Как е Светлето,харесва ли му на училище.А за тоалетната-слагам си я без детски седалки,направо на тази голямата-тя затова е голям образ като седне и се държи сама
За музикалното не мога да кажа , защото не съм й купувала такова . Ама обикновенното гърне го харесва - вече свикна с него и от няколко дена вече не ми е препикавала нито веднъж
макар че по цял ден е без памперс (само нощем слагам , защото не ми се става да проверявам дали е суха) (Ама сутрин обикн. е сух, и после го използвам за разходката.) Ама аз отдавна я уча , даже доскоро бях взела да се отчайвам , тя се сърдеше като я слагах на гърнето , а секунди след това се изпикаваше обилно в другия край на стаята
Но сега като виждам резултатите много ми е мило
За акото обикновенно казва чак след като е свършила работата , ама и за това ще свикне 

Аз и без това до никъде не съм стигнала с подготовката на рождения й ден, който е в събота. Лошото е, че ще е работен ден и най-вероятно ще го празнуваме в неделя.
) и си има капак-сигурно ги знаете. Това последното го взех защото 2те обикновени много големи за нашто дупе и потъва и все е мокро като стане.а това амлко по тесничко и няма как да натопи дупанката,а колко радост и игра падна с него

Препоръчани теми