Scrapbooking, Фотошоп - 47

• 27 499
  • 589
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна, а по празниците в Ямбол
И аз днес съм ударничка... Нещо скалъпено буквално за 30 мин /то му и личи де.../ И със сигурност имам грешка в английския.  Embarassed

# 361
  • Бургас

http://martichka.multiply.com/photos/hi-res/6/15?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F6%2F15

след вашите красоти малко тъпичко се чувствам с този октомври, ама съм буквално изчерпана......, пък да не говорим, че ме чака още по безидейния ноември. Трябваше уж по хелоуинско да стане, но поради липса на тематични елементи........ Whistling Май на фона малко четки му липсват??!  newsm78

katyadjin и двете са много нежни, особено първата
Lati и аз не я намирам за кичозна

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 02:00 от Никки

# 362
Malenna много ти благодаря за линковете!

# 363
  • София
хелоуинско да стане, но поради липса на тематични елементи........ Whistling
Тук има малко: http://grafik-dreams.user.li/themen_kits.htm
Харесва ми, с изключение на тиквите Grinning

# 364
  • Бургас
Уф, забравих да ви кажа. То е малко късно вече, ама някой ако иска да гледа Дамаянти по нашта телевизия за базара утре  Laughing
Кажи в колко часа ще е предаването  Laughing

# 365
  • на село

Еха! Ако знаеш от кога ровя да намеря този урок - изтекоха ми очите!

# 366
  • Бургас
Първите ми опити със състаряване на снимка. Незнам дали добре се е получило, но специално за Катето, елементите са сведени до минимум  Laughing

# 367
  • Русе
Имам едно въпросче и се надявам някой да ме светне.
Правя примерно нещо, на което задавам размер в сантиметри толкова, колкото е формат А4 (21 на 30 приблизително е, аз задавам 20 на 29). След това обаче, при принтирането излиза дооооста по-малко  Rolling Eyes Или пък примерно ако го сложа този файл в Word-овски ясно се вижда, че е много по-малко, въпреки, че в Word също съм задала А4.
Защо става така?  newsm78

# 368
Млечко-да не ми се обидиш ама нещо не ми харесва.Нито фона нито снимката Embarassed
Толкова хубави неща правиш ама тоя път не ме кефи.

Айде сега вие сте наред за критики:

# 369
Кой каза критики, веднага се включвам! Mr. Green
Лати тена на личицето ми зеленее сравни го с ръчичките и ще видиш те колк ос арозови.. Пойграй си с цветовете дай филтри нещо да се оправи този тен.. може би и половин идея по-голяма главичка, като че ли телцето е по-едричко, отколкото е главицата.. Също така костюма някакъв такъв като излязъл от реклама на Прах за бяло пране.. МНОГО БЯЛ!!!! оправи и него някакъв филтър стои изкуствено.. Иначе като идея е супер!
А на Млечко работата не ти харесва, щото е сложила малко елименти заради мен и е по-различна! Wink

# 370
Кате-мерси за критиките-веднага ще си я оправя.Друго си е някой страничен наблюдател да има. HugМерси  bouquet

Млечко, я не я слушай Катето Laughing

# 371
Deb, задай резолюция 200 или 300 и ще се оправят нещата.
Lati, наистина, имаш още работа по лицето.
Тази с еленчето е готина.
mle4ko, и на мен цветовете са ми малко странни...
Никки, много е хубав този месец! Браво!
Кате, синьото да не ти е любим цвят  Laughing
Аз имам няколко кадъра за рамкосване, ама съм болно, уши ме болят яко и нямам сили за рамки..

# 372
  • Бургас
Хайде, пак съм аз  Laughing Така по-добре ли е?  Rolling Eyes
Ако има някой под ръка урок за състаряване, ще съм му много благодарна ако го сподели.

# 373
  • Русе
Ted_cat, благодарско!    bouquet  Стана!

# 374
Кате, синьото да не ти е любим цвят  Laughing
Аз имам няколко кадъра за рамкосване, ама съм болно, уши ме болят яко и нямам сили за рамки..
Беше, но миналата година. Сега е червеното! Просто все момченца и какво друго-СИНЬООО!!! Mr. Green
Сега захващам една лилава!

Общи условия

Активация на акаунт