Коледата наближава, ФЕВРУАРЧЕТО ще украсява

• 10 650
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
ИГСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ И ДОМ ИЗПЪЛНЕН С ХАРМОНИЯ!

Аз минавам само транзит, за да ви почерпя за моя моите двама мъже, които празнуват имен ден днес. Утре се надявам и да ви прочета малко. Embarassed

Mr. Green

# 136
Честит Рожден Ден, мила Игси! Много здраве и успехи за цялото семейство!

.....да имам късмет да си намеря по-добре заплатена и с нормално работно време  ....

За мое голямо учудване, аз имах този късмет и живи и здрави от Новата година и аз започвам работа. Не вярвах, че в нов град, с нов начин на живот ще стане толкова бързо, но ето че стана. Досега никога, откакто се е родила Ивана, не съм имала нужда от почивка, от сън, от помощ, от време за себе си (въпреки че съм си я гледала сама), но като почна работа незнам как ще е. С  тези разкази на работещите мами направо се плаша  Shocked

Утре ми предстои голяма тръпка, голямо вълнение- Коледното тържество на Ивана в яслата. Учили са песнички, стихчета, пък да видим как ще се представят  Party

# 137
  • София
Магика, честити ти именици! Да са живи и здрави и много да те слушат!  bouquet

Честит имен ден и на Дидунчето, с пожелание за здраве и успешно вземане на всички изпити !  bouquet

# 138
Добър ден   bouquet,
почерпка с кафенце и сладичко
Слънчо много радостнна новина по повод работата късметлийка Hug, стискаме палци празнеството на Ивана да мине по мед и масло и сладуранката да се представи превъзходно  Peace,
Магика да са ти живи,здрави и много послушни именниците Mr. Green,

Честито и на Дидунчо много здраве и веселие!!!
отивам да си довърша домакинската работа и след това на малка разходка,
до после  Heart Eyes

# 139
Здравейте, мами!  Hug
Ние с децата се разходихме, малката хапна и е вече в леглото. Ще чакаме да се наспи и излизаме пак. Ще ходим на пазар  Mr. Green , стискайте ми палци да не счупим нещо по магазините, чеее... нямам излишни пари да покриват щетите  Laughing  Времето не е лошо и трябва да се възползвам да си свършим последните приготовления за подаръците.

Цунки по муцунки на всички, отивам да се пооправя, че нямам време  Whistling

# 140
Калимера от Гърция!
Много целувки ви изпращаме с Коки   bouquet   bouquet   bouquet
Тук духа и е около 6градуса, няма сняг...Днес излезе и слънце, а морето е сиво-синьо...
Днес ще ходя за картички, така че ако още някой иска да му пратя, пишете ми на лични  Hug

# 141
Здрасти, Олимпия! Радвам се,че сте пристигнали успешно  Hug

# 142
привет,

олимпия, аз лично искам да ми пратиш един пакет гръцко слънце, огряло бели къщи и сини покриви и няколко литра море без водорасли Simple Smile

как сте моми4ета, аз съм на работа, санди е на ясла. намислила съм днес да украсявам у дома, засега все отлагам. мислех да е на 24 ве4ерта като заспи , за да се изнендада, но коя ли изненада по-напред ....

# 143
Привет,момичета  и  от  мен!Постарах  се   да  ви   изчета,много   сте   писали.Аз  ще  сменям   старата  работа  и  ще   търся  нова.Надявам  се  ако   всичко  е  Окей-март  да  съм  на  работа.Незнам  как  ще  се  справям,на  татито  мога  да  разчитам   от  време  на   време.Но  стига  с  тия  черни   мисли,сега   предстоят  празници.Ние  вече  украсихме  елхата  и  стаята,нищо,че  по  празниците  ще  сме  при  бабите.Тук  при  нас  е  студ  и  си  стоим  в  къщи.Чао! cold

# 144
ехооооооо имали мами и дечковци Party Party Party,
Олимпия радвам се ,че сте пристигнали и вече сте добре, чакам картичка Mr. Green Hug

олимпия, аз лично искам да ми пратиш един пакет гръцко слънце, огряло бели къщи и сини покриви и няколко литра море без водорасли Simple Smile
и това също  newsm10 smile3521 smile3534
good mamma желаяти успех и много късмет да намериш подобаваща работа Heart Eyes,
Боби все още спи, а аз използвам времето да сготвя ,прибера и да се поровя в интернет,довечера надявам се да приключим с покупките за празниците Thinking,
това е лека вечер  bouquet

# 145
Здравейте и от нас. Hug
Днес правиха при нас сбирка на децата с дядо Коледа.Преси толкова му се радва,постоянно го търсеше,а като го попиташ какво ти подари дядо Коледа и той вика"бръм-бръм" и започва да си сочи играчката.Много се радвам,че не заплака от него,да си призная имах такива опасения.
OLYMPIA  радвам се,че си пристигнала в Гърция.Пожелавам ти едно незабравимо изкарване. Hug
Я да ви попитам дали малчовците са се срещнали с дядо Коледа и каква е била реакцията им.
Еми за сега това е от мен,желая ви лека вечер. Heart Eyes

# 146
Я да ви попитам дали малчовците са се срещнали с дядо Коледа и каква е била реакцията им.

Днес и Ивана се срещна с него на Коледното тържество в яслата. Беше от малкото неразревали се деца. Пя си песните, танцува си танците, снима се с него-общо взето не пролича да й пука много. Доволна си взе подаръка, почерпи се от лакомствата и си тръгнахме. Всичко мина много бързо  Rolling Eyes

# 147
 Heart Eyes Heart EyesИЗВИНЯВАЙТЕ че се намесвам искам само да пожелая честит рожден ден на ИГСИПожелавам ти здравето да е винаги с теб, щастието да те съпътства на всяка крачка, любовта винаги да е под ръка, а късметът да те чака зад всеки ъгъл

# 148
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДОНИНКА!МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ. nbirthday  Gift
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ИГСИ!НА ПАТЕРИЦИ И НА ТЕБ ТИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ. newsm51 newsm59
Олимпия,радвам се че с Коки сте пристигнали благополучно в Гърция.Приятно изскарване и весели празници.
Днеска Чечо имат тържество в яслата.Май аз повече се вълнувах от него,защото той не искаше да ходи,искал в къщи при мама и тати. GrinningНадявам се да му хареса първото му тържество.По късно ще раздувам как е минало.

# 149
Хей, Дони, честит ти Рожден Ден и на теб! Къде изчезна безследно, бе жена! Хайде, дано поне сега поздравленията те накарат да се появиш  Rolling Eyes
Весело изкарване!

Общи условия

Активация на акаунт