Scrapbooking, Фотошоп - 47

• 27 520
  • 589
  •   1
Отговори
# 345
Направих зелената рамка малко по-тънка,че без нея хич не ми се връзва.Сега по-добре ли е?

http://images.ilenia1.multiply.com/image/2/photos/1/orig/106/Nia … amp;nmid=70028624

# 346
  • София
Ilenia  определено този вариант ми харесва повече  Peace

SheDevil   много интересни неща правиш  Wink

А това е моят номер 100 !

Нещо ми е кичозна  ама зациклих .......не ми се занимава повече  Crossing Arms

# 347
Предполагам никъде. Все една да питаш къде намират приложение картините например. Не че го сравнявам с картините... Обикновено се включват в портфолио, блогове и такива неща.

Арт-а набързо казано е собствена продукция на някой който има някакво умение в нещо, да го използва за нещо красиво. Било то нестандартно или не.  Много често това е оправдание за това, че нещо е криво, че не си е на мястото, че няма предназначение или смисъл в цялостната "творба" или че въобще цялостната "творба" е без смисъл.  Laughing
Така че, аз все още пробвам тук и там където ми е интерсно и смятам да не се отказвам.  hahaha

# 348
Дяволинке-много са интересни нещата които правиш.Мад-и аз съм на твойта вълна.И моето се получи малко кичозно.Но пък твоята номер 100 ми харесва.

Ето и мойто кичозно произведение.

# 349
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Силно съм впечатлена от рамката на Иления и заради нея влизам да коментирам!!
Всички до една видяни от предната страничка ми харесват!!!!
Мад, твоите лалета малко ми едреят!
IvelinaAtanasova, от твоите втората ми е по-готинка, но и двете са си хубави де!
mle4ko, ако мога да изкажа скромното си мнение и моя поглед върху нещата, забелязвам развитие в стила ти определено, но повечето ти рамки са с много елементи.Ето последната направо изглежда вълшебна, но ако беше картичка! Аз така се заплеснах по фона,буквите и елементите, че забравих да гледам малечко и госпожицата! Embarassed Оценям го, че е красиво и стилно подредено, но като че  ли пропускам детенце!!! С риск да се обидиш или друг да се обиди, все се канех да ти го кажа и събрах смелост! Знам че мнението ми не е миродавно и че ти сигурно така си ги харесваш, но... /вече съжалих защо го написах, но да става каквото ще, ако ще да си навлека всенароден гняв и упреци/
Лати, супер е последната!
И последно да се изкажа и за Иления и може да ме замеряте с камъни!!!!
както казах много ми харесва, но ако ти се играе, не знам и как трябва да стане, но на мястото на тази дограма да сложиш някакъв като зимен пейзаж или зимна пътека.. някак да стане още по истинска и вълшебна!
Отивам си да се крия newsm43

# 350
Силно съм впечатлена от рамката на Иления и заради нея влизам да коментирам!!

както казах много ми харесва, но ако ти се играе, не знам и как трябва да стане, но на мястото на тази дограма да сложиш някакъв като зимен пейзаж или зимна пътека.. някак да стане още по истинска и вълшебна!
Отивам си да се крия newsm43

Ееееех,отдавна не съм се чувствала така! smile3535
Кате,мерсиии!  bouquet Heart Eyes  bouquet
Благодаря на всички!

А за зимния пейзаж не се бях замислила,то затова е хубаво някой да погледне отстрани.Харесва ми идеята,може да се опитам да я направя.Ако се получи ще я покажа.
Сега не се крий,няма да те замеряме! Joy

MadGirl
,харесва ми!Честита юбилейна рамка!
Lati,хубава е ,може да си поиграеш с левълс и контраст,според мен снимките ще станат по-добре.Може и да изкараш цветята над панделката.
SheDevil ,много съм впечатлена!

# 351
  • Бургас
Абе, Кате  Joy кога съм се обиждала на критиките?
Знам си аз, че много ги трупам, ама като искам всички елементи да сложа дето ми харесват и така се получава.
Ще го имам предвид!  Peace

# 352
Охх отдъхнах!
Не бе млечко, ако си ги харесваш така, си ги прави така, просто се улових на два три път точно на твоите рамки, се заплесвам да зяпам рамката и не виждам детенцето... Embarassed

Иления, с право имаш крила!
Идеята за пейзажа ми хрумна, защото таз дограма много разваля пейзажа....не че в  лоша дограмата.. може би ако беше само стъкло както в стария аватар на Нещо такова имам предвид:

http://images1.comstock.com/Imagewarehouse/RF/SITECS/NLWMComping … 82499/KS82354.JPG
http://www.hooah.com/images/1163995469_card_image_santa_behind_window.jpg
http://images.jupiterimages.com/common/detail/55/37/23313755.jpg

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 20:44 от katyadjin

# 353
# 354
Лати,не е кичозна рамката-хубава е!
Мад, твоята също ми харесва!
Иления , и снимката и рамката са страхотни!А ако успееш да направиш прозореца коледен,както каза Катето ще е още по- невероятна Peace
SheDevil, много ми харесват нещата,които показваш!
IvelinaAtanasova,и двете рамки са много хубави!
Малена и другите момичета ,които сте си заключили албумите, моля ви да ме добавите и мен-vania.Но и аз не се сещам как се приема поканата Embarassed

# 355
Маленка-дай по един коментар Hug

# 356
След като ви намерих косури, сега е ваш ред  Embarassed

# 357
Кате-аз нямам забележки!Много нежна и прекрасна.Само бих добавила на листчето в кой град е родено и болницата Hug

# 358
Маленка-дай по един коментар Hug

ами супер си е, какво да коментирам, много е хубава, що й викаш кичарийка - не знам Crazy

на мен коледните и зимните са ми много трудни, затова не се обаждам, трая си Whistling

# 359
Уф, забравих да ви кажа. То е малко късно вече, ама някой ако иска да гледа Дамаянти по нашта телевизия за базара утре  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт