажа , защото не съм й купувала такова . Ама обикновенното гърне го харесва -   вече свикна с него и от няколко дена вече не ми е препикавала нито веднъж Hug макар че по цял ден е без памперс (само нощем слагам , защото не ми се става да проверявам дали е суха) (Ама сутрин обикн. е сух, и после го използвам за разходката.) Ама аз отдавна я уча , даже доскоро бях взела да се отчайвам , тя се сърдеше като я слагах на гърнето , а секунди след това се изпикаваше обилно в другия край на стаята Mr. Green Доста усилия, нерви и разяснения ми костваше  Sick Но сега като виждам резултатите много ми е мило  Hug За акото обикновенно казва чак след като е свършила работата , ама и за това ще свикне  Wink

# 64
Здрасти и от мен Hug
Честит студентски празник !!! Като си спомня само за студентските купони и ми се стопля душата Simple Smile

Сигурна съм, че не във всички градини и ясли бият децата.
Бояна като се ядоса, сама се хапе по ръката. Но така, че и остават следи от зъбите ...
Откакто ходи на градина много обича боб. Питам я- какво ще яде на рождения си ден, а тя отговаря - Боб Laughing Щом не иска торта - лесна работа Simple Smile Аз и без това до никъде не съм стигнала с подготовката на рождения й ден, който е в събота. Лошото е, че ще е работен ден и най-вероятно ще го празнуваме в неделя.
Аз съм се размечтала за малко отпуска, но си имаме нов шеф и май няма да е скоро. Whistling
Поздрави!

# 65
Честит Празник на всички настоящи и бивши студенти!

# 66
Сетих се като заговорихте за гърнетата,ние имаме 3 Mr. Green - 2 обикновени,а хита е едно като столче и в него се поставя едно съдче в което се пишка (и други неща вършат Grinning) и си има капак-сигурно ги знаете. Това последното го взех защото 2те обикновени много големи за нашто дупе и потъва и все е мокро като стане.а това амлко по тесничко и няма как да натопи дупанката,а колко радост и игра падна с него Joy

# 67
Късно взе да си ляга напоследък Мимито ... вашите в колко часа ги приспивате ? Преди спеше предиобед и следобед , и пак си лягаше около девет... А сега  Confused През деня един път спи - точно по обяд , а вечер до късно не мога да я приспя...  Сърди се като се опитвам да я приспя , а вече е голяма за да я люлея на ръце , тежи ми  Simple Smile
Днес към 11 и нещо чак заспа  Embarassed

# 68
  • София
Ами нормално е вече да не им се спи както преди - с възрастта все по-малко ще спят. Пък и са на периоди и така!

Бояна като се ядоса, сама се хапе по ръката. Но така, че и остават следи от зъбите ...
Откакто ходи на градина много обича боб. Питам я- какво ще яде на рождения си ден, а тя отговаря - Боб Laughing
Същия номер като при една приятелка - казали са й от яслата, че така ги учели като се бият или хапят едно друго после на тях да си изпробват зъбите да видят 'колко е хубаво'  Mr. Green
И Вики много заобича боб от яслата. Всъщност аз преди това май не й бях давала. Като я питам какво са яли и тя всеки ден ми казва едно и също - 'супичка и бобче'.
Успех в организирането на РД, Роси!

# 69
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро!!! smile3507

Калоян снощи заспа в 00.30 и 8.30 вече беше готов за нови подвизи!!! Wink Преди заспиваше в 22.00-23.00, сега ако успея до 23.30 да го приспя ще съм добре!На обяд спи 1-2часа , но винаги в различно време заспива   от 11.30 до 16.00ч.!

# 70
VIVKA, специално за теб:

Хайде на кафенцееее !  Mr. Green

# 71
Ооо, и ти си имаш кафенце - ей сега ще го опитам  Mr. Green

# 72
  • там където ме зове сърцето!!!

Честит имен ден ,
на всички празнуващи!!!!!
Здраве , късмет и
 сбъднати мечти!!!
Весел празник