ЯНУАРСКИТЕ НИ МАЛЧУГАНИ ТИЧАТ ПО СНЕГА ЗАСМЯНИ

• 9 289
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Ето любимата песен на Алекса От 3 дни само това се слуша у нас!

# 31
Честит празник на всички празнуващи!

Виличка,за 6път я слушаме песента и сега се сърди пак иска да я слуша-хареса и.

# 32
Виличка,за 6път я слушаме песента и сега се сърди пак иска да я слуша-хареса и.

Радвам се! Незнам как ги хваща тази песен, но на дребните много им харесва!  Joy

# 33
А коя е песента? Сега не мога да си я пусна, че дребчо спи. После ще я пусна на Теко, като си дойде от ясла.

# 34
  • там където ме зове сърцето!!!
Радвам се! Незнам как ги хваща тази песен, но на дребните много им харесва!  Joy
Peace И Калоян я хареса , даже си припява много смешно Joy Joy Joy

Цитат
"Ейййй, точно това си мислех , че имаш предвид     Знаех си, че този пост един ден ще ме връхлети с пълна силаааа   "

Много се смях на тази тема , жалко че не можах да я видя преди да я изтрият ама пък добра дружка ми я прати  Joy Joy Joy Joy

# 35
Аз също много я харесвам тази песничка.Ади обича да ги гледа "каките".Всяка неделя й ги пускам в 8.30.тъкмо по това време закусваме.

Показвам лепенките,които обещах,да не кажете че не съм сериозна.
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=198617

daisy_st ми се губи нещо,ама и много други де.
Сигурно работят хората,имат си задължения, newsm78
Може да ме упрекнете ама аз си стоя вкъщи,детето на ясла и аз ко правя kaffeetrmker_2 atwork newsm79 wash hang 1ironing newsm71 cook

# 36
Честит Имен Ден на всички Януарчета-добрички!Със здраве и гордост си носете името!

Пепито, тук съм, мила Simple SmileНе съм се изгубила:)Относно "стоенето ти вкъщи"-няма място за упреци, нали все някой трябва да свърши всичко това.Изобщо не е за подценяване труда ти Hug

Вчера майка ми ни дойде на гости.Ще остане една седмица.Друго си е собствената ти майка да ти е под ръка.Прави всичко, което й кажа, пък аз си почивам WinkГоляма отмяна ми е Peace

Да ви се похваля-от 10 дни слагам Паолина на гърнето след сън.А днес по едно време сама го донесе, каза:"аку", сложих я да седне и след малко резултатът беше на лице Joy

Относно коледните подаръци- засега съм взела едно пиле, с дрехи и обувки.С батерии е, върви и издава някакви звуци.Мислех да взимам една дъска за рисуване, но едно "птиченце" ми каза, че Поли ще получи такъв подарък Wink.Съответно съм в чуденка какво друго да измисля.

# 37
  • София
чЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАМИТЕ БУРГАЗЛИЙКИ!
чЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИчКИ ПРАЗНУВАщИ ДНЕС!

А че не си приличат моите - не си приличат. Joy Свекърва ми ме бъзика, че съм си ги била поръчала шарени.  Mr. Green
Ама как да са шарени, бее! Едни и същи са! Поне на тази възраст си личи, че са братя! Как само аз така да ги виждам, незнам!  Grinning

Днес бяхме на ваксина и ние.Понеже се притеснявах от температури и други такива неразположения ми предложи нова ваксина,която била по пречистена от тези дето ги слагат ,та купих от тази-засега няма реакция,температура също-весела е,плака много,но защото и боцнаха две инжекции-
Сподели, моля те от коя ваксина сте купили? Ние вместо 3те ДТК сме слагали 'ТетраАктХиб', а сега съм загубила рецептата каква ваксина трябва да купим. (всъщност имам една рецепта за Инфарикс, ама не съм сигурна, че това е ваксината, а не нещо друго да ни е изписала  Embarassed)

petenceto, много добре се оправя твойто момченце в говоренето, браво! А за хремата, доколкото знам, поне 1 год. в яслата ще си я влачат  Tired Дано да не прераства в нищо сериозно. И ние сме така, само,че не със задна, а с теч - ама по малко.  Praynig
Иначе за говоренето, все да ви се оплача - Вики хич не ми споделя. По принцип говори много, знае много думи, ама като я питам нещо се прави, че е заета  Mr. Green или че не чува (на кой ли се е метнала  Close)... Колко пъти съм я питала елементарни неща за яслата - какво ядохте (е, хубаво, може да не помни  Grinning), на какво ирахте - и нищо... аз ли не задавам въпросите както трябва  newsm78 Само като я попитам какво пяхте днес и се почва целия репертоар. Дори като я питам Дядо Мраз (Коледа) какво искаш да ти донесе - и нищо не последва  Embarassed Съвсем случайно една вечер докато скачаше на леглото преди лягане и се опря на стената, явно се е досетила и вика: 'така - наказана на стената' и си вдига ръцете нагоре с лице към стената, и ние с мъжа ми  Shocked Така зацепихме, че ги наказват за някакви бели в яслата, после се отвори и ни каза кое дете било наказвано, за какво и т.н.... Тогава я подпитах дали ги бият и тя ми каза веднага: 'по дупето' и показва ухилена. Нямам коментар за последното.
Хубав празник на всички!  Hug

# 38
  • София
за подаръците, пак да кажа. Ние напоследък сме луднали по дървените играчки PURE TOYS. До нас има един магазин и сега са го заредили с Уникални неща за различни възрасти! И най-важното Вики много си ги обича и се заиграва дълго с тях. За Дядо Коледа в яслата купих пак от там ей този пъзел (той ще си остане за яслата, за у дома имаме подоби от по-елементарните, пак от същото място) : http://www.avenuedesjeux.com/catalogue/puzzle_en_bois_avec_bouto … gne_toys_pure.php
Намерих ги в един сайт на френски: http://www.avenuedesjeux.com/catalogue/toys_pure.php
И на намески: http://www.eu-holzspielzeug.at/Allerlei-c-21.html
Иначе магазинчето ни е това: http://www.pumpelina.eu/ (само да не прозвучи като реклама!)

# 39
Съвсем случайно една вечер докато скачаше на леглото преди лягане и се опря на стената, явно се е досетила и вика: 'така - наказана на стената' и си вдига ръцете нагоре с лице към стената, и ние с мъжа ми  Shocked Така зацепихме, че ги наказват за някакви бели в яслата, после се отвори и ни каза кое дете било наказвано, за какво и т.н.... Тогава я подпитах дали ги бият и тя ми каза веднага: 'по дупето' и показва ухилена. Нямам коментар за последното.

Явно ги пошляпват, така ли  #Crazy

# 40
galita може и да ги удрят.Незнам.
Но аз си спомням ча инас ни наказваха в градината и вдигнати ръце.
Снощи Ади ми вика."Бий Они!"
Питам я"Кого бие Йонито?"
А тя -Ади
Аз пак я питам."Бие ли те Йонито?
А тя Да
После вика Не!
Много си измисля.
На кого ли се е метнала такава-не на мен!
От къде се е научила вместо НЕ казва-Ц-ц.

# 41
  • София
galita може и да ги удрят.Незнам.
Аз пак я питам."Бие ли те Йонито?
А тя Да
После вика Не!
Много си измисля.
Абе, не може да им се има много доверие - точно на тази възраст на отрицанията!

# 42
Къде сте всички тази вечер?  newsm78 Явно празнувате добре  Joy

В къщи до сега бяха майка ми и баща ми, хапнахме, пийнахме и така  Mr. Green  И утре пак ще са у нас - имат годишнина от сватбата и ще купонясваме тук, за да е по-удобно за Али и като й се доспи да си легне  Mr. Green Така че дълго ще се празнува тук  Joy Drunk cheers

Весело доизкарване на всички  Hug

# 43
Да хвана и аз последните минути от празничния ден и да кажа и аз:
Честит празник на всички
 именници, банкери, бургазлии и на всички около тях!Бъдете здрави и много щастливи!

galita

(всъщност имам една рецепта за Инфарикс,

ами ваксината е точно тази,но се казва ИНФАНРИКС.При нас я има само в аптеката,която е до поликлиниката,в другите се дава поръчка .Но при вас може да я има в наличност в повече аптеки.Да ти кажа ефекта е супер за сега,няма температура , няма неразположение.Всичко и  ок.Както ми каза лекаря няма странични ефекти  Peace
По повод на пошляпването в яслите и детските градини -не се заблуждавайте,че това е само измислица на децата.Наистина го има и този метод на възпитание, с който се сблъсках в новата ни градина,в която децата ми са по стечения на обстоятелствата в нашия град.От 1 октомври нашата си ДГ е в ремонт,което страшно ме възмути-цяло лято спаха, сега се хванаха да ремонтират,но така е в цялата ни държава.Та синът ми всеки ден като се прибере ми разказва как госпожата-и едната и другата набили едно или друго дете,всеки път са различни,в повечето случаи са и едни и същи деца.На помощ на госпожите в боя са и лелките естествено.Върха на цялата картина беше, когато една вечер,както винаги последни децата-моя и на сестра ми бяха при госпожата в кабинета й.Забирам ги аз,а тя една мазна такава-казва ми че няма забележки,били много послушни и тем подобни и ни си тръгваме.В колата разбирам,че Лъчезар е наакан  #Crazy, направо луднах,казах на мъжа ми и той побесня,пред малките и Дени,не го питах повече нищо,за да не го злепоставя,но като се прирахме детето ми каза,че госпожата не го пуснала до тоалетна и от обяд той е в това положение-каза ми-МАМО И ДЕЦАТА РАЗБРАХА,НО АЗ ГИ ИЗЛЪГАХ,ЧЕ НЕ СЪМ И ТЕ НАКРАЯ МИ ПОВЯРВАХА CryПредставете си какъв тормоз е било за детето ми.На следващия ден имах разговор на високо ниво с госпожата-а тя сплавена му вика-Ами Лъчко три пъти те пуснах до тоалетна  ooooh!.Казах и ,че ако се наложи и 30 да го пуска и от тогава нямам проблеми да чукна на дърво.Ох да ни оправят старата градина и след нова година живот и здраве да се връщаме.
Леле  Embarassedнаправо се олях този път с писане ,но ще ме извините.

# 44
От 1 октомври нашата си ДГ е в ремонт,което страшно ме възмути-цяло лято спаха, сега се хванаха да ремонтират,но така е в цялата ни държава.
О, pepi, това в 99% от случаите далеч не е по вина на яслите/градините - няма пари и това е. Ама наистина няма, като ви казвам (освен ако не си в частна ДГ, това те разбирам, ако се ядосваш). Така че поне за това нямат вина. За пошляпването обаче - наистина не е правилно! А за занемаряването на личната хигиена на детето - съвсем!  Naughty Длъжни са да го пускат до тоалетната толкова пъти, колкото на детето му се иска. На тази възраст може да им се приходи по всяко време, не могат да стискат като големите, а и не е нужно - най-вредното нещо е да стискаш и води до куп болести. Така им кажи. Абсолютно е трябвало да го пуснат. Както и да е, дано повече не ви се случват неприятности.
Аз имам съмения, че и в нашата ясла пошляпват, но не съм сигурна. На 2-3 пъти като съм била пред вратата съм чувала лелята да казва: направи еди-какво си или ела тука, че ще те плесна или нещо от сорта. Аз не съм от тия дето не дават косъм да падне от главата на детето, напротив - според мен "трудният начин" учи по-добре, но не мисля, че непознати могат да пошляпват детето ми за щяло и нещяло. Виж, ако здравата е сгазил лука - ако е ударил друго дете или нещо такова - давам им картбланш! И аз, и баща му си го поплесваме, като прекали.
А сега да си похваля чедото - най-после и той почна да пее песнички! Party Снощи откак се е прибрал, само си припява: "Дядо Кооолееее, дядо Кооолееее"  Joy, вярно, мелодията си я поизмисля малко, и текста само до тук го докарва разбираемо (другото си го пее на неговия си език), но пее детето. И като го накарам да ми изпее за "Мила моя мамо", почва: "мама, мамоооо, мими, мила' и разни такива, пак си измисля мелодийка, но знае за коя песен става въпрос. Днес попитах сестрата в яслата дали са им пели песнички за дядо Коледа и тя потвърди, че вчера цял следобед това са правили. Та значи детето си слуша и позапомня по нещичко! Mr. Green
Подарък му взех един - магнитен конструктор, каквото и да означава това. С баща му случайно го видяхме в книжката с подаръци на Пикадили и похарчихме малко точки за конструктора. Исках да му взема и кола с дистанционно, но се оказа, че колаат е бъги, а той вече има пододбно. На малкия харесах пак от подаръците музикална играчка, но те пък били свършили. Така че пак трябва да обикалям магазините. Добре, че за дребното вече имам нещо впредвид, а Стефан е лесен.
Вили, честита годишнина на родителите ти! ПОжелавам ти и на теб и мъжа ти да ги достигнете и задминете по дълголетие на брака!  Grinning  Hug
Нашият шаран снощи стана превъзходен! Не ми е любимата риба това, но мъжа ми така го изкусури, че беше вълшебен! Идеята за плънката беше моя  Blush, той отначало се дърпаше - как тъй гъби на риба, но после призна, че е много вкусно така. Grinning
Лелеее, как се отплеснах!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт