ЯНУАРЧЕТА сме ние и сме яки беладжии!

• 11 313
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
  • там където ме зове сърцето!!!
Ееее, с удоволствие, но не съм от най-продуктивните  ooooh! Но има подходящи предложения  Peace Ако имате нещо ново давайте да го слагаме   Peace Хайде, развихрете се  Hug

"Баба Зима вън вилнее, Януарчето се смее"  Blush
"Януарските деца украсяват коледна елха "

Мале ужас - хич ме няма  hahaha
Joy Joy Joy Joy
Да бе да  запазих си аз твойто стихче Joy Joy Joy Joy

# 286
Кое стихче?  newsm78

# 287
Мимито & Светла ами тя преди да тръгне на ясла сама се хранеше, на мен не ми даваше да я храня- или яде сама или батко й я храни,от мен не искаше да яде.За обуването също се пробваше,но доста неуспешно,единствено надяваше чорапите сама, но като тръгна на ясла вече се научи .Сега разбри всичко каквото й казвам и знае кое е лошо и кое добро.
Vili4ka браво страхотни заглавия.А какво и е на Лили
VIVKA голям сладур е Калоян каквото и да му вземеш все ще се радва.
а къде е "морската сирена" нещо май не съм прочела нейн пост тук,не че имах много време да чета де
Лика и аз се радвам че и при вас всичко върви добре.Алекс ходи ли на ясла вече,извини ме ако  си писала,но не съм прочела,
Дес времето лети направо.Дано не плачка много Хриската на първата ваксина.
По този повод се сетих да ви кажа.Днес бяхме на ваксина и ние.Направо съм забравила,че не са ни слагали последната ваксина,та се наложи доктора да ми напомни  Embarassed, ужас. Понеже се притеснявах от температури и други такива неразположения ми предложи нова ваксина,която била по пречистена от тези дето ги слагат ,та купих от тази-засега няма реакция,температура също-весела е,плака много,но защото и боцнаха две инжекции- по една за всяко краче  CryВече отдавна спинка,дано всичко да е ок  Praynig
За сега това от мен-Всички болни дечица да оздравяват,за да посрещнат в отлично настроение белобрадия старец,който им носи куп изненади  Hug
ето и от мен едно заглавие
"ЯНУАРСКИТЕ НИ МАЛЧУГАНИ ТИЧАТ ПО СНЕГА ЗАСМЯНИ"

# 288
Айде, VIVKA, давай заглавие, че темата свършва  Mr. Green

pepi, Лили има тумор в бъбрека (и не само там)  Sad

# 289
pepi, Лили има тумор в бъбрека (и не само там)  Sad
Мили боже,толкова съжалявам да го чуя,  Praynig дано всичко се оправи и тя да оздравее  Praynig.Много е жалко толкова млади хора да се разболяват от такива коварни болести Sad

# 290
Днес майка ми и купи такова еленче еи страхотно купонче падна че даже и с баткои играят 2 мата и с него се изкъпахме .Едвам ги изкарах.Нашето е като таборетка и е 17 лв и на илиенци са толкова Peace

# 291
Първо да си кажа,че и нас не ни подмина хремата и кашлицата-първо баткото,Бети,
 от снощи аз, сега и мъж ми(ама той охче най-много).
Пепи,радвам се,че се включваш.Леле как ме подсети с тия ваксини,ние още не сме сложили тази на 1.2г. добре,че е реимунизация.

Галита,аз питах за такъв клуб,благодаря за инфото.

Ние имаме подскачаща топка(за която стана на въпрос),Бети се обляга на нея и си подскача е някой път се изтъркулва от нея,но тя се кефи.

Лика,така в google  и аз се спрях на няколко клуба,така,че там ще избереш.

Анту,големи сладури са ти юнаците.

# 292
Защо като табуретка бе Shocked
зелено ли е?
Знаех си че няма да сгрешите.
Нека да играят децата.

# 293
"Януарчето украса слага Дядо Коледа е веч пред прага!"
много не ме бива ама...

# 294
Мали, тука няколко дни жива душа няма, сега за няма 3 часа напълнихме темата. Laughing
Деси, виж каква идея ми дадоха за Максим за подарък: http://family-bg.com/prX_2247.htm. Хриси е малка още за такова нещо, но много скоро ще й бъде интересно и на нея да си играе. Peace
Анту, момчетата ти си приличат като братя  Laughing
Наистина ли? newsm78 Аз все не виждам да си приличат, а една мама в другата ми отчетна тема даже ги помислила за близнаци. Crazy Пък аз все си мисля, че са ужасно различни...
Лилия, да се оправяте бързо! И Стефан нещо ми се беше разсополивил, но не много. От няколко дни не беше пил зелената енергия, от днес пак почваме. Ама то времето е ужас просто, как няма да има хреми? При нас е пълна гадост, ви казвам - хем сравнително високи Т - около 10 градуса, хем силен вятър и дъжд, много болно време. Sad Дано Коледа да е или снежна, или слънчева, че от този дъжд истерясвам, ви казвам!! smile3511
Вивка, браво на Калоянчето, че се оправя! Grinning
Хайде да се тръшкам, че от няколко дни нещо не мога да се наспя.

# 295
Защо като табуретка бе Shocked
зелено ли е?
Знаех си че няма да сгрешите.
Нека да играят децата.
Не жълто е ами много е дебело прилича на много охранено животно утре ще дам с нимки ама ващо ми по хареса .Абе нали върши работа ама аз съм си по красивите неща а не такива едни дебели ама поне има място и за 2 мата

# 296
А ето и заглавиетоЯНУАРСКОТО ДЕТЕ ДЯДО КОЛЕДА ЗОВЕ
ЯНУАРСКИТЕ ДЕЦА СЕ ГОТВЯТ ЗА КОЛЕДЕН КУПОН
ЯНУАРСКИЯ БОНБОН ЧАКАНАЙ ЩУРИЯ КОЛЕДЕН КУПОН

# 297
VIVKA, изчерпан ти е лимита за личните... За това ти пиша тук, все едно ти е на лични :
"Ейййй, точно това си мислех , че имаш предвид  Embarassed Embarassed Embarassed Знаех си, че този пост един ден ще ме връхлети с пълна силаааа  Crazy Joy"

smile3532

# 298
Заглавие и от мен:
Пишем, пишем писъмце, Дядо Коледа да донесе най-милия  подарък на Януарчетата малки!

# 299
А за името на темата - избирайте, де! Я какъв избор има този път.Ако трябва да се спази правилото за поредност на заглавиата, то тогава би било да са или предложените от Пепито (на 1-ва стр.) или от pepi тази вечер.

Аз лично в този ред на мисли съм за pepi ("ЯНУАРСКИТЕ НИ МАЛЧУГАНИ ТИЧАТ ПО СНЕГА ЗАСМЯНИ"), защото тези на Пепито са свързани с Коледа и можем да ги ползваме като дойде време  Hug

Давайте и вашите мнения  Hug Иначе всички заглавийца са супер веселяшки! Браво на вас!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт