Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

САМО за РЕЦЕПТИ за машина за хляб

  • 985 889
  • 662
  •   4
Отговори
# 660
  • Хаджи Димитър
  • Мнения: 438
Кris_80 баща ми решил да ме изненада,но аз мислех,че говори за 2 бъркалки в 1 голям съд а то..ако имам втасалото тесто е лесно да се разпредели на две,ама така как да го деля на две да замесвам не знам Sad

# 661
  • Мнения: 874
Мислила съм го, ако се повреди моята и се наложи да си купим такава с две казанчета как ще става приготвянето ...и стигам до извода колко е невъзможно да се делят продуктите и по-точно трудоемко, но друг начин не виждам, освен да се делят по-равно във всяко казанче.

# 662
  • София
  • Мнения: 2 108
Тази тема е само за рецепти, моля.
Предимството на двете казанчета е, че можете да направите два различни хляба едновременно. Например един бял със семена и втори без. Също можете да правите от различни брашна - спелта, лимец, царевично, безглутеново. Избирате основна програма и имате един бял и един пълнозърнест хляб. Съставките се разделят по равно в двата контейнера. А ако само месите и ви трябва двойното тесто, то течните съставки ги разбивате отделно, разделяте ги на две и ги слагате със съответното количество брашно по равно в двата контейнера. Ако се различават грамажите, консистенцията на двете теста ще е различна и ще трябва да доомесвате на ръка.
За да не е спам:
Безглутенов хляб
400 мл. вода
1 яйце
400 мл. безглутеново брашно - смес
1 ч.л. сол
1 ч.л. захар
3 с.л. олио
7 грама суха мая
/Може да се наложи добавяне на брашно или течност/
Приготвяне на бърза програма /около 2 часа/

Общи условия

Активация на акаунт