Коледата наближава, ФЕВРУАРЧЕТО ще украсява

• 10 647
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,ДОНИ
МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И СЛЪНЧЕВИ УСМИВКИ!!!

как сте мами   bouquet  bouquet  bouquet
нека всички дечица прекарат страхотно на празненствата в яслите и получат много подаръци от дядо Коледа Wink,
на бързичко да ви пожелая лек ден ,че вижте какво ме чака  newsm79 hang 1ironing  food002  и какво ли още не Mr. Green,
до после  Two Hearts newsm76

# 151
  • БГ
bdbaloni  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Игси (на патерици) и на Doninka!!!  baloni   МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ ДА ВИ СЪПЪТСТВАТ И ЗАНАПРЕД!!!   bdbaloni

Здравейте, мамета и сладки дечица!!!   Hug  Малко се поизгубих тези дни, но ми беше много криво и само ви четях, дано успея да си повиша настроението, че празниците вече наближават! Тук все още се радваме на сняг по покривите и лед по улиците, а и много е студено тези дни!!!

И Марти от днес е на ясла и точно днес е коледното им тържество!!! Много се надявам да му хареса и да не се изплаши от добрия старец?! Ще имаме и снимка, така че ще разказваме и показваме по-късно!  Heart Eyes

Аз още не знам какво да правя с връщането на работа?!? Мястото ми се пази, но боледуването на Марти и невъзможността някой друг да го гледа си е сериозна причина да си поостана още в къщи. Признавам си, че много ми се иска да съм пак сред колегите, клиентите, но засега компенсирам с кратки съботни срещи на по кафе във фирмата и здравей-здрасти по улиците. А как ще се справям с домакинството след като все пак започна работа, просто не ми се мисли!

Лек и спокоен ден от мен!

Atrakcia, много як аватар си имаш!!!

# 152
Честит рожден ден , Дони! Жива и здрава!

Atrakcia, много як аватар си имаш!!!
  Joy

# 153
Честит рожден ден,Дони!Много здраве и любов. newsm59

# 154
  • София
Здравейте и от нас!

newsm59 на Донинка! Желая ти здраве и щастие!

Днес беше тържеството в групата на Рая. Получили са по една кукла /момичетата/ и торбичка с лакомства. От лакомствата вече почти всичко е изядено, или поне нахапано. днес си е взех на обед, защото в групата имат само 18 креватчета, а дечицата са били 23 - 24. И вчера госпожата ме помоли ако имам възможност да си я взема по обяд.
 Все още плаче като като тръгваме за яслата и като влиза в групата, но днес беше значително по - малко. Дано малко по малко свикне вече.

Иначе аз за Коледа съм й взела вече календар с героите от Мечо пух /за 5 лв. от бутката с вестници ето такъв. Ще и купуваме и детска кухня, но да видя кой ден ще е.
 Вчера й купих книжката за Червената шапчица и сега си я разглежда с голям кеф и си я разказва /всяка вечер се приспиваме с нея и я знае/.

Олимпия - радвам се, че сте пристигнали по живо по здраво в Гърция. Пожелавам Ви страхотно изкарване, а ти си почивай повече.

Аз ще се връщам февруари на работа. Само не знам как ще успявам да взимам Рая от яслата. Тук повечето си имат баби и дядовци, които не работят и си живеят в Божурище и децата ги взимат между 16:30 и 17:00ч. Преди пътувах по 1, 5ч до работата, но сега, 2 години по - късно, задръстванията са още по - големи и нямам представа колко време ще ми трябва. Работното ми време е до 17:30, но мисля да не ползвам обедна почивка и да си тръгвам час по - рано. Дано и шефа е съгласен с мен.
 Добре поне, че татето работи на смени и в някои дни той ще прибира Рая от яслата.

# 155
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДОНИКА! ТВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ СА МОИ ПОЖЕЛАНИЯ!

irinopolis, Рая ще свикне, това е сигурно, въпросът е кога - пожелавам ти да стане бързо и безпроблемно при вас! На книжките и Руми много се радваше, но няма търпение да я прочета докрай, все обръща страниците и като свършат взима друга книжка или вика "Пак!" и почваме отначало  Tired От два дена обаче се е лепнала за телевизора и иска само "Мишката, котето" т.е. Том и Джери да гледа. Като купите кухнята качи някоя снимка  Praynig Аз също искам да й купя кухня, но понеже не можах да харесам от предлаганите и го отложих за рожденния й ден. За работата - дано се съгласи шефа ти. Тук нямаме право да не си ползваме почивката и да си ходим по-рано, даже ако имаш работа може и да не ползваш почивка, а понякога пък като изляза и 2 часа ме няма т.е. удължавам си почивката, понеже нямам работа. Ползвам я да си помогна за след това, да напазарувам например, да си купя дрешка и т.н.

Стефи, надявам се след Коледното тържество на малчо да ти се е повишило настроението  Peace А за работата, щом няма кой да гледа Марти и ти пазят мястото на работата поостани си вкъщи. Има време да наваксаш с колегите. Иначе, ако излизаш все в болнични няма да е приятно нито за теб, нито за колегите и шефовете.

Олимпия, радвам се, че си пристигнала безпроблемно! Весели празници!

good mamma желаяти много късмет, дано намериш търсената работа. Аз лично хич не обичам да си сменям работата и ти съчувствам  Confused

# 156
МОМИЧЕТА, БЛАГОДАРЯ ЗА СЪРДЕЧНИТЕ ПОЗДРАВИ!!! И ВИЕ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
ПЕСНИЧКАТА И НА МЕН МИ Е ЕДНА ОТ ЛЮБИМИТЕ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН (със закъснение) НА ВСИЧКИ ДАНИ-та - деца и възрастни!!! Бъдете щастливи и много обичани!

# 157
Хайде мацки, ударете едно рамо - моя умопомрачителен аватар е в конкурс Мис Коледа. Изгласувайте ме  Grinning

# 158
Атракция,аз вече гласувах за теб.Дано да успееш да събереш достатъчно гласове зада спечелиш.Жалко,че късно си се включила.
Като отидох да взема Чечо от яслата и като попитах лелята как е минало тържеството и "тя ами как добре" и само толкова Shocked Sad аз направо останах доста учудена и разочарована.Очаквах да вземе да ми разправя кое,как е минало ама......снимките щели да са готови за утре.Дядо Коледа им е подарил една торбичка с лакомства и една играчка която представлява човече кара мотор,а в коша му се вози прасе. Rolling Eyes Simple Smile
Стефи,и аз трябва да се връщам на работа февруари и аз по същите причини се чудя какво да правя. newsm78

# 159
Атракция,гласувах за теб.Успех. Peace

# 160
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДОНИ!!!бЪДИ НИ ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА - ВИНАГИ ДА ИМА НА КАКВО ДА СЕ РАДВАШ И ВИНАГИ ДА ИМАШ С КАКВО ДА ЗАРАДВАШ ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 161
  • София
Добро утро, мамета!

Атракция - още снощи пуснах гласа си за теб!

А Рая от понеделник, от  както тръгна пак на ясла взе да ми се напишква в гащите, даже веднъж се и наака. А това от месеци не се е случвало. Особено "Голямата работа". Беше се научила да си ака в гърнето, дори докато още стоеше с памперс. Дори и нощния памперс си е сух. Предполагам,че е заради новата обстановка. И едната госпожа, която даже и вие като видите, няма да искате да седите при  нея.
Сутринта почна да реве още със ставането и да не иска на градина. Но пък като отидохме там, вратата на групата беше отворена и тя си влезе сама и само след няколко крачки спря да реве. Но пък от вътре се чуваше гласа на лелята или госпожата как се кара на другите деца.

Вчера купих на Рая една жилетка и 2 блузки. Едната блузка обаче, се оказа малка, и сега ще ходя да пробвам да я сменя.

Чао за сега и лек ден на всички.

# 162
  • Пловдив
Добро утро, мамчета!  Hug
Ето ме и мен...
Да ви се похваля, Руми все по-правилно говори. Вчера казала на баба си "Дай ми солети", казва също "искам", а не Руми иска, също и "Тати, направи ми мляко!" Сега я уча да слага и моля отзад Simple Smile А баба й я научи да брои на пръстите на ръката, посочва си пръстчето и казва едно, после другото - де и т.н.
Имам и лоша новина обаче, тая нощ се изтупка на земята. Беше 5 часа сутринта и много ми се спеше, но се събудих от тупкането, беше яко  ooooh! Сърцето ми слезна в петите и се изстрелях да я видя, а тя през сълзи казва "Паднах на земята, ударих главичката и нослето". Светнах, не видях да има поражения и си легнах до нея, след 20 мин. пак беше заспала, а на сутринта се събуди усмихната, наистина няма поражения, поне видими, ама се чудя какво да правя  newsm78 И пак дилемата - дали е тръгнала да ни търси и е паднала или както си е спяла и толкова се е въртяла, че да падне...
Атракция гласувах, имаш шанс Peace А за Рая ти съчувствам, не можеш ли да смениш градината? С тия гадни госпожи там явно няма да се разберете. Confused

# 163
  • БГ
Ехооо, мамета, привет и от мен!!!   Hug   Градусът на настроението ми се повишава и как иначе да е, като Марти е добре и днес също е на ясла, дано и утре успеем да се разпишем там и да завършим успешно календарната година в яслата, с днешния ден имаме точно 4 присъствени дни за този месец!   Rolling Eyes 

Atrakcia, имаш моя глас!!!  Peace

irinopolis, жалко, че не сте случили на персонал, как е възможно такова отношение към децата?!?  Naughty  Нашите госпожи (не са лели, обиждат се ако имаш неблагоразумието да ги наречеш така) са много внимателни и незнам дали е така навсякъде, но тъй като тук има медицински институт е прието персонала, който обслужва децата в яслите да е точно медицински, не обикновени лелички, е, имат и педагожка, разбира се! За изпускането на Рая, със сигурност е в следствие от режима в яслата. Марти пък не иска да става от гърнето и когато все пак го вдигна крещи и даже реве, че имал още?!  Shocked  И аз вчера успях да разгледам доста магазини и набелязах пуловерче и жилетка за Марти, но днес голяма част от собствениците и продавачите празнуват и естествено няма да работят, така че шопинга остава за събота!

tonita76, не се учудвай на краткият коментар на жената от яслата и те в края на деня са изморени и едва ли им се повтаря едно и също пред всеки родител. И аз вчера не успях да изкопча повече инфо, нооо, да са ни живи и здрави дечицата, да порастнат и сами да ни разказват кое как е било!!! Марти кратко и ясно ми обясни: Дяди Коодаа чука на ватата, дава коли на детата!    Shocked  Това май е най-дългото и смислено изречение, което е правил досега!

Катерина78, много неприятно падане. Хубаво ще е да наблюдавате Руми внимателно, понякога симптомите идват по-късно, пък и не е лошо да направите консултация с лекар?! Другото, което ми идва като идея, ако има възможност сложете предпазна решетка на леглото, от тези които се подпъхват под матрака.

Хайде стига толкова от мен, лек, спокоен и слънчев ден!!!

# 164
Привет сладки мами и дечица,
Атракция гласувах за теб успех Peace Hug
Иринополис дано Рая скоро свикне и отзвучи страха от яслата, ама с тия госпожи newsm78 Crossing Arms
честито ви придобивки да се харесат на малката госпожица,
Кате страшни премеждия,но важното ,че няма спомен и поражения Heart Eyes,Боби много се върти в леглото и за това още спим в кошарата и съм намислила да махна две летвички в най края за маже да се качва и слиза Thinking,
отивам да върша домакиска работа както винаги и псле отиваме да вземе моята баба за Коледа
до по-късно усмихнат ден
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт