Гледах ... ! Хареса ми! Препоръчвам го! - IV

• 42 708
  • 641
  •   1
Отговори
# 255
Гледах Atonement.
Не съм впечатлена особено. Муден и скучноват, някак си не можа да ме докосне. Като че ли му липсваше дълбочина на този филм, която от актьори от ранга на Кийра Найтли няма как да се пресъздаде.

# 256
Здравейте,
След като напослдък гледах ‘Разум и чувства’, ‘Цветният воал’ (страхотен - хареса ми толкова много, колкото и книгата) и ‘Vanity fair’, ме обзе някаква вълна на  ретро-романтика.. GrinningМоля, препоръчайте ми нещо от този род!  Hug

Снощи гледах по телевизията The Sleeping Dictionary  - Езикът на любовта. Ако не си го гледала препоръчвам ти го. На мен много ми хареса.

# 257
  • Пазарджик/Лондон
Здравейте,
След като напослдък гледах ‘Разум и чувства’, ‘Цветният воал’ (страхотен - хареса ми толкова много, колкото и книгата) и ‘Vanity fair’, ме обзе някаква вълна на  ретро-романтика.. GrinningМоля, препоръчайте ми нещо от този род!  Hug

В Тетрадката също има ретро- романтика, ако не си го гледала ще ти хареса Hug.

# 258
Здравейте,

Препоръчвам Becoming Jane, филмът е красив и е в духа на книгите на Джейн Остин.

Atonement също много ми хареса, идеята е уникална и много добре развита и актьорската игра е перфектна.

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 17:33 от Dorka76

# 259
Пак да питам-откъде мога да изтегля Малки жени???

# 260
  • София
Пак да питам-откъде мога да изтегля Малки жени???

Ето линк - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=68699

# 261
Цитат
Гледах Atonement.
Не съм впечатлена особено. Муден и скучноват, някак си не можа да ме докосне. Като че ли му липсваше дълбочина на този филм, която от актьори от ранга на Кийра Найтли няма как да се пресъздаде.
Подкрепям безусловно

# 262
Feast of love - поредният филм за взаимоотношения. Не ми допадат такива филми, но този е интересен и който обича такъв стил определено ще му хареса.

# 263
Atonement - и аз съм със смесени чувства. Може би не е точно муден, но определено му липсва дълбочина и по-добра актьорска игра. Иначе идеята е интересна и не съжалявам, че го гледах, но очаквах повече от оценка 8.2
Мисля, че просто не е моят тип филми. Това напрежение и отчаяние по време на война...  Но сюжета все пак си струва 2-та часа  Peace

# 264
  • София
Evening - много хубав и тъжен филм.  Cry

# 265
Гледайте утре по "Нова" от 22.40 "Относно Шмид" с Джак Никалсън, страхотна роля Peace

# 266
Fools Rush In - много лека и разтоварваща комедия с  доста предвидим край Peace

Bridget Jones: The Edge of Reason
отчайващо дразнеща комедия с доста претупани сцени, но на моменти е доста смешно Peace

# 267
''игра по план'' - разтовари ме:)http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=113042

# 268
Препоръчвам ви Аз съм легенда с Уил Смит . Ама си струва да го гледате на кино.Ефектът там ще е много по голям...

# 269
Препоръчвам ви Аз съм легенда с Уил Смит . Ама си струва да го гледате на кино.Ефектът там ще е много по голям...
Изобщо не ми хареса съжалявам,че отделих от времето си до го гледам

Общи условия

Активация на акаунт