Scrapbooking, Фотошоп - 47

• 27 525
  • 589
  •   1
Отговори
# 90
Твоя мъж и моя мъж да вземем да ги съберем да си се снимат  Joy  пък ние с тебе отделно. То не може просто да снимаш без да гледаш как е застанал човека пред обектива и по чудо веднъж на 5 години да се получи и хубав кадър

# 91
fun lovin и аз като малкия WOW, само че не на топките ами за рамката. страшно ми хареса!

# 92
Твоя мъж и моя мъж да вземем да ги съберем да си се снимат  Joy  пък ние с тебе отделно. То не може просто да снимаш без да гледаш как е застанал човека пред обектива и по чудо веднъж на 5 години да се получи и хубав кадър
Аз съм ЗА newsm10,първо върти апарата и снимката излиза по диагонал иди после слагай рамки,второ е много висок и като ме снима от двата метра излизам леко  къса hahaha hahaha hahaha-не, че съм висока, ама може и по-добре. newsm78
Сори за отклонението.

# 93
Ето ме и мен след дълго отсъствие.Ле ле какви красоти правите.Нямам думи.Пускам ви нещо,което ших два часа и моля за съвети. Praynig

Последна редакция: нд, 09 дек 2007, 18:53 от angyL.A.

# 94
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Тед, благодаря за критиката!!!
Не знам дали стана по-добра, но пробвах да я променя, ето какво се получи, събирам мнения кое е по-хубаво!  newsm78

# 95
  • Бургас
Тед, благодаря за критиката!!!
Не знам дали стана по-добра, но пробвах да я променя, ето какво се получи, събирам мнения кое е по-хубаво!  newsm78

Втората  Peace

# 96
........ и моля за съвети. Praynig
има страшно много шевове - като вид, цвят и големини....може да замениш някои от тях...или просто да ги махнеш.......копчетата също ми идват малко в повече....освен това може да сложиш и още един фон, който да се подава зад някоя от снимките или отстрани

кате, и аз съм за втората  Grinning

# 97
Кат, втората  Heart Eyes

# 98
Да взема да се запиша,че срамота -2 теми нищо не съм правила

# 99
fun lovin,моля те виж я корекцията и кажи дали е по-добре. Praynig newsm78Горе същата снимка е,ама редактирана.

# 100
  • София
Много красоти видях, ама наистина много и много енусиазъм, а аз не мога един календар да докарам  Sick
Силно се впечатлих от рамката на Наталина за бабата - невероятна е....
Надявам се скоро да успея да се включа с нещо друго освен с приказки  Mr. Green

# 101
fun lovin,моля те виж я корекцията и кажи дали е по-добре.
доста по-добре е!!! Grinning
можеш да сложиш по-тъмен фон под надписа, за да изпъкне Peace

# 102
Aни, много е хубава...и лятна. На мен не ми е коледно, едва измътих таз-годишната картичка. Шапка свалям на календар-ентусиастите...

Моля, ако някой има коментар...казвайте, че утре печатам 60 броя  Crazy

http://misholina.multiply.com/photos/photo/66/3

Оставила съм мястото отдолу за индивидуални пожелания; знам, че сега стои празно.

# 103
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Мишшолина, НЕВЕРОЯТНА Е!!!!!!!!!!! Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 104
Страхотна е картичката  HugHeart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт