Коледата наближава, ФЕВРУАРЧЕТО ще украсява

• 10 642
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Малииии, сериозна работа  Grinning А в кое министерство? Любопитка съм  Blush

# 181
без значение, вси4ките сме един дол дренки в мнозинството си

# 182
  • София
Здравейте!

Вчера писах, писах...и взе че ми прекъсна интернета. После вече нямах никакво желание, а и възможност да пиша пак.

При нас нищо ново с яслата. Вчера пак се беше напишкала там. Имам съмнения, че го прави само при едната госпожа. После като си я взема ще поразпитам другата, ако тя е на работа. Че са 3 сестри и не мога още да им хвана графика.

Днес купихме детска кухня на Рая. С фурна, с "керамичен" плот, с малка мивка...абе бонбон. Много съм щастлива - все едно за мен съм си я взела. Татето няма търпение да я сглоби, но все пак ще устискаме до Коледа. Искаме да е сглобена сутринта на Коледа, и Рая като се събуди и се изправи в креватчето с думите "спинка се" да види първо нея. Имаше същата кухня в сайта на vegatous.com, но сега изписва, че няма такава стока. Явно са я продали.

Ние от 7.01 ще ходим за 1 седмица на Паничище. Да види Рая най - после какво се казва сняг. Искахме да ходим на Студенец /това е над Пловдив в Родопите/, ама не ни дадоха карта за там. Но и на Паничище сме доволни.

Атракция - и аз като Хармъни смятам, че трябва да се ориентираш в даването на ясла. Трябва си им време да свикнат. А и недай си боже да почне да боледува...времето си минава. При вас има ли определено месеци, в които ги взимат в яслата, или е по всяко време?

Ако до довечера не се включа, пожелавам страхотно изкарване утре на срещата в Ментов носорог /нали утре беше newsm78 ?/

# 183
Аз ще го дам март/април, живот и здраве, а съм на работа от септември. Все ще има време да се адаптира за 7 месеца  Grinning

# 184
май става дума за слън4о Simple Smile
но и аз съм за яслата по принцип, основно защото там се забавляват доста децата. у дома не мога да му осигуря такова разнообразие. но е хубаво, 4е ще ти остане време за адаптация. санди се справи дорбе но беше само на 11 месеца като тръгна. единствения минус според мене е , 4е пове4е боледуват.

# 185
  • София
Здравейте и от нас!  Grinning

При нас записването за градина е много сложно, както в цяла София.По принцип съм подала документи, но докато дойде ред, ще сме направо за първа група в градината.Аз въобще не бързам да я давам , щом имам възможност ще си я гледам. В тази статия отричат ранното даване на ясла, но пък тях никой не ги пита.
Всеки си е прав за себе си  Peace

Атракция, давай ударни дози вит.С, дано не се разболявате преди празниците  Praynig

Иринополис, къде ходите на Паничище?И ние си го харесваме курортчето, но не сме ходили от началото на миналата година. Дано тази зима намерим време и да отскочим  Peace

# 186
Здравейте и от мен!
Нещо покрай празниците и аз не съм от най-редовните, макар, че нямам обяснение за това. Истината е, че едвам смогвам да  ви изчета, а до писането изобщо не стигам.
И Момчил е болен от вторник, на АБ е. Реших да ме го дам за по-бързо оздравяване, за да е шен за празниците. При нас вече повечето от подаръците са подарени. Криси досега е получила, къща за кукли с обзавеждане и басейн; два броя комплекти с гримове; 2 дядо Коледовци единият е много смешен друса си шкембето и касичка. Момчил пък получи сглобяем багер, самолет, камион, мотокар, 2 коли, касичка, комплект инструменти. А тепърва още ще получават.  Crazy Вече имаме трима Дядо Коледовци и всички трябва да свирят заедно, което трудно се издържа. Още не съм писала и пратила картичките, вече е крайно време и сега смятам да се заема с това. После ще пиша списък с необходимите продукти за коледните празници.
Вчера ходих на фризьор, направих си голяма промяна, Тонито гледа децата за около 2 часа, за което официално й благодаря.  Hug
Що се отнася за напишването в яслата и ние минахме през това  Peace Мони също не ака там  Rolling Eyes понякога по три дни не ака.
Атракция, наистина зимата е по-гадничко, но покрай празниците ще се разнообразиш. И аз Криси я гледах до три годинки, но сега с Мони просто нямам сили, не че ми е кой знае колко наложително ходенето му на ясла. Що се отнася до разните му там препоръки, аз намирам положителна промяна в детето от яслата, а ако боледува много ще го спра и готово.
Олимпия, приятно прекарване в Гърция.
Я кажете кой какво ще подарява на половинката, на мен това ми е най-трудно, вече съм се изчерпала от към идеи. Мисля този път да излезем заедно и да си купим кой каквото иска.
Хайде приятен ден на всички!

# 187
Здравейте,момичета!Как  сте?Ние  утре  ще  пътуваме  при  нашите  към  Русе и  ще  ви  честитя   предварително Коледа  и  Нова  година.Пожелавам  ви  приятно  изкарване  и  santa2 Close-mas: весели  празници!Нека  късметът  и  здравето   бъдат   постоянни  гости  във   вашия  дом!Всичко  хубаво  и  вероятно  ще  се  включа  догодина  вече.

# 188
  • София
Ехооо, къде забягнаха всички?
 Аз седнах да прочета какво ново из форума, докато татето ни приготвя вечерята.   cook

Иринополис, къде ходите на Паничище?И ние си го харесваме курортчето, но не сме ходили от началото на миналата година. Дано тази зима намерим време и да отскочим  Peace
   В станцията на БДЖ ще сме. Това е едно от малкото предимства на професията на нашия тати - да ползваме почивните станции на БДЖ /докато не са ги продали и тях все още  Whistling /

krasykm06 - при вас доста от рано са почнали подаръците. Рая до сега си е получила само една кукла от Дядо Коледа в яслата и тя си е останала там. Дори не знам как изглежда. От нас както вече писах ще е детската кухня. От чичо й едва ли ще има нещо - тази седмица той си купи жилище и има да връща заем до 2034 г  ku-ku.

good mamma - лек път и весело изкарване на празниците.

За празниците ние май няма да ходим никъде. Чакам да видя нашите дали ще дойдат за Бъдни вечер, ако ли не ще сме си сами. От село ни донесоха чувал със слама - мъжо държи да се храним на земята на Бъдни вечер.

Лека вечер на всички.

# 189
  • София
Ние днес се срещнахме с дядо Коледа, някой се радваха , други ревяха...  Crazy...всичко си беше в реда на нещата.Бяхме аз с Кали, Игси с Тея и Емо и Пилето с Калоян, също така и 3 мои съседки с децата . Имаше куклен театър , музика и игри. Разбрахме се за рожденните дни да се организираме по-сериозно и направо да затворим някой клуб само за нас  Peace

Краси, моята половинка иска едно dvd на един концерт, който излъгаха, че са го пуснали , а никъде го няма и май ще се размине с подаръка  Confused
Гуд мама, приятен път , както и на всички пътуващи!

Лека вечер! Grinning

# 190
Момичета, пожелавам ви весели празници и много детски смях!

# 191
Момичета, пуснете снимки от срещата, да се порадваме на дечицата  Hug

# 192
Здравейте мили мамчета и пораснали дечица Hug Hug Hug
влизам на бързо да Ви пожелая весело посрещане,приятно прекарване и много щастливи усмивки за Коледа и нова година, всеки да получи дар какъвто си мечтае newsm53,
лек и безавариен път на всички пътуващи Peace,
да няма болнички и внимание с алкохола Mr. Green  newsm62 smile3534,
горещи целувки на мало и голямо   love001  love001  love001

# 193
Всичко най-най и от мен! Весело изкарване на празниците! Много здраве!

# 194
Здравейте!

За повече писане  и аз нямам време, затова влизам набързо да пожелая.

Весело посрещане и приятно прекарване на Коледа! Hug Hug Hug

Лек път на всички които ще пътуват.

Хайде чакаме снимки от срещата.

Аз ще се отчитам със снимките и подаръците след празниците.

Ние с Виолетка ви изпращаме много  Hug love001 Hug

Общи условия

Активация на акаунт