ПОчерпете се за мое здраве, милички!

В началото отказваше да седне на гърнето, но за(сега) няма проблем. 
Радвай се, че обича да спи. Бояна не е спала по два пъти през деня откакто беше на по-малко от годинка. Заспива късно вечер, но за сметка на това става рано
.
Радвай се, че обича да спи. Бояна не е спала по два пъти през деня откакто беше на по-малко от годинка. Заспива късно вечер, но за сметка на това става рано
И сутрин обикновенно памперса й е сух , като стане - веднага я изпишквам , после закусва 
Ако не беше жалко,щеше да е смешно,нали? 
, затова така набързо минах. Обаче сега децата спят, а аз изпих още малко Пина Колада Амарето (днес май попрекалих
Цял ден ми се обаждат разни хора да ни поздравят за 8.12, всеки се запътил нанякъде - сестра ми в Банско, братовчед ми в Букурещ, леля ми и свако ми - на купон в една къща край езерото Сребърна, свекърва ми - на купон с колеги, а аз и моят мил Мирослав седим у дома на масата над по една паница боб, да БОБ!!!
От минералния басейн в хотелчето (вода с Т над 45*С, вътре тъмно като в рог, само едни пари се носят, ние нацамбуркани вътре всеки с по бутилка вино, въпреки изричната забрана на управата
иииииии
) - право в механата, навън кучешки студ, сняг до кръста, ние вътре аху-иху, едни наздравици, едно чудо, оттам - набегом в хотела в басейнчето, до сутринта, оттам - в кръчмата - абе, незабравимо!!! 

После се прехвърлихме в игралната зала на една ролетка.Стояхме до 5 сутринта и пари спечелихме,добра сума!
Приключихме в дискотека,изкарахме чудесно,с много положителни емоции.Днес естествено ми се спи,а и съм с мускулна трескареших да бягам,но от лятото не съм спортувала и резултата е налице

Само така! 
Много беше весело Препоръчани теми